Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam seg 55scu9600 almak istiyorum görüşürüzlerinizi alabilir miyim anakart mb120 demişsiniz doğrumu nerden ne kadara aldınız menmunmusunuz tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefourdan 1800 e aldım smartı ve kumandası iyi değil siyahlardaki başarımı kötü ancak TRT 4k yok açınca iyiki almışım diyorum evet mb120 anakartlı 3D aktif edilebiliyor ancak 3D aktif gözlük gerektiği için deneyemedim beklentim büyük değilse büyük ekran olsun filmi mı macimi dizi mı izliyim diyorsan gayet güzel bence almalısın bütçen bu kadar ise ama smartı dan birşey bekleme

• nayir kullanıcısına yanıt
    maç ve film izlemek için alıcam diğer özellikleri beni ilgilendirmiyor maç ve film performansı iyi ise alabilirim

• İki gündür vestel 48fa8200 tv den internete giriş yapamıyorum kumandadan smart tuşuna basınca ekrana birşey gelmiyor, vesteli aradım portal güncellemesi var dedi sizdede böyle bir sorun varmı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

maç ve film izlemek için alıcam diğer özellikleri beni ilgilendirmiyor maç ve film performansı iyi ise alabilirim

Hocam dediğim gibi siyah detayı çok iyi değil ama kaliteli full hd yada 4k film izlerseniz görüntü tatmin ediyor. Maçlar da da sorun yaşamazsınız TRT 4k da görüntü mükemmel full hd bir kaç film indirdim izledim gayet iyiydi tabi daha iyi çözünürlüklü film izlerseniz daha iyi olur görüntü ben yts den indirmistim kısacası ben tavsiye ederim ben iyiki aldım diyorum.

• Sn. Hocam

Logo kaldirma islemini ogrenince haber verecektiniz. Sadece hatirlatmak istedim. Saygilar...

• Boot Logo yerine istediğimiz bir resmi koymamız mümkün müdür?
  • www.tv.vesteldriver.com da seg tv yazılımı var mı sn. sorgulatıyorum hava gazı... nasıl nereden bulabilirim ilerde lazım olabilir
  • 50HL500 için kanal listesi arıyordum, daha fazla bilgi buldum.

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oltulu kullanıcısına yanıt
    ilk mesajda yazan linkteki şekildeki adımlar ile yükleyebilirsiniz.

Ancak ben pek çok çözünürlük ve farklı resimler ile denememe rağmen bir türlü Full HD olarak Tv de açmayı başaramadım. Hep bir şekilde kalite kayıp oluyor,

silik vs. siz de deneyebilirsiniz.

• 50HL500 için yazılım güncellemesini kontrol etmek istiyorum, ancak tv.vestel sitesinden hiçbir sonuç çıkmıyor.

Seri numarasının belirli bir kısmı mı yazılıyor?
    Tv arkasındaki boşluklu ve boşluksuz olarak yazdım, ancak bulamadım.
    Anakart modelini nereden görüntüleyebilirim?

Servis menüsünde SatcoDX: MB82S ile başlayan bir yazı var. Anakart bu oluyor galiba.
  • langprofile ile ilgili bir bilginiz var mı?
  • Selamlar,

Bende dün mutfağa 50" HI LEVEL tv aldım.

Bu cihaza yapılabilecek bir güncelleme yada iyileştirme mevcut mudur?

Destek için şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar...

Tv versiyonu aşağıdaki gibidir

SERVICE MENU (Phoenix) (V.1.3.5) (SVN:216287) (/0009df/6542.dcf)
  • melodramm kullanıcısına yanıt
    tv nasıl hocam daha önce arkadaşa 49 inç almıştık görüntüde flulaşma matlık vardı ne yaptıysak?

anakart ne?

• arkadaşlar bende vestel 40pf7120 tv var ve 3.6.6n sürümü yüklü. acaba bundan sonra çıkan sürüm var mıdır? bu sürümü yaklaşık 6 ay kadar önce yüklemiştim. vestel driver sitesine bu konu ile mail atmıştım ve gelen cevapta eleman bir link adresi yollamıştı. o adresten yazılımı yükleyebileceğimi söylemişti. bende linkteki dosyayı indirip tv'ye yüklemiştim. daha önce farketmediğim veya olmayan hbb tv gelmişti.

sanırım eleman da artık uğraşmıyor bu işlerle. site güncel değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

tv nasıl hocam daha önce arkadaşa 49 inç almıştık görüntüde flulaşma matlık vardı ne yaptıysak?

anakart ne?

TV güzel, bir problem yok henüz.

İyi forumlar...

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• melodramm kullanıcısına yanıt
    anakart nedir?

ışık sızması için karanlıkta foto da atabilir misiniz?

banding falan maçlarda deneme fırsatınız oldu mu?

güle güle kullanın.

• Arkadaşlar pvr özelliği devre dışı bırakılmış olduğu halde video kaydı yapmayı başardım, ve sizler için Video çektim Buyurun bakalım..

Eğer sizde değerli görürseniz yönetici arkadaş ilk sayfaya eklerse aralarda kaybolup gitmez diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

ilk mesajda yazan linkteki şekildeki adımlar ile yükleyebilirsiniz.

Ancak ben pek çok çözünürlük ve farklı resimler ile denememe rağmen bir türlü Full HD olarak Tv de açmayı başaramadım. Hep bir şekilde kalite kayıp oluyor,

silik vs. siz de deneyebilirsiniz.

İlk Mesajdaki Linkte "3. İndirdiğiniz "spi" isimli klasör USB belleğe kopyalanır." demiş ancak spi klasöründe sadece boot_logo.bin dosyası var kullanmak istediğimiz resmi nereye kopyalayacağız.
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-mb9x-mb100-mb110-ve-mb120-cekirdek-yazilim-konusudur--120847911#120849413 adresindeki ilk mesajda 17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y olan yazılım en son yazılım. Nasıl yükleneceği ilgili adreste yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oltulu -- 20 Şubat 2017; 16:5:21 >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.