Şimdi Ara

İlk otomobilim olacak yardımınıza ihtiyacım var ( bütçe 15 bin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normalde araba meraklısı biri değildim ama Ankarada yaşamanın getirdiği ulaşım zorluğu ve işe giderken otobüs ve metroyla yolda ölen zamanımdan tasarruf etmek için pek fazla yakmayan ve birazda genç işi olan 2.el bi otomobil almaya karar verdim...Bütçem 15 bin tl aslında golf ve pololar hoşuma gidiyo ama bu bütçeyle almam zor görünüyor...Bu fiyata sadece 206 ve Fiesta var gibi görünüyor siz bu iki araçtan hangisini tavsiye edersiniz ? Peugeot 206 lar gözüme çok güzel gözüküyor...Eğer bu iki araçtan daha uygun bildiğiniz bi araç varsa yardımcı olursanız sevinirim

• Opel corsa öneririm.
  • 2007-8 palio bulunabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Opel corsa öneririm.

2005 model 1.3 cdtıların sağlamını bulabilirmiyim peki o fiyata ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

Opel corsa öneririm.

Zannetmiyorum. Vandan çıkma bulursunuz anca o paraya. Biz 99 model benzinlisini 16.750 ye sattık.
  • quote:

quote:

quote:

Opel corsa öneririm.

Zannetmiyorum. Vandan çıkma bulursunuz anca o paraya. Biz 99 model benzinlisini 16.750 ye sattık.

anladım hocam teşekkürler...Peki 206 ve fiestadan hangisini tavsiye edersiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Opel corsa öneririm.

anladım hocam teşekkürler...Peki 206 ve fiestadan hangisini tavsiye edersiniz ?

Bilmediğim araçlar olduğundan yorum yapmam doğru olmaz. Ancak 206nın çok daha şekil durduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben 206 kullandım uzun süre. Yakıtı gerçekten çok az tüketiyor. Hem genç işi hem ufak büyük şehir için uygun bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

Hocam ben 206 kullandım uzun süre. Yakıtı gerçekten çok az tüketiyor. Hem genç işi hem ufak büyük şehir için uygun bir araç.

Teşekkürler hocam benim aklımada 206 yattı bu fiyata bundan iyisini bulmam mümkün değil gibi zaten...
  • proton bak bnce daha uyguna masrafsız bişeyler bulabılırsın. Mitsubıshı ile ortak parçalar oldugu için saglam arabadır masraf cıkartmaz
  • Fiesta Van al bi tane. Kapalı kasa alırsan çek filmi arka camlara. Şahıs üstüne alınca belge falan da gerekmiyor biliyorsunuzdur. Arkanda yükle yakalnma yeter. :) biz şirket aracı olarak aldık 11k ya. Araç 114k da idi gayet temiz. 45 litrelik depoyla 700-750 km yapıyor. Bu değerler dip gazla ve kaçıran baskı balatayla elde edilmiştir :)

• Corsa van , fiesta van , peugeot van bunlara bakın size şu aracı öneririm ama benzinli

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretmenden-satilik-peugeot-206-xs-221351677/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanım boşa gidiyor dediğiniz için ben motor almanızı öneririm.çünkü arabada daha çok zaman harcıcaksınız. He Ankara soğuğunda motor olmaz derseniz bilemiyorum. Araç önerisine gelince van önermem, her yıl muane vergi gibi dezavantajları var.

• Van araçlarda muayene ve hız sınırı sorunu var
    15 bine 2003-06 arası multijet palio
    Yada TEMİZ bir 206
    Alternatif olarak chevrolet kalos - aveo olabilir

• Kardeşim benimde butçem 2016 haziran ayında 15000 18000 arası olacak şimdiden para biriktiriyorum Allah yar ve yardımcın olsun aldığın arabayı soylersen sevinirim bende şimdiden araştırıyorum.....

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yerinizde olsam temiz bir Ford ka alır keyfim bakardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 4 Ağustos 2015; 0:10:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tercihim 206 olur bu fiyat kapsamında yakıt-performans bakımından güzel araç tasarımı da hoş. =)
  • sakın palio 1.4 falan alma acayip çok yakar lpg 1 depo ile 200km gitmiyor araba bi tanıdıkta var
  • bende 15 bine araba bakıyorum

1- pejo 206 1.4 otomatik

2- opel corsa 1.3 cti manuel

3- ford fiesta 1.4,1.6 tdci manuel

seçenekleri 3 e indirdim

otomatik olmasından dolayı 206 ilk tercihim olacak

pejo benzinli ne kadar yakıyor acaba.
    vanlara bakmamak lazım vergisi yüksek ve her yıl .
  • Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-maxima-otomatik-vites-pazarliksiz-son-fiyat-217995392/detay
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.