Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    linki açınca SAĞ tarafta tümünü indir seçeneği ile indirmeniz gerek.

o zaman zipli dosya halinde indiriyor.

zip içinde spi klasörü ve onun dışında da logo dosyası var. (spi klasörü içinde boot_logo.bin dosyası var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 20 Şubat 2017; 14:46:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

linki açınca SAĞ tarafta tümünü indir seçeneği ile indirmeniz gerek.

o zaman zipli dosya halinde indiriyor.

zip içinde spi klasörü ve onun dışında da logo dosyası var. (spi klasörü içinde boot_logo.bin dosyası var )

Spi klasörünün dışındaki PNG dosyasını değiştirdiğimde benim dosyamı yüklemiyor. Galiba bin uzantılı dosya içerisine gömülmüş resim.
  • oltulu kullanıcısına yanıt
    şöyle deneyin birde.
    usb den istediğiniz resmi açın. OK tuşuna basın ,Açılış resmi olarak kullan seçeneğini seçin. (öyle olmalıydı diye hatırlıyorum )

.Bin dosyasına da baktım dosyaismini tam olarak bu şekilde ve uzantıda arıyor.
    BootUp_MB9X_VESTEL_VesPaz_R3_22.02.2014.png
    Bu şekilde 1e1 yaparsanız yükleyecektir tahmin ederim. Ayrıca vestel logonun ölçüleri 712x400 bunada dikkat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 20 Şubat 2017; 18:8:9 >
  • quote:

şöyle deneyin birde.
    usb den istediğiniz resmi açın. OK tuşuna basın ,Açılış resmi olarak kullan seçeneğini seçin. (öyle olmalıydı diye hatırlıyorum )

Bu şekilde 1e1 yaparsanız yükleyecektir tahmin ederim. Ayrıca vestel logonun ölçüleri 712x400 bunada dikkat edersiniz.

USB den resmi seçip OK tuşuna basınca açılış resmi olarak yükleme seçeneği benim televizyonda çıkmıyor.

Önce FİNLUX olan logoyu yükledim. (Güzel duruyor) Sonrasında Vestelin boot_logo.bin dosyasını USB de PNG resmi olmadan yükledim ve vestel logosu yüklendi. Demek ki boot_logo.bin dosyasının içine gömülmüş png resmi. Bin dosyası üzerinde çalışmak gerek bu durumda.

• quote:

şöyle deneyin birde.

Hocam kolay gelsin 55scu9600 TV im var 3D açtım ancak aktif gözlük desteğini profilden aktif etsemde çalışmıyor birde dlna özelliğini açmaya çalıştım başaramadım bana yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

şöyle deneyin birde.

Hocam kolay gelsin 55scu9600 TV im var 3D açtım ancak aktif gözlük desteğini profilden aktif etsemde çalışmıyor birde dlna özelliğini açmaya çalıştım başaramadım bana yardımcı olabilirmisiniz?

Aynı tv den bendede var DLNA açık , zira PC. den inertnet explorer edge tarayıcısından tv de kablosuz film seyredebiliyorum.
    Ayrıca tv de cepten web vidyo cast uygulamasıyla tarayıcısından film ,vidyo ,resim seyrediyorum .widi var ama aktif yapmak gerekiyor. O pc de masaüstü nü tv ye aktarmaya yarıyor , olması gerekende bu ,şimdilik kısıtlamışlar ,,İnşallah yakında bir çözüm bulup burada paylaşırlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi geceler. Bende bir vestel aldım model 49ub8300 Bana lazım olan pvr yi aktif ettim. Ancak gece tv yi açık bırakıyorum dakika ayarı veriyorum. Bütün tvlerde saat girerek otomatik kapatma varken bunda yok. Sabit gece 2 de kapansın istiyorum. Profile dosyası ayarlarında tvautooff modu deaktif görünüyor. Bunu aktif etsem bu özellik gelirmi acaba? bu acayip lazım. saygılar..Mb120 anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihertekin159 -- 20 Şubat 2017; 23:29:25 >
  • şu sorunu yaşamış ve çözmüş biri var mı? 48" smart tv kullanıyorum.

-TV yi kanal listesini usb ye yedekledim.
    sonra fabrika ayarına getirdim full yazılım yükleyerek.
    USB den geri yükleme yapınca tüm kanallarım geri yükleniyor ancak bu sefer "Sinyal Yok" hatası.

Bu sorunu nasıl giderebilirim?

• fatihertekin159 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım önce menüye gir oradan Menü - Ayarlar - daha fazla - TV Oto Kapanma (bu kısımdan 8 saate kadar ayarlanabiliyor..)

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

NOT : Ben TV oto kapamayı hiç denemedim ancak o sizin ifade etmek istediğiniz yöntem olsa bile, uydudan gelen yayınların saatleri farklı olduğundan dolayı, yani uydu saati farklılığından dolayı süreyi tam olarak saat ve dakika olarak girsek de tutarlı olacağı konusunda şüphelerim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 22 Şubat 2017; 12:38:25 >

Mümkündür.. 1920 x 1080 pixel JPEG formatında istediğiniz bir resmi USB ye kopyalayıp, Medya tarayıcı fotoğraflar kısmından Okeyleyip açılış resmi yapabilirsiniz.. Ben de öyle kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 22 Şubat 2017; 13:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

şu sorunu yaşamış ve çözmüş biri var mı? 48" smart tv kullanıyorum.

