Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mudem

quote:

Orijinalden alıntı: askn78

editlemeyi bu proğramla nasıl yaptınız

Selam widi için hwprofile den source içinde bulunan widi ye tıklaıp açılan ufak pencerede fals yerine truht seçip kaydet yapın

Hocam benim tv de 50pf7070 mb95 board denemek istiyorum iki gündür bu miracast widi ile ilgili araştırıyorum size rastlamam çok iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VESTEL TOOLBOX download ve kullanımı da dahil olmak üzere aşağıdaki linkte arkadaşlarımızdan biri Vestel TV ve diğer Vestel ürünleriyle ilgili herşeyi yazmış.. Faydalanmak isteyen arkadaşlar linke gözatabilir.. Kişisel fikrim Giray üstadın programı çok daha iyi.. Çünkü DTS, 3D, WIFI, DLNA, FOLLOW TV ve diğer uygulamalar için uygulanabilirlik işlevi hem kolay hem de daha kullanışlı.. Tercih sizlerin..
    www.bekozap.com
    Vestel tv ve vestel ürünü tv’lerin yazılımıyla oynama -7PCLinuxOS | PCLinuxOS
    http://www.bekozap.com/?p=346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 7 Mart 2017; 10:13:45 >

• @TommyData tarafından yazılmış Vestel_toolbox SW-HW-LANG Profile Editleme yazılımı ilk mesaja eklenmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn40

VESTEL TOOLBOX download ve kullanımı da dahil olmak üzere aşağıdaki linkte arkadaşlarımızdan biri Vestel TV ve diğer Vestel ürünleriyle ilgili herşeyi yazmış.. Faydalanmak isteyen arkadaşlar linke gözatabilir.. Kişisel fikrim Giray üstadın programı çok daha iyi.. Çünkü DTS, 3D, WIFI, DLNA, FOLLOW TV ve diğer uygulamalar için uygulanabilirlik işlevi hem kolay hem de daha kullanışlı.. Tercih sizlerin..
    www.bekozap.com

site @teraspy üstadın sitesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rfve kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

VESTEL TOOLBOX download ve kullanımı da dahil olmak üzere aşağıdaki linkte arkadaşlarımızdan biri Vestel TV ve diğer Vestel ürünleriyle ilgili herşeyi yazmış.. Faydalanmak isteyen arkadaşlar linke gözatabilir.. Kişisel fikrim Giray üstadın programı çok daha iyi.. Çünkü DTS, 3D, WIFI, DLNA, FOLLOW TV ve diğer uygulamalar için uygulanabilirlik işlevi hem kolay hem de daha kullanışlı.. Tercih sizlerin..
    www.bekozap.com

site @teraspy üstadın sitesi.

bende dün şans eseri [link=http://www.bekozap.com/?p=367][/link] bulmuştum hatta yer imlerine eklemiştim :

Ayrıca Linux kullanıcıları içinde açıklamaları vardı @teraspy üstadı emeklerinden dolayı kutlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: esasli

quote:

quote:

Selam widi için hwprofile den source içinde bulunan widi ye tıklaıp açılan ufak pencerede fals yerine truht seçip kaydet yapın

Hocam benim tv de 50pf7070 mb95 board denemek istiyorum iki gündür bu miracast widi ile ilgili araştırıyorum size rastlamam çok iyi oldu

www.bekozap.com
    bu linkte çok güzel anlatılmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.bekozap.com
    bu linkte çok güzel anlatılmış

www.bekozap.com
    linkta yeni program işleyişi anlatılmış , anlatım pvr için

• quote:

www.bekozap.com

Detaylı ve anlaşılır hafta sonu halledecem inşallah yapabildiğim ve yapamadığım şeyleri burdan paylaşırım yardımlarınızı beklerim bir de tv çökerse full yazılım bulabilir miyim acaba risk alırken tv den olmayalım

• esasli E kullanıcısına yanıt
    Vestel driver resmi sitesinden cihazınızın seri numarasını girerek check yapabilirsiniz..

