Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar banada yardım edin tlevizyonun seri nosu 7079725300419

siteden indiremiyorum
  • jaguar0660 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var ama bir çare bulamadım
    Seri no'yu tv'nin arkasında yazılı olduğu şekilde girmeniz gerekiyor. (7+6 şeklinde)

Yani; 7079725 300419

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Seri no'yu tv'nin arkasında yazılı olduğu şekilde girmeniz gerekiyor. (7+6 şeklinde)

Yani; 7079725 300419

arkadaşım seri no da sorun yok

yazılım çıkıyor
    indir kısmına tıklayınca google driver izin gerektiriyor diyor dosyayı vermiyor
    Ha, ona dikkat etmemişim. @Ado'ya mesaj atarsanız çalışan yazılım linkini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 19 Ocak 2017; 17:23:31 >
    Google'da oturum açmayı deneyerek indirmeye çalışın.. İzin durumu ondan olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 19 Ocak 2017; 11:49:27 >
  • kumandadan info tuşlandığında yazıları okumak için dürbün lazım , yazıların büyütülmesi içinde güncelleme ile iyileştirme yapılması gerekit düşüncesindeyim .
  • Ya teraspy ustad gitti burasi oldu yine. Arkadaslar 22fa7100 mb97 kart tvde profiller tam inmiyor. Bunun baska yolu yokmudur acep...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya teraspy ustad gitti burasi oldu yine. Arkadaslar 22fa7100 mb97 kart tvde profiller tam inmiyor. Bunun baska yolu yokmudur acaba ustadlar yardim.

• sur0658 S kullanıcısına yanıt
    mb120 ve birkaç altı anakartlarda böyle bir sıkıntı var .giray hocamın programla denemişsiniz dir zaten de açmak istediğiniz nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hbb tv pvr logo kapatmak vs

• Arkadaslar mb97 kartlarda profilleri full indirmenin yontemini bulan varmi acaba...

• hilevel 43uhl900 mb120 anakartlı televizyonum var.Dsmart modülle ,dsmart kurulumu yapıyorum.
    Dsmart kanalları olan 12461 H 20800 frekansında Nat Geo ve Nat Geo People(Dsmart 63-65)
    Bu kanalların modülle çözülüp ekrana görüntü gelmesi 10-15 sn sürüyor.
    Diğer Dsmart kanalları 1-2 sn civarında açılırken,bu can sıkıcı durum sadece bu kanallara zap yapınca söz konusu.

başka vestel üretimi mb95 kartlı bir tvde bu durum söz konusu değil.Sadece mb120 kartlı tvleri etkiliyor.

Bu durumun çözümü varsa bilen aydınlatırsa sevinirim.Tüm yazılımları denedim.Şu an mb 120 29.11 kurulu.

Çözümü şu an için yoksa bile bug olarak kaydedilip yazılımcılara bildirilirse sevinirim.
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Profil dosyasında CIPLUS ENABLED tik var mı bakabilir misiniz? Düşük bir ihtimal sorununuzu çözebilir belki.

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    hocam anakartım mb120 , onun nasıl profil dosyasını oluşturabilirim
    ** Örnekteki anlatımlar MB120 üzerine kurgulanmıştır.Anakart tipinize göre mb120 yazan yerler mb90,mb91,mb96,mb100 ... gibi değişebilecektir.

Notepad dosyası açarak Tvnizin anakart modeli uzantı olacak şekilde içi boş bir dosyayı oluşturup DownloadProfile.mbXXX

FAT32 Formatlı Usb Belleğe atın.( MB120 Boardlı Anakart için örnek DownloadProfile.mb120 )

O USB yi Televizyona Bağlayın.

Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.

"Usb operations" gidin ve ona basın.

Hocam ilk sayfada ilk mesajda her şey detaylı anlatılıyor bende o mesajı sizin tvnin anakartını göre tekrar yorumladım aynı talimatları yapın pcden de giray hocamın paylaştığı programla editleyebilirsiniz profil dosyanızı dosyanız istediğiniz özellikleri de açabilirsiniz.

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    tamam hocam profile dosyasını aldım giray hocanın programında CiPlusEnabled seçeneği çıkmadı,ben hex editör ile [0xa3c0] CiPlusEnabled = 1 [0x1] - [0x216e8980][0x205][0x4] satırını bulup hex editörde 0 yaptım ama sorun çözülmedi.
    Onun dışında başka özellikleri şu an araştırıyorum,yardım için çok teşekkür ederim.
    Rica ederim hocam yardımcı olabildiğime sevindim.

• mb 120 anakarttan alınan profildosyalarında profil reader çalışmıyor mu acaba ben mi yapamadım.bir türlü diğer anakart profilleri gibi javanın oluşturduğu dosyanın içi dolu değil .
    fakat sowfwareporfile pacthcer ile ufak tefek profil dosyasında işlem yapabiliyorum. Mb 120ile ilgilibilgi olan varsa cevap verebilirmi ?
  • Menu 4725 yaparak girdigimiz servis menude factory reset yapilirsa tv fabrika yazilimina donermi. Yada bu reset ne ise yariyor.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.