-TV yi kanal listesini usb ye yedekledim.
    sonra fabrika ayarına getirdim full yazılım yükleyerek.
    USB den geri yükleme yapınca tüm kanallarım geri yükleniyor ancak bu sefer "Sinyal Yok" hatası.

Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Uydu ve dayzek ayarı yapmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn40

Mümkündür.. 1920 x 1080 pixel JPEG formatında istediğiniz bir resmi USB ye kopyalayıp, Medya tarayıcı fotoğraflar kısmından Okeyleyip açılış resmi yapabilirsiniz.. Ben de öyle kullanıyorum..

Teşekkür ediyorum. 1920 x 1080 çözünürlüğü olan resim olunca boot resmi yap seçeneği çıktı farklı çözünürlükte çıkmıyordu.
    Ben de teşekkür ederim..
  • mudem kullanıcısına yanıt
    Dayzek ayarı nasıl yapılıyor hocam?

Taratinca hiç kanal bulmadı bende. Hazır kanal listesini atınca açtı kanalları ama bazen kapatıp açınca sinyal yok hatası alıyorum. 4-5 kez kapatıp açınca hata gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Dayzek ayarı nasıl yapılıyor hocam?

Taratinca hiç kanal bulmadı bende. Hazır kanal listesini atınca açtı kanalları ama bazen kapatıp açınca sinyal yok hatası alıyorum. 4-5 kez kapatıp açınca hata gidiyor.

Anten ayarlarında LNB 1 Türksat olarak seç kaydet

• mudem kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

• Tablet veya telefonlarından FollowMe TV özelliğini kullanmak isteyen arkadaşlar MB96 kartlı TV lerde SwProfile.BIN_Patcher dosyası aşağıdaki gibidir..
    NOT : Her TV ile uyumlu olmayabilir..

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

ve bu da görüntü.. tablet veya telefonunuzda mutlaka Vestel Smart Center yüklü olmalıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 25 Şubat 2017; 17:53:56 >

• Vestel Smart TV lerde "FollowMe TV" özelliği ile birçok kolaylık gelmektedir.
    Örneğin yemek yerken veya uykuya dalmak için TV izlemek isteyen arkadaşlar,
    TV nin bulunduğu odayı kullanmak zorunda kalmıyorlar.
    TV nize BOŞ bir fat32 USB bellek takıp
    "FollowMe TV" ve telefon/tablet e Smart Center uygulaması yükleyip
    tv kanalını tablet veya cep telefonunuza yansıtıyorsunuz.

HD ve ŞİFRELİ kanallarda "FollowMe TV" özelliği benim TV de direk kullanılamıyor.
    Onun haricinde normal SD ve ücretsiz Kanallarda TABLET/TELEFON da smart Center
    uygulamasındaki yansıt(followMe) tuşuna bastığınız anda TV niz Tablet/Telefona yansıyor.

HD veya ŞİFRELİ (FiLBX, DFİX MODÜL) kanallarını yansıtmak için bir yöntem geliştirdim.

TV nizde izlemek istediğiniz HD veya ŞİFRELİ kanalı açın.
    TV kumandasından "FollawME TV to DMR" ı aktif hale getirin
    4--9 saniye içerisinde tabletinizdeki yansıt Tuşuna basın.
    birkaç saniye içerisinde görüntüyü yansıtmış olacaksınız...
    Güle güle kullanın...

**NOT tv nizin DMR özelliği kapalı ise forumun ilk sayfasındaki metodlara bir göz atabilirsiniz.
    **NOT içi boş USB belleği TV ye taktıktan sonra TV ayarlarından USB yi biçimlendirin/formatlayın.
    **NOT Tv ve Tablet/Telefon aynı modem üzerinde bağlı olmalı.
    **NOT Tv de kumandadaki QMENU ile "FollowMe TV veya FollowMe TV to DMR" fonksiyonlarına daha hızlı ulaşırsınız.

• Selamlar. Bende pvr kayıtları hep 30 dakika . Pvr nin sınırsız kayıt yapmasını nasıl sağlarım? Acaba profil dosyasında yapmam gereken başka bir şey daha mı var. ? Birde tv de yaptığım kayıtları artık bilgisayarda izleyebiliyorum neden oldu bilmiyorum. Bızıklarken oldu.
    Medyaplayer bile gösteriyor. Birtek trt4k izlerken işlemci tavan yapıyor. Ama çok net ve akıcı izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihertekin159

Selamlar. Bende pvr kayıtları hep 30 dakika . Pvr nin sınırsız kayıt yapmasını nasıl sağlarım? Acaba profil dosyasında yapmam gereken başka bir şey daha mı var. ? Birde tv de yaptığım kayıtları artık bilgisayarda izleyebiliyorum neden oldu bilmiyorum. Bızıklarken oldu.
    Medyaplayer bile gösteriyor. Birtek trt4k izlerken işlemci tavan yapıyor. Ama çok net ve akıcı izliyorum.

Retition limit diye bir seçenek olması lazım onun da tik işaretini kaldırıp da deneyin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.