Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giray beyin yapmis oldugu yazilimda bir cok sey var. Hepsi acilabilir demekmi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sur0658 S kullanıcısına yanıt
    Hepsi açılabilir diyebilirim, ancak bir kısmı fiili olarak neye yaradığını henüz çözemediğimiz konular bir kısmı ise (örneğin Surround) Hardware profil dosyasının ek olarak elle editlenmesini gerektirebiliyor. Yani kısaca tavsiye edeceğim ihtiyacınız olanları aktiflemeniz ve ihtiyacınız dışında olan kısımları deneme yanılma yolu ile kurcalamamanızdır. Bazı fonksiyonların aktif edilmesi TV'de donanımsal karşılığı yok ise yazılımda desteklense dahi TV'yi açamayacağınız bir konuma sokmanız ile sonuçlanabilir. Forumu bir uçtan uca okursanız ençok ihtiyaç duyulan parametreler ve hangilerinin güvenli hangilerinin tehlikeli olduğu az çok tartışıldı. Merak ettiklerinizi de değiştirmeden önce buraya sorarsanız bilen arkadaşlar yanıt vermeye çalışacaktır.
    Bende 65FA serisi var mb98 yazıyor ancak yazılımdan profil isteyince mb97 profili geliyor, ben Netflix, DTS, divx, Kayıt, zaman kaydırma ve altyazı metin düzeltme işlemlerini uyguladım. Zaten TV'de bunun dışında çok aradığım başkaca bir özellik de bulunmuyor bunlar yetti.
  • Ustat sevgi ve saygilarla tesekkurler.

• Arkadaşlar iyi günler

Mb120 anakartli regal 40r8070 tv den swprofile i alamadım

Mesajlarda denildiği gibi

1.Bos bir FAT32 usb ye downloadprofile.mb120 isimli bir note pad oluşturdum. Ve tv ye taktim

2.tv de menu 4725 yapıp usb operations a bastım

Ekranda lütfen bekleyiniz yazısı yandı söndü

Usb yi çıkarıp pc ye taktım dosya boş

Önceki mesajlarda da sıkıntı olanlar var demiş ama dosyayı alanlar da olmuş

Nasıl alınabileceği ile ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi

• giraygokirmak G kullanıcısına yanıt
    ben sadece netflix'i açmıştım o bana yetiyor alet parasını hakediyor cidden şakır şakır çalışıyor.
  • Note pad yerine dosya olarak denediğimde oldu

İlk mesajda note pad diye okumuştum

Ayrıca 22 inc mb62 anakart li tv de de aynı yöntem lle swprofil alabildim çalışıyor

Bu calismalari hazirlayan emeği geçen herkese teşekkürler selamlar

• üstad 22fa7100 tvnin profillerini indirdim. swprofili sizin programla editledim. özellikler açıldı ama ses olayında dts yi halledemedim. diğer avl suurond ve bass aktif pasif yapsanızda bişi değişmiyor. özelliği gitti. açtığım özellikler hbb tv, pvr, dts, panoromik görüntü diğer işe yarayanları bilmiyorum. mesela alt yazı veya başka işime yarayan olurmu. mesela iptv çalışırmı bilmiyorum yada netflix yada smart başka uygulamalar. sizin bilginize güvenerek bir fikir vermeniz iyi olur. bluetoot işime yaramaz yapacağım bir şey yok onda. birde benim tv star wars olduğu için kapanışta darth vader efekti çıkıyor sesli bir şekilde onu kapatmak istedim olmadı. kapanırken göz kırpsa yeter. ben size benim aldığım orijinal profilleri gönderiyorum. bu açılacaklardan hata yapmak istemiyorum. zamanınız olunca bakıp editleseniz beni mutlu edersiniz. yardımlarınızı bekliyorum. zamanınız yoksa bu mesajımı dikkate almayınız. çünkü zamanınızı gerçekten harcamak istemem. saygılarla...

s9.dosya.tc
    orjinal_profil.rar dosyas�n� indir - download
    http://s9.dosya.tc/server2/oq5xzm/orjinal_profil.rar.html

• bu arada benim srs orijinal yazılımda açık, ayrıca tivibu uygulaması smart tv de olmasına ragmen programda pasif görülüyor.

