Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esasli

Hocam sistem menüden 4725 bakınca widi yes bilgisi var fakat tarif ettiğiniz yolu takip edince yada kumandadan source tuşuna basınca wireless display diye bir başlık yok

hocam sana menü 4725 yap demedik ... sen zaten modlama işini bitirmişsin , son yapacağın ,,menü + ayarlar + kaynaklar + wireless display i enable yap , menüden çık. sonrasında kumandadan source tuşuna bas göreceksin kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudem -- 8 Mart 2017; 10:57:22 >
  • mudem kullanıcısına yanıt

Hocam benim ayarlar kaynak kısmı bu şekilde widi gelmedi o yüzden menü4725 ten kontrol yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 8 Mart 2017; 11:24:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• esasli E kullanıcısına yanıt
    WIFI dongle ne marka..?.. Orijinal Vestel USB dongle değilse sorun çıkarabilir..
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Orjinal vestel mağazasından almıştım 70tl ye siyah uzatma kablosu var akşama fotoğrafını koyarım

TV'nizin wifi dongle' ı algılamadığı gibi bir durum var sanırım.. ya TV de bir problem var ya da dongle arızalı.. kontrol etmeniz gerekiyor.. wifi dongle'ı başka bir vestel TV de deneme şansınız varsa iyi olur.. servisle irtibat kurabilirsiniz, onlara problemi söyleyin..
  • Hocam wifi ayarlarından baktığımda bağlanmış görünüyor smartda sorun yok tarayıcı web sitelerine bağlanıyor aslında full yazılım olsa sıfırdan yükleyip denemek istiyorum ama bulamadım evime yakın bir vestel servisi var onlardan istesem verirler mi acaba bir seçenekte başka tv de deneyebilirim tanıdığım birinde var vestel tv var onunkindede dahili wifi yok orda deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esasli

Hocam benim ayarlar kaynak kısmı bu şekilde widi gelmedi o yüzden menü4725 ten kontrol yapmıştım

esaslı kardeşim modlama işin tamam ilk resimden anlaşılıyor, wifi aktif mi bi kontrol et .normalde kaynak ayarlarında wireless display disable olarak görünür , enable yaptığında kumanda source tuşladığında altta görünür

• Cihaz bu hocam takılı olduğu yerde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 8 Mart 2017; 19:18:30 >

Bu da kablosuz bağlantının aktif olduğunu gösteren ayar penceresi bu işte bir terslik var ama neresinde bilemedim ama şu wifi aparatını başka bi tv de denemem lazım

Enteresan bir durum... Kanalların yedeğini alma şansın varsa önce bir yedeği al, daha sonra Otel menüden gir ... Menü + 7935 yaparak fabrika ayarlarından bir reset atmayı deneyebilirsen belki düzelebilir.. Olmadıysa bir ethernet kablosu ve Wifi dongle bağlı olarak dene bakalım ne olacak... Servislerden bazıları yazılımı verebiliyor bazıları vermekten kaçınıyor.. Vestel'e bir telefonda fayda vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 8 Mart 2017; 19:40:8 >

Hocam haklısınız bağlantı ile ilgili bir problem var smartta tarayıcı çalışıyor ama 2 uygulama test ettim internet gerektiren ikiside bağlanamıyor bu da bir tanesinin fotoğrafı

Kanal yedeğim var şimdi fab ayarına dönüyorum profil dosyasını yeniden editlemem gerekecek mi

Nice to see somebody is using my little toolbox.
    Just wondered why I had so many downloads the last days - checked the logs - and finally found this board...

Have fun
    TommyData

PS:
    I dont speak Turkish.
    However - if I got google translator right you are trying to activate wifi/widi with external dongle.

As I had the same problem I checked the vestel firmwares some month ago and found the following references:

ID1 within Source:
    v0A5CpBD17d0001dcFFdsc00dp00icFFisc02ipFF
    Translation:
    -> 0A5C:BD17 = BROADCOM:BCM43236

ID2 within Source:
    v0A5CpBD1Fd0001dcFFdsc00dp00icFFisc02ipFF
    Translation:
    -> 0A5C:BD1F = BROADCOM:BCM43242

ID3 within Source:
    v148Fp5572d0101dc00dsc00dp00icFFiscFFipFF
    Translation:
    -> 148F:5572 = RALINK:RT5572

So that finally means you have to use a WiFi USB Dongle with:
    BROADCOM:BCM43236 or BROADCOM:BCM43242 or RALINK:RT5572 Chipset and it will work.

Profil dosyasının yedeğini alabilirsen daha sonra tekrar yüklersin.. Sıkıntı olmaz yani..
    Hocam tommy ne diyo bazı ayarlar verdi ama onları anlayamadım

Benim wifi adaptörü beğenmedi galiba

Bu arada dediğiniz yerden fabrika ayarına dönemiyorum yani ok tuşuna basıyorum ama hiç bir şey olmuyor benim yazılım sorunlu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 8 Mart 2017; 20:4:7 >
  • TommyD T kullanıcısına yanıt
    Copy that tommy.. Welcome to the Donanım haber Forum.. thanks for the advice .. we appreciate your work and we have seen it very useful .. I knew something about these dongles with chipset.. but afterward i forgot about it..:)).. i'll tell to my friend about your advices..thanx again buddy.. have bright daylight.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 8 Mart 2017; 20:25:11 >
    yukarıda yazdığı chipset' lere sahip olan dongle'ları kullanmanı öneriyor..
    Bendekini pc ye bi takayım bakayım chipset neymiş sanırım aygıt yöneticide çıkar teşekkür ederim hkn40 thanx tommy0

tamam bir kontrol et bakalım neymiş chipset..
    Üretici ralink yazıyor
    İnfo bölümüde şöyle
    0s61_rtwlan_5572_r.ndi.nt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 8 Mart 2017; 21:30:58 >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.