Şimdi Ara

İLK ON K GELEBİLİR Mİ ? PARAGRAF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kesinlikle çözmelisin çok başarılı diyebileceğiniz bir kitap varsa önerirseniz çok iyi olur. Teşekkür ederim

• Up hadi ama
  • Geçtiğimiz yılların çıkmış sorularını çöz. Türkçe için iyi kaynaktır denecek bir şey yok , önemli olan anlayabilmek ve hız kazanmak türkçede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Geçtiğimiz yılların çıkmış sorularını çöz. Türkçe için iyi kaynaktır denecek bir şey yok , önemli olan anlayabilmek ve hız kazanmak türkçede

Doğruışık yayınları paragraf soru bankası demişti birisi bilginiz var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corumluyum Gomutanım

quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Geçtiğimiz yılların çıkmış sorularını çöz. Türkçe için iyi kaynaktır denecek bir şey yok , önemli olan anlayabilmek ve hız kazanmak türkçede

Doğruışık yayınları paragraf soru bankası demişti birisi bilginiz var mı acaba

Bilfenin soru bankasi zor ve ygsdeki kafa karistirici uzun paragraf soru tiplerine benzer oldugunu duymustuk heralde onun hakkini vererek cozersen 35+net yaparsin,tabii bu paragraf kitaplarindan birinide al çöz farketmez
  • Hocam teşekkür ederim bilfeni not aldım doğruışık bitince ona geçerim o zaman
  • hadi sözelci veya tmci paragraf canavarları ışık tutun şuraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öneri vericektim ama ben canavar olmadığım için yazmycam. İyi akşamlar.

• Paragrafta hiz ve karekök al hocam

• Tamam canavar olmayanlar da yazsın :(
  • hadi ama insanlar alt tarafı sınava hazırlanan kardeşinize tavsiye vereceksiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.