HBBTV açıldı
    WiFi Direct açıldı
    DivX açıldı
    DTS açıldı
    MovieSense açıldı
    Fast Channel Switch açıldı
    TV Banner Tranparency açıldı
    PVR Fonksiyonu açıldı
    Kapanış Animasyonu kapatıldı

yükleme sorumluluğu tarafınıza aittir.

İlk sayfadaki profil yükleme klavuzuna göre yükleme yapabilirsiniz.

NOT: Flash bellek içinde sadece profil klasörü olsun.
    download profile dosyaları sıkıntı yaratabilir.
    ayrıca profil yüklemesi tamamlandıktan sonra cihazı kumandadan kapatın ve power ışığı yanıp sönmeyi kesinceye kadar bekleyin.

s3.dosya.tc
    profile.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server10/kulo0o/profile.rar.html

• Arkadasim ilgin icin sagol. Onlari actim bende ama loga malesef kaldirsanda gitmiyor. Yinede tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sur0658

Arkadasim ilgin icin sagol. Onlari actim bende ama loga malesef kaldirsanda gitmiyor. Yinede tesekkurler.

Yükleme işlemini nasıl yapıyorsunuz hocam?

• TekniKerim kullanıcısına yanıt
    Fast Channel Switch ne ki acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Fast Channel Switch ne ki acaba?

Bilmiyorum hocam arkadaşın profil de gördüm açtım. Kanallarda az da olsa geçiş hızını artırdığını söylüyorlar

• Yuklemeyi bos fat32 flasin icine profile dosyasina icine swprofil dosyasini koyuyoruz. Menu 4725 usb oparations servis menuden cik tvyi kapat isik yanip sonmeyi kesince tekrar actigimda kapanirken ayni logo tekrar geliyor. Zannedersem logoyu bat dosyasi ancak degistirebilir. Kapatsan bile ayni adrese gidip buluyor. Animasyon zaten kaldiracagim sey ama olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droya

Herkese tekrardan selamlar. 1 ay kadar önce televizyonumla ilgili netflix açılabilir mi diye sormuştum, siz de özelliklerine bakınca açılır demiştiniz. Ben ilk mesaja baktım ancak pek bir şey anlayamadım açıkçası. Yardım etme imkanınız var mı? Nasıl açacağım netflixi televizyonumda? Teşekkürler.

Yardımcı olabilecek yok mu?
  • Droya kullanıcısına yanıt
    ilk mesajdan neyi anlamadınız acaba ?

Herşey adım adım yazıyor.

TV den herhangi bir özellik açmak için Prfile dosyalarını almak , Hex editör ile veya 2. yol olan giraygokırmak

programı ile istediğini açmak ve Düzenlediğin Profil dosyasını TV ye yüklemek gerekiyor olay bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seg 55scu9600 model tv de mb120 anakartlı dlna özelliğini aktif etmek istiyorum ne yapmalıyım.
  • 55scu9600 tv'de 3d özelliğini aktif ettim buna uyumlu 3d gözlük nedir aktif gözlük mü pasif gözlük mü bilgisi olan varmı?
  • arkadaşlar bir sorum olucak. bende vestel pf9060 modeli var ancak 2013 yılından beri hiç bir şekilde gücelleme vs. yapamadım. acaba nasıl yapabilleceğimi bilen var mıdır? yazılım v.2v1v9f olarak gözüküyor. içine girip yazılım yükseltme araması yaptığımda bulmuyor yükseltilecek bir yazılım. televizyon kablo ile direk modeme bağlı wireless yok.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.