Şimdi Ara

İlk Oyunum Google Play'de Yayınlandı. Pixel Platformer: Adventure

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bir kaç aydır üzerinde çalışmış olduğum oyunum an itibari ile Google Play Store'da yayınlanmış durumda.

Oyunumu indirip destek olabilir misiniz? Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.YasinTorun.PixelPlatformerAdventure

Kısaca oyundan bahsedeyim;

Oyunum sadece android telefonlar için uygundur. Malesef bütçe nedeni ile app store'da mevcut değildir.

Oyun Platform-Macera oyunudur. Pixel art grafiklere sahiptir.

Amacımız süre bitmeden ve düşmanlara ölmeden tüm meyveleri toplamaktır.

Güzel pixel art grafikler ve hızlı mekanikler sunmaktadır.

İlk Oyunum Google Play'de Yayınlandı. Pixel Platformer: Adventure

Oyun videosu:

• tebrikler

• Tebrikler
  • Linke tıklayinca neden ford servis randevusu sayfasi açılıyor
  • Tebrikler knk hayırlı olsun
  • tebrik ederim.
  • KAREKTER?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir şeyin olmamasi gerekir. Link doğru.

• Destekleriniz için teşekkürler.
  • Hocam oyununuzun cikisi hayirli olsun tebrikler. Bi zamanlar traffic racer'ı yapan adam da burada konu acmisti. Sizin oyununuz da onunki gibi cok populer olur umarım. Ama bir elestirim var. Youtube videonuzu açmadım ama konudan kapak fotosunu gordum. PİXEL yazmissiniz hocam. Bu beni acayip rahatsiz etti acikcasi. Buyuk i kullanmamaniz gerekirdi. Bu onemsiz bi detay olsa bile bircok insan o yaziyi gorup bu ne lan indirilmez bu asla yaziya bak tepkisi verebilir. Uyari acisindan soyluyorum yanlis anlamayin.

Iyi gunler
  • Çok doğrusunuz gözümden kaçmış. En yakın zamanda düzelteceğim geri dönüş için teşekkürler.

• AurorAbeam kullanıcısına yanıt

Videoyu çok hızlı şekilde hazırlamıştım. ve siz uyarmasanız hala fark etmeyecektim. Geri dönüş için teşekkürler.

• hocam bu işte para var mı?
  • Henuz tecrübelerim yok. Bu yayinladigim ilk oyunum. Bu tür oyunlar çok indirilmedigi takdirde pek bir kazancı olmuyor. Ben sadece deneyim için yayınladım.

• Emeğine sağlık, üretimin her türlüsüne saygım vardır.

• güzel olmuş hayırlı olsun

• indirdim hocam emeğinize sağlık , çok begendim

• h.olsun hacı. nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ücretli yapıp %100 indirim yapsaydın hele şu yılbşaı zamanı çok daha hızlı büyüyebilirdi bence

• hayırlı olsun, inşallah geleceğin parlak olur

• hayırlı olsun. şimdi kaç indirmede kaç para kazanacaksınız hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.