Şimdi Ara

İLK MOTORUM İÇİN TAVSİYELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar , bende kısa bir zaman sonra A2 ehliyetime kavuşup motor almak için girişimlere başladım. Ancak ilk motorum olacağından çok farklı yorumlar ve tavsiyeler var. 190 boy ve 95 kiloyum. Motoru günlük şehir içi işe gelip gitmelerde ve hafta sonu eşimle beraber gezmek için kullanacağım. bütcem maximum 3600-3700 tl civarı. İkinci el arıyorum. İlk motorum olması sebebi ilede alınca tamirci tamirci dolaşmak istemiyorum açıkcası.

Öncelikle Kymco agility city 125 lere baktım kalite anlamında güzel ama iki kişi taşırmı taşımazmı onu bilemiyorum :) Daha sonra da Honda Cbf 150 ve Yamaha Ybr 125 üzerinde durmaya başladım. Ve en son kafama Takılan Regal Raptor 250cc. Bunlardan hangisi daha mantıklı. Yada önereceğiniz başka bir motor , model marka varmı. Kullandıktan sonra amacım daha iyi bir motora geçmek olacak. Yorumlarınız nedir ? Malum motor aldıktan sonra kask , mont vs. masraflarda var o yüzden fiyat artırmam mümkün değil.

• ybr125esd,cb125
  • Ybr 125 te boy sıkıntısı olurmu , ve iki kişiyi yokuşta taşırmı peki ?
  • serhan000 kullanıcısına yanıt
    sonuçta yamaha,sağlam motordur,bide motor ne olursa olsun başlangıç motoru diyorsun,kişinin ağırlığına bağlı,ama normal kilolarda sıkıntı çektirmez diye düşünüyorum,hondanın 110 motoruyla iki kişi 85 er kilodan dimdik rampayı sıkıntısız tırmanıyoduk
  • Tam bir chopper alın yazacaktım ki Regal Raptor u gördüm,aralarında sizin için en ideal seçim olur derim hem boy hemde başlagıç açısından daha yakışıklı ve daha güvenli olur.
  • degisik kullanıcısına yanıt
    chopper ilk başlangıç için biraz sakat olmazmı,oturuş ve dönüş açısından..????
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknbrn

chopper ilk başlangıç için biraz sakat olmazmı,oturuş ve dönüş açısından..????

Alışma sürecini geçtikten sonra diğer motorlara göre daha oturaklı ve daha sakin aynı zamanda daha iyi görünümlü bir motorunuz olmuş olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    geçen yıl önce açıldı
    İlk defa araç alacağım öneri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tavsiyeler üzerine ben YBR 125 almıştım benimde ilk motorum, sürmeyi bu motorla öğrendim 2012 Ağustos ayından beri halen kullanıyorum.
    bence ilk motor olarak en iyi seçeneklerden birtanesi, çünkü
    düşmeye karşı baya dayanıklı dikiz aynaları düşmede içe kıvrılıp kırılmayı engelliyor, sinyallerde baya esnek en kötü yerinden çıkıyor tekrar yerine takıyorsun
    4-5 kere olduğu yerde düşürdüm ordan biliyorum butip düşürmelerde zarar görmüyor 1 kere giderken araç sağdan bana dokundu yerde 10 metre kadar sürüklendim motor sola yattı sürüklendi ama ne motorda nede bende birşey yok çok şükür sadece öndeki rüzgarlık camı kırıldı 10 liraya çakmasını alıp taktım, baya dayınıklı motor şuan 22.000 km deyim izmir - istanbul, izmir-antalya yaptim, taş gibi alet, hergün işe gidip geliyorum hem ekonomik hemde tasarim olarak fena sayılmaz, 2 kişi yokuş çıkarsın sıkıntı olmaz, boy sıkıntı olur diye düşünüyorsan apache alabilirsin ama onun ergonomisi okadar iyi değl düşürdüğün zaman biyerleri mutlaka zarar görüyor arkadaşlarımda apache var daha güçlü bir mootora sahip bastınmı daha iyi gidiyor malzeme kaliteside güzel, çinli motorlar gibi değil (örn. mondial) ama düşürürüm ederim dersen ybr 125 bence en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatta -- 13 Mart 2014; 17:30:23 >

• degisik kullanıcısına yanıt
    haklısın tabiki rahat motor fakat ilk öğrenme amaçlı biraz sakat yani, o anlamda dedim ben,en iyi naked motorla öğrenebilir,bunun için yamaha ve hondanın yada hyo nun 10 numara motorları var.tabi herkesin kendi düşüncesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan000

Selam arkadaşlar , bende kısa bir zaman sonra A2 ehliyetime kavuşup motor almak için girişimlere başladım. Ancak ilk motorum olacağından çok farklı yorumlar ve tavsiyeler var. 190 boy ve 95 kiloyum. Motoru günlük şehir içi işe gelip gitmelerde ve hafta sonu eşimle beraber gezmek için kullanacağım. bütcem maximum 3600-3700 tl civarı. İkinci el arıyorum. İlk motorum olması sebebi ilede alınca tamirci tamirci dolaşmak istemiyorum açıkcası.

Öncelikle Kymco agility city 125 lere baktım kalite anlamında güzel ama iki kişi taşırmı taşımazmı onu bilemiyorum :) Daha sonra da Honda Cbf 150 ve Yamaha Ybr 125 üzerinde durmaya başladım. Ve en son kafama Takılan Regal Raptor 250cc. Bunlardan hangisi daha mantıklı. Yada önereceğiniz başka bir motor , model marka varmı. Kullandıktan sonra amacım daha iyi bir motora geçmek olacak. Yorumlarınız nedir ? Malum motor aldıktan sonra kask , mont vs. masraflarda var o yüzden fiyat artırmam mümkün değil.

Cbf 150 sana daha iyi olucaktır. Boy kilo bakımından. Çin işlerine bulaşıp macera aramaya gerek yok. Cbf al yağını, benzinini koy yeter.

kardeş sen ne kymco'ya falan bakıyon aman pişman olursun bak. ikinci el bi tvs apache rtr 150 al hayatını yaşa.
  • şu an seçenekler 2 ye düştü , biraz daha ağırlıklı olmakla birlikte ybr 125 ve cbf 150. Cbf boy bakımından daha avantajlı olsada bahsettiğiniz gibi ybr daha kıvrak kontrolu daha kolay gibi görünüyor. Düşük kilometrede de fiyat aralığımda bulunabiliyor en azından.
    ya cbf yada ybr al başka düşünme,apaçi mapaçi geç onları
  • Cbf yada ybr yi alınca lastiklerini değiştirsem ne kadara mal oluyor ? michelin lastikler ?
    fiyatları değişiyor 150 yede var 500 ede var
  • ben ybr 125'e prelli taktım, çifti 149 Tl idi
    20 lirada lastik değişimine vermiştim
    (michinenin çifti 200 liraydı şimdi fiyat nedir bilemem en pahalısı zaten michinen)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.