Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkn40

tamam bir kontrol et bakalım neymiş chipset..

Hocam sanırım sizin tv de mb95 rica etsem menü 4725 yapıp bir fotoğraf koyabilir misiniz buraya bende kendi tv'm ile karşılaştırayım bi yerde yanlışlık var bu işi çözelim yardımlarınız için ayrıca teşekkür ederim

Ayrıca ben telefondaki vestel smart center uygulamasıyla tv de izleyemiyorum hangi kanalı seçsem bu kanal desteklenmiyor uyarısı alıyorum . Daha önce önemsememiştim ama şimdi aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 8 Mart 2017; 22:7:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esasli E kullanıcısına yanıt
    Dongle uyumlu gibi gözüküyor ancak dediğim gibi ya TV ya da dongle'da bir arıza olabilir.. Modemini de kontrol etmen gerekiyor.. gerekirse modemine bir hard reset yap .. yani fabrika ayarları.. ve modem zyxel ise modemin içinden güvenlik ayarlarını kontrol et.. güvenlik duvarından genel sekmesinde kanalı 6 olarak ayarla ve modemi yeniden başlat..

benim TV menüsü aşağıdaki gibidir..
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 8 Mart 2017; 23:11:3 >

• TommyD T kullanıcısına yanıt
    Dear Tommy,

Thanks for this great tool. I hope you will improve in future.

I'm waiting for improvements about enabling "Movie Sense" feature. (Not just cosmetic)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gece bütün adımları baştan yapacağım ojinal224t yazılıma dönüp fabrika ayarlarına döndürmem gerekiyo cihazı sonra yaniden editleyip modemi sıfırlayıp deneyeceğim

• EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    From what I can see in the disassembler you can easily enable MovieSense

1. swprofile/Config/Picture/MovieSense/MovieSense -> TRUE
    2. swprofile/Config/Picture/MovieSense/MovieSenseDefault -> 0=off, 1=Low, 2=Medium, 3=High
  • Hocam uzun çabalarım sonucu tv çöktü :) v2.2.4t ye dönerken tv yeniden başlayamadı vestel logosundan tekrar yeniden başlatıyor şimdi bana full yazılım lazım yoksa servis yolu görünüyor :)

artık kimde varsa yada nasıl bulunursa yardımlarınızı esirgemeyin

bununla birlikte sorunda ortadan kalkar umarım. vazgeçmiş değilim.

arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım servis te servis diyor. Tv çalışmadığı için yazılım paylaşamıyormuş. cumaya randevu aldım o zamana kadar bulurum umarım full yazılımı. servis kaça yapar ki bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 9 Mart 2017; 1:5:5 >
    Unfortunately this setting doesn't activate MovieSense. It appears on menu but doesn't effects to picture. (I said just cosmetic because of this.)

For example; MovieSense is enabled by default on 55UA9300 (MB100 Board), but not on 48UA9300. (Same board, same specs, both have 3D VA panel) I've tried to take swprofile from a MovieSense enabled 55UA9300 and flashed directly my TV, but result was same as editing swprofile via your tool. (It appears on menu, doesn't work.) Also tried to flash full firmware of a 55UA9300, no luck.

So, maybe it could be about hwprofile. Don't know.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 9 Mart 2017; 1:16:49 >
  • Sa abiler HB.com dan bu modeli sipariş ettim ama iyimi ettim bilemedim. Gözüm 1815tl olan 4K tv de idi ama o parayı verdikten sonrada vestel almak istemedim.

http://www.hepsiburada.com/vestel-43fb7500-43-109-ekran-600-hz-full-hd-uydu-alicili-smart-led-tv-p-EVTVVES43FB7500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 9 Mart 2017; 1:36:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam iptal ederdim. O fiyatlara 40 inç 9300 bulunabilir.

