Merhaba DH sakinleri. Forumdan yardım alarak topladığım sisteme gene dh yardımıyla bi miktar OC yaptım. Yaptığım değişiklikler şöyle;
CPU ratio 20 ( 4000 mhz) CPU voltage offset CPU voltage +0,1000 nb voltage auto nb frequency 2400 mhz
Birkaç da test yaptım acaba görüşlerinizi bildirirmisinz değerler nasıl olmuş ? İlk test Everest ultimate in içindeki stabilite testinden :
İkinci test Prime95 den. Burda sıcaklıklar biraz yüksek çıktı gibime geldi. İslemci soğutucum thermaltake frio:1350 rpm de çalışıyo acaba biraz artırsammı yoksa böyle de devam edilebilrmi bilemiyorum ?
sıcaklıklar normal işlemci fanını arttır dönsün son devir göründüğü gibi stabil
frionun yanlis bilmiyorsam 2500 deviri var bence gerek yok o kadarina kafa agritir.1350 devir icin gayet guzel sonuc kullanimda prime kadar zorlayacak bisi yapmazsin.
evet işlemciyi bukadar zorlıyacak bi işlem yapmıyorm bu kaç uyguama çalışırken ( oyun + muzık+ınternet+...?) gibi baktımda işlemciyi hala okadr zorlayamamışım. Sanırım friyo yu artırmayacagım cunku çok ses yapıyo diyorlar yuksek devirde. O sese katlanamam :))
quote:
Orijinalden alıntı: Vinco
evet işlemciyi bukadar zorlıyacak bi işlem yapmıyorm bu kaç uyguama çalışırken ( oyun + muzık+ınternet+...?) gibi baktımda işlemciyi hala okadr zorlayamamışım. Sanırım friyo yu artırmayacagım cunku çok ses yapıyo diyorlar yuksek devirde. O sese katlanamam :))