Şimdi Ara

İlk otomobilim olacak yardımınıza ihtiyacım var ( bütçe 15 bin ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim..Bütçemi 25 bine yükseltip 2012 model 206+ plus aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim..Bütçemi 25 bine yükseltip 2012 model 206+ plus aldım

sağlıkla ve mutlu günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim..Bütçemi 25 bine yükseltip 2012 model 206+ plus aldım

Hayırlı olsun

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına 1 tane 2007-2008 palio alsana bana 15bin liraya. bulabilirsen bin lira da sana komisyon verecem. ama normal 4 kapılı olacak. düzgünce pert olmayan. motoru sağlam binilecek bir araba.

laf olsun torba dolsun diye konuşmayın. 2.el piyasasınan haberiniz yok heralde. 15 bin liraya anca 2002-2003 model palio alırsın. daha da yüksek modellisini alamazsın.
  • citreon saxo dizel olanından
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

Allah aşkına 1 tane 2007-2008 palio alsana bana 15bin liraya. bulabilirsen bin lira da sana komisyon verecem. ama normal 4 kapılı olacak. düzgünce pert olmayan. motoru sağlam binilecek bir araba.

laf olsun torba dolsun diye konuşmayın. 2.el piyasasınan haberiniz yok heralde. 15 bin liraya anca 2002-2003 model palio alırsın. daha da yüksek modellisini alamazsın.

ÖRNEK:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-palio-2007-dizel-sahibinden-5-kapi-takas-olur-ofisten-ulasin-213446233/detay

salak sahibinden'de varsa, biraz araştırıldığında inanın bulunur.
    daha geçen hafta oturduğum cafe'nin bahçesinde, gözümün önünde 2006 temizce bi palio (duyabildiğim kadarı ile ön sol çamurluk ve tampon değişmiş) 13500 den gitti. pazarlığı 14den açtılar, 13500'e verdiler. denk getirmek lazım, aramak lazım, malum siteleri ve "esnaf"ları sallamamak lazım.

başka bi örnek
    2006 1,3 mjet doblo sahibiyim.

ennn fazla 10.000 eder dendi (Bika)
    fiat takas için 14.000 dedi, hadi arkadaşız 15.000 yaparız dedi
    aynı satış temsilcisi: "ama trakya'ya götür sat en az 18.000" dedi,
    aynı aracın 80000 km fazla yapmışına 22 isteyen var.

biraz aranırsa sıkışan, daralan, piyasadan haberi olmayan illa ki çıkacaktır.

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    O paraya temiz multijet palio zor ancak 1.4 el benzinli ve 1.6 HL alınabiliyor ben 6 ay boyunca aradım 15.000 bine temiz multijet palio bulamadım hepsinin kazası yada başka bir şeyi vardı temizleri 18-20.000 arası değişiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 18 Ağustos 2015; 16:12:47 >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    palio al bence o kadar çok yakmıyor.
  • bütçeyi otomobil park yeri için ayırım derim oradan elde edeceğiniz kazançla e segment araç alabilirsiniz kadir topbaşın projesişni çok yakın zamanda melihde çalar
  • değişeni olan - komple boyalı - hasar kayıtlı araç alıp elinizde mi patlasın temiz araç bulun.
  • ben palio 1.2 go kullanmıştım arkadaşım satıyordu 13 e alıcaktım alternatıf bulunca vaz geçmiştim 15 e alınabılır bence oda 4 kapılıydı ?
  • ankarada kişi başına bir araç dustugu için zaten ulaşım zorlugu yasanıyor. Yogun trafikte aracın olursa daha çok sıkıntı cekersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

sakın palio 1.4 falan alma acayip çok yakar lpg 1 depo ile 200km gitmiyor araba bi tanıdıkta var

Boş beleş yorumlar yapmayın. Arkadaşınla ortaklaşa yola çıkmışsınızdır ve yakıtı yarı yarıya ödeyelim demiştir. O yüzden lpg bitti diyip senden para ütelemiştir. Nerden bildin dersen aynısını arkadaşım bana yapmayı denedi.

Konuyu açan arkadaşa gelecek olursak. Ben 2008 model 1.4 lpgli palio kullanıyorum. Çok da değil az da değil. Litresi 2lira olan lpgl ile km de 0.20 krş yakıyo. Çoğu 1.3-1.4 dizelden az yakıyor yani. Ama 1.4 palio ile 14-15 krş yaktım diyenler oluyo. Onlara da inanmıyorum. İmkanı yok öyle de az yakmaz. Ben kasımda 15.500 e almıştım. 1.500e lpg taktırdım mis gibi biniyprum. Araç performansı ve çekişi çok iyi. Kalkışları motoruna göre iyi. Tabi hafif kasa olmasının avantajları. Fiyatını biraz daha yükseltebilirsen 16-17 gibi bayramdan sonra temizini bulursun. İnan 15den aşağı yürür halde araç bulmak zor. Bulduğunda zaten bi ton masraf ile aynı fiyata geliyor. Palio dan memnunum öneririrm.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

bütçeyi otomobil park yeri için ayırım derim oradan elde edeceğiniz kazançla e segment araç alabilirsiniz kadir topbaşın projesişni çok yakın zamanda melihde çalar

Oradan ne elde edecen Allahını seversen. Aylık kaç liradan kiraya vermeyi düşünüyon sanki. Bi ikincisi ı yapılan yerleri senin benim gibi vatandaştan ziyade çakal çukal insanlar çoktan ele geçirecek.

• Hocam en temizi Opel Corsa peugeota bulaşma

• 2001 model Polo alınabilir,trendline,bulunabilirse comfortline.

• 15 bine aldığın arabaya 15 binede araba park yerimi alacak insanlar artık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-maxima-otomatik-vites-pazarliksiz-son-fiyat-217995392/detay

araç çok iyide ikinci el çok sorunlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Baran

proton bak bnce daha uyguna masrafsız bişeyler bulabılırsın. Mitsubıshı ile ortak parçalar oldugu için saglam arabadır masraf cıkartmaz

proton önermekten bıkmadınız mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

15 bine aldığın arabaya 15 binede araba park yerimi alacak insanlar artık ?

Ben ne diyom sen ne diyon. 15bine aldığın otoparktan ne kazanacan sanki. E Sınıfı araba demiş bi de utanmadan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.