Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denicem tşk...
  • Belirli bir saatte kapan, örneğin 02:45 gibi bir programlama 42FA7500 da var mı?
    Yoksa farklı metodlarla mı uyguluyorsunuz arkadaşlar..
  • Vestel-Hitachi 55F501HG2W69
    www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/hitachi-55f501hg2w69.bhtml
    MB92 yoksa MB120 anakart?
    Giriş mühendislik menu (servis menüsü) istemi
  • Saate duyarlı kapanma ben hatıramıyorum lakin olmasa gerek.

Ben tv ler de ''3 saat boyunca işlem görmezsen kapat'' seçeneğini hep aktif ederim. ''Eskiden 2 saatti, eşim isyan edince 3 yaptım
  • Ado kullanıcısına yanıt
    menü >>> Sistem >>>> Ayarlar >>>> zamanlayıcılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedeland

@giraygokirmak üstadım SEG marka gariban işi 42sd6100 smart led tv'imize durum bu neler yapabiliriz, önerileriniz

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

SERVICE MENU de bir hata sonucu

Diagnostic bölümde ki Boot Logo Name : NULL ( boş ) silmişim yedekte yok

Üstadlar çözüm için öneri rica olunur

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• Ado kullanıcısına yanıt
    teraspy kullanıcısına yanıt
    Hocam;

nette dolaşırken alman forumlarında şöyle bir profile edit aracı buldum,ustalar bir baksın neler yapilabilir

• quote:

quote:

@giraygokirmak üstadım SEG marka gariban işi 42sd6100 smart led tv'imize durum bu neler yapabiliriz, önerileriniz

Tv açılırken logo mu çıkmıyor eğer sorun buysa vesteldriverda tvnize uygun logoyu indirin ve ordaki talimatlara göre de yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Sağol @ferhat121 üstad sayende hallettik evet logoydu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

quote:

Tv açılırken logo mu çıkmıyor eğer sorun buysa vesteldriverda tvnize uygun logoyu indirin ve ordaki talimatlara göre de yükleyin.

Orijinal logo yerine farklı bir logo yüklenebiliyor mu?

Farklı bir resmin adını değiştirmek işe yarar mı?

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 4 Mart 2017; 8:12:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• melodramm kullanıcısına yanıt
    yüksek ihtimal işe yarayacaktır.

veya 1080p bir resmi usb den tv de açarak ok tuluna basarsanız açılış resmi olarak kullan seçeneği çıkacaktır.

seçerseniz açılış resmi olarak kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

yüksek ihtimal işe yarayacaktır.

veya 1080p bir resmi usb den tv de açarak ok tuluna basarsanız açılış resmi olarak kullan seçeneği çıkacaktır.

seçerseniz açılış resmi olarak kullanabilirsiniz.

Bende ne hikmetse çıkmıyor o seçenek :)

Sıralama şekli felan var fakat o seçenek yok.

Jpeg formatında olduğu için olabilir mi, sadece png formatını mı açılış logosu yapabiliyoruz.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 4 Mart 2017; 9:47:42 >
  • melodramm kullanıcısına yanıt
    1920 x 1080 pixel JPEG formatında istediğiniz bir resmi USB ye kopyalayıp, Medya tarayıcı fotoğraflar kısmından Okeyleyip açılış resmi yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

1920 x 1080 pixel JPEG formatında istediğiniz bir resmi USB ye kopyalayıp, Medya tarayıcı fotoğraflar kısmından Okeyleyip açılış resmi yapabilirsiniz.

Hocam denedim fakat bende açılış logosu olarak seçme opsiyonu maalesef yok.

Tekrar teşekkürler.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 5 Mart 2017; 9:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

Hocam;

nette dolaşırken alman forumlarında şöyle bir profile edit aracı buldum,ustalar bir baksın neler yapilabilir

ustalardan önce cevap verdiğim için kusura bakmasınlar ..bu araç diğerlerinin papucunu dama atar düşüncesindeyim . spyae arkadaşa çok teşekkür ederim bu güzel uygulamayı keşfetmesinden dolayı..widi için uzun zamandır uğraştım bazı ustalar yardımcı olmaya çalıştılar eksik olmasınlar ,ancak olayı spyae arkadaşın programıyla hallettim ..

• Arkadaşlar sizden iki konu hakkında yardım istiyorum.İlgilenirseniz sevinirim.Tv modelim 40nx590 mb96 şaseli.Ama işlemleri mb95 adı altında yapıyorum tv de.

Birincisi:

Wireless display ile tabletteki görüntüyü tv ye yansıtabiliyorum.Fakat tv deki görüntü geriden geliyor.Tablette hareketli sahne olursa tv deki görüntü bozuluyor, dağılıyor sonra tv reset atıyor kendi kendine.Bu sorunu 3 olarak gözüken wireless display support değerini deneme yoluyla 2 ya da 1 olarak seçip bu şekilde çözmeyi denesem tv çöp olur mu?Ya da alternetif olarak başka ne yapabilirim.

İkincisi:

Tv nin ses kalitesi şu usb girişli 2 li hoparlörlerin ses kalitesinden bile kötü.Bendeki haporlörü kullanmak istedim fakat şöyle bir sorun oldu.Menüden ses ayarlarına girip Kulaklık/ses çıkışı ayarından kulaklığı seçiyorum.Bunu yapınca harici hoparlöre ses geliyor.Ama kumandanın ses açma kapama tuşunu kullanarak harici hoparlörün sesini kontrol edemiyorum.Dahili hoparlörün sesini açıp kapatıyor.
    Yani kısaca bu tv ye bir soundbar alıp taktığım zaman soundbarın sesini tv nin kumandası ile kotrol edemez miyim?Sesi sürekli soundbarın kumandası ile kontrol edecek olursam 2 tane kumanda olacak o da eziyet.Bu konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar inşallah kendimi ifade edebilmişimdir.Lütfen bildiklerinizi yazmaktan esirgemeyin.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• mudem kullanıcısına yanıt
    editlemeyi bu proğramla nasıl yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: askn78

editlemeyi bu proğramla nasıl yaptınız

Selam widi için hwprofile den source içinde bulunan widi ye tıklaıp açılan ufak pencerede fals yerine truht seçip kaydet yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

Hocam;

Film Algılayıcı'yı açamıyor olsa da, diğer uygulamalardan artı yönleri oldukça fazla.

Kesinlikle değerli bir keşif olduğu kanaatindeyim.

• 064 kullanıcısına yanıt
    Tam yerini hatırlayamıyorum ama kulaklık değilde lineout seçince olması lazım denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.