Biraz kampanyaları takip edip en azından bir 8300 edinmeye bakın. Sonuçta bir dünya para veriyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende FA7100 var aşağıdaki wifi modül ile mükemmel çalışıyor

aliexpress.com
    US $12.8 |Ralink RT5572 300Mbps Dual Band 2.4GHz+5.0GHz Wireless USB WiFi Adapter Dongle / Wi Fi Receiver for MAC/ LINUX / Windows 7/8|wifi adapter dongle|usb wifi adapter dongle|ralink rt5572 - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/TX-600AN-Ralink-RT5572-300Mbps-dual-band-USB-Wireless-adapter-WIFI-Dongle-Wi-Fi-Receiver-for/32482736817.html

Dear Tommy,

Welcome to my topic & forum.donanımhaber .

Thanks for this tool. hopefully you will continue development

I'd like to see you more often here .

Have a nice days.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TommyD

Nice to see somebody is using my little toolbox.
    Just wondered why I had so many downloads the last days - checked the logs - and finally found this board...

Have fun
    TommyData

PS:
    I dont speak Turkish.
    However - if I got google translator right you are trying to activate wifi/widi with external dongle.

As I had the same problem I checked the vestel firmwares some month ago and found the following references:

ID1 within Source:
    v0A5CpBD17d0001dcFFdsc00dp00icFFisc02ipFF
    Translation:
    -> 0A5C:BD17 = BROADCOM:BCM43236

ID2 within Source:
    v0A5CpBD1Fd0001dcFFdsc00dp00icFFisc02ipFF
    Translation:
    -> 0A5C:BD1F = BROADCOM:BCM43242

ID3 within Source:
    v148Fp5572d0101dc00dsc00dp00icFFiscFFipFF
    Translation:
    -> 148F:5572 = RALINK:RT5572

So that finally means you have to use a WiFi USB Dongle with:
    BROADCOM:BCM43236 or BROADCOM:BCM43242 or RALINK:RT5572 Chipset and it will work.

Welcome to dhforum mate,nice to see somebody developing for the benefit of Vestel based TVs.Appreciate your efforts regarding this mini tool that is one of the easiest to understand and manage to workaraound in editing profiles.
    Welcome again

TV yi çöktürdüysen mutlaka bir hata yapmışındır.. Vestel nasıl yazılım vermez..? o zaman siteye neden koydu da bizler de indirdik ve yükledik.. sitesinde yükleme talimatını bile veriyor.. yokuşa sürmüş anlaşılan.. madem sitesi var yazılım koyuyor o zaman koymasın değil mi.. saçmalık yani.. garantisi devam ediyorsa ücret ödemeniz gerekmez.. Bende 42FA7200 96 anakart core yazılımlar var.. 3.7.5x ve 3.7.6f.. ve kendi sitelerinden indirmiştim.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?.. bastırın Vestel'e .. ücret ödemeyin..
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    hocam desteğiniz için teşekkür ederim sağolsun @ado hocam yazılımı destekledi ve tv yi açabildim sorun yok akşam yine kaldığımız yerden devam artık nasılsa full yazılımda var elimde :)

Burdan şunu anladım core update ile downgrade yapmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 9 Mart 2017; 11:45:23 >
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    u are right..i have the same.. It appears on the menu but passive .. not active .. like demo mode.. we need to edit the hw profile .. but how do we ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 9 Mart 2017; 12:23:24 >
    dikkatli yükleme yapın..kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn40

u are right..i have the same.. It appears on the menu but passive .. not active .. like demo mode.. we need to edit the hw profile .. but how do we ?

Evet demo gibi birşey bu ben menüden açıyorum hiçbir fark yok

• askn78 kullanıcısına yanıt
    demek ki çalışmıyor.. çalışırsa ne işe yarıyor o da bilinmiyor.. çalıştıran arkadaş varsa bilgilendirmesini bekleriz.. en azından ne işe yaradığı hakkında..
  • Excom nikli arkadaş biraz bahsetmiş çalışan TV varmis. Bizim TV de menüye geliyor fakat çalışmıyor. Movisense benim bildiğim hareketli görüntülerde kalitenin kaybolmaması için bir özellik fakat çalışmıyor inşallah çözen arkadaş olur

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.