Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ftp ve telnetten nasıl bağlanacaz tv ye ben yapamadım toolbox 1.1 ile
  • Pc'nin normal ekranında sıkıntı yok hocam. Bios u tam olarak göremiyorum. Bios dan işlem yapmak imkansız yani öyle diyeyim size. Dediğiniz zoom moduyla alakası olabileceğini bende düşündüm fakat ne yazıkki onun da faydası dokunmuyor. Tv'nin yazılımıyla ilgili olabilir mı diye düşündüm. Çünkü Bir adette Lg tv miz var. Onda böyle bir sıkıntı görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam. Aynı ağda olmanız gerekiyor.

@seben11

Toolbox 1.1 ile FTP'yi aktif edip Filezilla gibi bir FTP client kullanarak bağlanabilirsiniz. Telnet'i ben de denemedim, bir ara bakacağım.

Ekleme: Telnet de sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 12 Mart 2017; 0:18:53 >
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    TELNET ''23 numaralı bağlantı noktasında telnet başarıyla etkin'' dedi, şimdi nedir bu hocam, FTP ise bağlantı kuramadı diyor

• askn78 kullanıcısına yanıt
    TV'yi kapatıp açın, tekrar deneyin hocam. Bazen 2-3 kere denemek gerekebiliyor. Hem Telnet hem de FTP'de sorun yok.

Telnet'in ve FTP'nin ne olduğunu biliyorsanız, bağlanmak için sonrasını zaten biliyorsunuzdur.
    Herhangi bir bilgim yok sizin bahsettiğiniz programı indirdim bağlantıyı kuramadım siz biraz anlatirsaniz bilgileniriz tşk

• askn78 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilginiz yoksa hiç kurcalamayın. Çünkü bu profil düzenleyip özellik açmaya falan benzemiyor. TV'yi komple çalışmaz hale getirebilirsiniz.

Zaten birileri bir şeyler yapabilirse buraya yazacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ftp bağlantısında kullanıcı adı ve şifre girmek gerekiyor mu

• seben11 kullanıcısına yanıt
    Her ikisinde de gerekmiyor. Direkt TV'nin IP adresini yazmanız yeterli.
  • Arkadaslar merhaba bende hi level 55 hl500 tv var bu tvde ek ozellik varmi bilgi verirseniz sevinirim

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• Bayadır uğrayamıyorum, mb100 için var mı güncel bir değişiklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudem

quote:

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

widi yi aktif edeli bir kaç gün oldu .. arkadaşlar wireless display de iki sorunla karşılaştım .
    1.ilk resimde görüldüğü gibi tv ekranındaki eşleme numarası PC. de görünmüyor , tekrar denemede eşleme istemeden PC masaüstü tv ekranına geliyor
    2.bu kez ikinci resimdeki adapter name ve adapter ıd yazısı , kelebek konmuş gibi ekrandan hiç kaybolmuyor
    öneri ve yorumlarınızı beklyorum

Değerli yorumlarınızı bekliyorum . Dün internetten Uzay yolcuları filmini izledim , o yazı hiç kaybolmuyor.

aynı sıkıntıyı yaşıyorum ..
    çözümü bilen varmı ?

• klavikula76 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin anakart modeli nedir

• esasli E kullanıcısına yanıt
    mb120
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavikula76

quote:

quote:

widi yi aktif edeli bir kaç gün oldu .. arkadaşlar wireless display de iki sorunla karşılaştım .
    1.ilk resimde görüldüğü gibi tv ekranındaki eşleme numarası PC. de görünmüyor , tekrar denemede eşleme istemeden PC masaüstü tv ekranına geliyor
    2.bu kez ikinci resimdeki adapter name ve adapter ıd yazısı , kelebek konmuş gibi ekrandan hiç kaybolmuyor
    öneri ve yorumlarınızı beklyorum

Değerli yorumlarınızı bekliyorum . Dün internetten Uzay yolcuları filmini izledim , o yazı hiç kaybolmuyor.

aynı sıkıntıyı yaşıyorum ..
    çözümü bilen varmı ?

Bu konuda hiç bir yorum yapan olmadı . Widi yi kullanan yok mu acaba , tv deki eşleme kodu pc de tablette görünmüyor , herkeste böylemidir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mudem kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün vestel tv ve casper tablet/netbooku bağlamaya çalıştım olmadı.Bağlanıyor yazıyor sonra bağlanamadı!!! Sinir durumu.
  • klavikula76 kullanıcısına yanıt
    Benimde mb95 hocam bendeki hiç açılmıyor yani modlama yı yapıyorum ama özellik açılmıyor.bir türlü çözemedim

• Arkadaslar widi ile baglanma sorunu bende oldu. Benim tv 47pf9090. Bununla ilgili 3.6.5t yazilimi yaptilar. Baglanabildim. 3.6.5t yaziliminda logo hatasi vardi. Ayrica arasira kapanip acilma sorunu. Bende 3.6.6n yukledim. Samsung tablet ile baglanamiyorrum. Ama lg g3 telefon ile sorun yok. Sunlari denemenizi tavsiye ederim.

1 tabletiniz yada telefon adinin uzunlugu 21 haneden fazla olmasin.

2 turkce karakter olmasin.

3 tablet yada tvde widi icin arama yaptiktan sonra cikan vestel tv yevuzunca basin tv de pin numarasi cikacak. Onu tablet yada telefona girip deneyin.

4 bazi tabletlerde allshare yada cast tabani yazilimlar kendi marka tv ye baglanmak uzere tasarlanmis oldugundan sorun yasanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sur0658

Arkadaslar widi ile baglanma sorunu bende oldu. Benim tv 47pf9090. Bununla ilgili 3.6.5t yazilimi yaptilar. Baglanabildim. 3.6.5t yaziliminda logo hatasi vardi. Ayrica arasira kapanip acilma sorunu. Bende 3.6.6n yukledim. Samsung tablet ile baglanamiyorrum. Ama lg g3 telefon ile sorun yok. Sunlari denemenizi tavsiye ederim.

1 tabletiniz yada telefon adinin uzunlugu 21 haneden fazla olmasin.

2 turkce karakter olmasin.

3 tablet yada tvde widi icin arama yaptiktan sonra cikan vestel tv yevuzunca basin tv de pin numarasi cikacak. Onu tablet yada telefona girip deneyin.

4 bazi tabletlerde allshare yada cast tabani yazilimlar kendi marka tv ye baglanmak uzere tasarlanmis oldugundan sorun yasanabiliyor.

sanırım sizde tv deki eşleme kodu cebe gelmiş . bende tv de eşleme kodu görünüyor . ne pc ye ne tablete nede cebe geliyor. ikinci dememde direkt bağlanıyor .tv ekranına pc masa üstü geliyor Adapter name ekran sol altta Adapter ıd ekran sağ altta kayblmadan duruyor sıkıcı bi durum . sizin tavsiyelerinizi deneyip buradan paylaşırım

• Eslesme kodu tv ye geliyor. Sonra tablete giriyorsunuz. Zaten tablet yada telde simgeye uzun basarsaniz tvde kod cikarken tablet yada telde kodu girmenizi istiyor.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.