Şimdi Ara

İlk otomobilim olacak yardımınıza ihtiyacım var ( bütçe 15 bin ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ölüsü bulunur ancak. temiz polo 2001'ler 19-23 bin lira arasında değişiyor.
  • 15 bine alınıp paşalar gibi binilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-bu-fiyata-bulamazsin-sahibinden-2001-1.6bg-106-vize-yeni-226269283/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumurta kasa accent.
  • Toyota Yaris 1.0 2004 modelleri filan bulunabilir o paraya

• Senin araban yeni nesil 1.4 fire motorlu palio arkadaşın bahsettiği 1.4 el modeli olan eski nesil motorlu çok yakan az giden palio insanları suçlamadan önce biraz araştırma yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeschütz

Senin araban yeni nesil 1.4 fire motorlu palio arkadaşın bahsettiği 1.4 el modeli olan eski nesil motorlu çok yakan az giden palio insanları suçlamadan önce biraz araştırma yapın.

Suçlarım. Yaptığı yoruma dikkat etsin o zaman. Konuyu açan adamın alacağı araç yeni nesil motorlu palio. Adama, alma çok yakar diyor. Bilmeden konuşuyor yani. Ben onun aracına yorum yapmadım. Yeni nesili bilmeden kendi aracı üzerinden boş konuşmasına yorum yaptım. Benim aracım çok yakıyor ama yeni nesili bilmiyorum diyebilirdi. Ama sanki biliyomuş gibi konuşmuş.

• ne kadar ucuz bir konuya git toros al ne alacan o parayla başka sanki 15 bine araç soruyorlar ya şehrin bi yanından bi yanına ancak gidersin o parayla birde yemek yersin tamam 15 bine araçmı kaldı ülkede ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

ne kadar ucuz bir konuya git toros al ne alacan o parayla başka sanki 15 bine araç soruyorlar ya şehrin bi yanından bi yanına ancak gidersin o parayla birde yemek yersin tamam 15 bine araçmı kaldı ülkede ya

Kardeşim bende küçükken saçma gelirdi bu tarz şeyler. İnsanlar neden bmw ye mercedese binmiyoda fiat a renoya biniyo. Al eski bi bmw senelerce bin derdim. Ama iş hayatına başlayıp çalışıp didinip ilk arabamı almaya niyetlendiğimde acı gerçeği öğrendim. Eve ekmek götürmek. Çalışıp didinmek. Asgari ücret ile ev grçindirmek zor iştir. Her babayiğit başedemez. Senin o aşağıladığın, küçümsediğin araçlar biz yetişkinler için veli nimet. Görevini yerine getirip, senin ihtiyaçlarını karşılayabilen, başına fazla masraf açmayan arabaya her yetişkin adamın mutluluk kaynağı. Onlar vefakar araçlar. Senden çok şey istemeden ihtiyaçlarını kkarşılarlar.çoluğunu çocuğunu okula getirip götüren, işine gidip gelmesini sağlayan araçlar, hastasını bi yere taşımasına yardım eden araçlar her babanın ihtiyacı.

Yeni nesilin sıkıntısı birazda bu. Babalarından ıphoneler, pcler, teknolojik aletler isterken hiç düşünmezler babaları ne zorluklarla onu kazanıyorda getiriyor. Bi kardeşimiz vardı burda. Babası tipo aldı diye burada onu aşağılayıp ailesini mutlu etmeye çalışan babasını üzmüştü. Allah öyle babalara daha iyisini versin, çocuklarına hidayet versin. Hatta çocuk babasına sinirden tipoyu tekmelemiş binmem bu konserve kutusuna diye aşağılamıştı. Babası da ister çocuklarına daha iyilerini verebilmeyi, daha rahat yaşam sürdürebilmeyi ama ne yazıkki çoğu vatandaşımız sizler gibi şanslı değil. Ev geçindiren insanlarız biz.

İşyerinden senelik izinlerimde memleketime kastamonuya giderim. 2 sene önce bi dedenin anlattığı hikaye vardı. Adam köyde tek başına yaşıyor. Emekli ve tüm köy halkı istanbula göç ettiğinden kendi köyünde tek başına ysşıyor. Neyse köylerde çarşıya hep uzak oluyor genelde ve köyde onun evinden başka bi şey yok. Diğer tüm tahta evler yıkılmış. Amcanın çarşı ile mesafesi 20km. Baş ağrısı çekiyor. Telefonunun komtörü yok ve Asprinde fayda etmeyince ve üstüne üstlük ağrı da artınca dayanamıyor ve atlıyor lada samarasına yola koyuluyor. Yol karlı ve buzlu. Dua ede ede iniyor çarşıya ve gidiyo acile. Doktorlar biraz daha geç kalsa beyin kanamasından ölüceğini söylüyor. Allah a şükür hayatta ve ladasına dost diyodu. 25 senelik araç ve 16 senedir ondaymış. Yeni nesil araç olsa masrafının altından kalkamazdım derdi. Allah tüm vatandaşımızı korusun. Gençlerin büyüklerine karşı saygılı ve sevgili olmasını, geleceğe yönelik akıllı ve ülkemize katkılı ve evlatlar olsunlar. Geçim sıkıntısı çekip darda olanlara yardım etsin.

• corsa al geç
  • Boşverin hocam aile desteği olmadan kendi yağı ile kavrulup dişinden tırnağından arttırdığı para ile işini gören aracın değerini yemek parsı ile bir tutan adama sabahtan akşama anlatsanda boş nefesine parmağına yazık.

• quote:

ne kadar ucuz bir konuya git toros al ne alacan o parayla başka sanki 15 bine araç soruyorlar ya şehrin bi yanından bi yanına ancak gidersin o parayla birde yemek yersin tamam 15 bine araçmı kaldı ülkede ya

konuyu dikkatli okusaydın bütçemi yükseltip 25 bin tlye 206 plus aldım yazdığım mesajı görürdün...ayrıyeten torosa binenler insan değilmi ? adamın bütçesi ona yetiyosa ona biner o sen kimsinde milleti aşağılıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

konuyu dikkatli okusaydın bütçemi yükseltip 25 bin tlye 206 plus aldım yazdığım mesajı görürdün...ayrıyeten torosa binenler insan değilmi ? adamın bütçesi ona yetiyosa ona biner o sen kimsinde milleti aşağılıyosun

memnun musunuz hocam araçtan? araç temiz mi? önerir misiniz? 206+ lar hoşuma gidiyordu. Ben de araba bakıyorum şuan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

memnun musunuz hocam araçtan? araç temiz mi? önerir misiniz? 206+ lar hoşuma gidiyordu. Ben de araba bakıyorum şuan..

Hocam aracımın motorunda yürüyen aksamında sorun yok fakat 3 tane hasar kaydı var ön tampon ve arka tamponları değişmiş yetkili serviste...Zaten bunu bilerek aldım ben kısa vadedede satmak gibi bi düşüncem yok 5 sene falan binicem satarkende biraz düşük fiyata gitcek ama bunu göze alarak aldım ben aracı...Aracın performansı ise gayet tatmin edici şehir içi kullanım için ideal ara hızlanması çok iyi gerçekten seri bi araç.Şahsen ben tavsiye ederim bu aracın düşük km lilerini rahatlıkla bulabilirsiniz..Benim araç 2012 urban move modeli 34 binde aldım şu anda 36 binde..bakımları 20 bin km de bir yapılıyor ( benzinli motorlarda )

• Palio, polo classic , corsa, clio olabilir. Bence alacağınız araç benzin+lpg li olsun

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeşim Rabbim kazadan beladan uzak eylesin (amin)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.