site linki..
    http://www.tv.vesteldriver.com/
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    7065520 300347 seri no bu ama vesteldriver de link bulunamadı cevabı geliyor

• mudem kullanıcısına yanıt
    Bu akşam okurum hocam teşekkür ederim siz tam olarak çözdünüz mü kablosuz ekran aktarımı meselesini doğru şekilde çalışabiliyor mu

• quote:

Bu akşam okurum hocam teşekkür ederim siz tam olarak çözdünüz mü kablosuz ekran aktarımı meselesini doğru şekilde çalışabiliyor mu

Evet anlamadığın yerde resimli yardımda bulunurum

• aşağıda resimli anlatımı takip et an[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberilamadığın yerde yardımcı olurum[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

Çok kolay görünüyor

hocam işlemleri sırasıyla yaptım tv den hw sw profilleri alabildim toolbox ile hw profil i editledim kaydettim tv ye yükledim tv yi kapatıp açtım usb yi çıkarmıştım pc ye takıp baktım power_up.txt adında bi dosya oluşturmuş fakat source kısmına widi gelmedi sw profildende ıptv yi açmıştım ondan olabilir mi acaba bi de kapatıp deneyeyim tabi sw ve hw profillerin yedeklerini aldım. du bakalım nasıl olacak

hocam şimdi tv den hwprofile ve swprofile dosyalarını geri çektim ve kontrol ettim yaptığım ayarlar kaydedilmiş yani widi true olarak duruyor bu arada swprofile den ip tv yi kapatıp yani fab ayarı kaydettim ve yükledim denedim değişen bir şey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 8 Mart 2017; 0:38:52 >
  • quote:

hocam işlemleri sırasıyla yaptım tv den hw sw profilleri alabildim toolbox ile hw profil i editledim kaydettim tv ye yükledim tv yi kapatıp açtım usb yi çıkarmıştım pc ye takıp baktım power_up.txt adında bi dosya oluşturmuş fakat source kısmına widi gelmedi sw profildende ıptv yi açmıştım ondan olabilir mi acaba bi de kapatıp deneyeyim tabi sw ve hw profillerin yedeklerini aldım. du bakalım nasıl olacak

hocam şimdi tv den hwprofile ve swprofile dosyalarını geri çektim ve kontrol ettim yaptığım ayarlar kaydedilmiş yani widi true olarak duruyor bu arada swprofile den ip tv yi kapatıp yani fab ayarı kaydettim ve yükledim denedim değişen bir şey olmadı

İşlemden sonra tv de menü ayarlar kaynak wireless display enable yapman lazım

• esasli E kullanıcısına yanıt
    TV modelinizde dahili WIFI var mı ?.. Kullanım kılavuzunda olup olmadığı yazıyordur mutlaka.. Eğer yoksa harici bir WIFI aygıtı takmanız gerekebilir.. ondan sonra rahatlıkla WIDI, wireless display, DLNA özelliklerini aktif edebilirsiniz.. TV yazılımınıza baktım, vermiş olduğunuz seri no ile kontrol ettim, maalesef dediğiniz gibi link yok... Vestel'den yazılım isteyebilirsiniz.. Formu doldurmanız yeterli olacaktır sanırım..
    Hocam sistem menüden 4725 bakınca widi yes bilgisi var fakat tarif ettiğiniz yolu takip edince yada kumandadan source tuşuna basınca wireless display diye bir başlık yok

• hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Hocam dahili wifi yok fakat tv yi alırken heves edip harici wifi dongle almıştım o takılı tv de

Güncelleme konusunda ado hocam başka bir konuda yardımcı oldu mb9x için 3.6.2.k core güncellemesini yükledim çokta iyi oldu smart arayüzü değişmiş fakat full yazılım henüz edinemedim vestel driver de form u doldurmak istedim ama ikinci ve üçüncü boşluklara ne yazıcam bilemedim birine e posta yazdım denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasli -- 8 Mart 2017; 3:2:2 >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.