Şimdi Ara

İlk OverClock Denemem x)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bugün Baktıklarımla Birşeyler Denedim
    Biostan Jumperfree e Girdim Sadece FSB yi 200 den 210 Yaptim x15 ile 3.150 Oldu
    Voltaj Vermeden Kaç Yapabilirim Sizce Yada Çok Fazla Isınmıcak Kadar ?
    Sıcaklıklar Biraz Fazla Sanırım Cod4 Gib Oyunları Oynarken 70 e Çıkıyor Eski Halide Böyleydi
    Bide SS İsterük Diyenler Olur Diye SS Koyuyorum
    Aslında Ramlere De O/c Yapmayı Düşündüm Ama Isınıp Sorun Yapmasindan Korktum

İlk OverClock Denemem x)

İlk OverClock Denemem x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pnomecasous -- 19 Temmuz 2008; 22:56:51 >

• Beyler Birde Bilgisayarim > Özellikleri > Gelişmiş > Performans . Ayar > Gelişmiş > Sanal Bellek Değiştir de Windows un Harddiskten Ram Olarak Kullanabileceği Alani Ayarliyoruz Ya Onu En Fazla Kaç Yapabilirim Önerilenin Üstüne Çıkmamda Sorun Olurmu Buda Bi Nevi Overclock Diye Düşndüm Sonuçta Hız Artıcak

İlk OverClock Denemem x)
  • darısı benim başıma
  • ilk önce bi soğutma yolu bul yoksa fazla oc yapmazsın.

2.si hdd yi ram olarak kullanmak falan bunlar performans getiren ,artıran şeyler değildir.hele hele oc hiç değildir.

@StupiFieD

neyin darısı senin başına sıcaklığı 70 derece olan işlemcimi yoksa hdd yi ram olarak kullanmakmı?şöle saçma sapan mesajlar atmayın ya!!
  • İlk denemen olduğu için fazla OC yapamışsın ve voltajı arttırmadan daha gidebilirsin. Hele sıcaklık 70 dereceye çıkıyorsa iyi bir soğutucu almadan voltaj vermemelisin.
  • Bende P4 524'ü 3,79 Ghz yaptım sizce bu işlemciye göre normalmi birde beni ençok şarşırtan stok fanda işlemci en fazla 60 derece oluyor

Pentium 4'ler genellikle fazla overclock olmaz ama benimki nasıl oldu anlamıyorum Fsb 165 çarpanın 22 olması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.