Şimdi Ara

ilk QQ ve yardım konum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler öncelikle bir klişe olan '' riot seri maçlarını sabote ediyor''la başlıyorum. 4 maç üst üste kazanıp seriye çıktım , seri de son maça kaldı. arkadaşımla pre girdik ve mf sona seçtikten sonra. seri maçım beyler biraz dikkat lütfen dedim . dememle birlikte oyun başlayınca jax '' seni çıkarmicam ulan . feedlicem dedi''. ve laneden dakika 18 de 0-10 -0 skorla çıktı . wukongu göre göre jax almıştı zaten . afk kalsa bu maçı alabilirdik gerçekten . mf lane'den 7-2 ben 3-2 çıktım sonrasında zaten wukong'un skor her şeyi anlayıtor .
    https://store.donanimhaber.com/c5/db/25/c5db259acd3e41e606777ece16dbb447.png
     ilk QQ ve yardım konum

•  ilk QQ ve yardım konum
  • W/L lens mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden seri maçım dedin
  • Kötü olmuş ama moral bozma iyi oynuyorsan zaten hak ettiğin yere çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 10 Mayıs 2014; 10:06:59 >
  • bronz 5 serisi miydi ?
  • -26 win lose nasıl yaptın yavvv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dat -26 wl.

• quote:

Orijinalden alıntı: XPost

W/L lens mi

sorma ya rünleri tamamlamadan öküz gibi daldım dereceliye , 20-70civarı bi şeyden anca toparlamaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

-26 win lose nasıl yaptın yavvv

sup taşımıyo soloq'da . benim de main sup olunca tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

bronz 5 serisi miydi ?

yaklaşık onuncu son maçtan düşen seri, toplamda da 14 galiba . ilk 10 maçta 2 galibiyet alabilmiştim sadece , bronz 3 atmıştı. platin bi arkadaş ver bronda oyniyim azıcık dedi, verdim ; bronz 5 aldım hesabı geri adam '' s**ksen çıkamaz o hesap o hellden dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Neden seri maçım dedin

benden önce lee sin yazdı kazanırsam serideyim diye , ben de ondan sonra benim seri maçım dedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 10 Mayıs 2014; 11:40:11 >
  • Elon çok kötü.Oyuna gelenlerde senin elona yakın olanlar gelicek.İşin zor.
  • dat wl dostum kötü oyuncu olduğun belli qq konusu açmaya hakkın yok git stream izle geliştir kendini
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Oynamaya devam et benim geçen sene win lose'um -20'di 1 ayda +10 yapmıştım kimse anasının garnından süper oyuncu doğmuyor (ki ben süper oyuncu değilim) geliştirirsin kendini zaten sonra yağ gibi kayar ligler bi bakmışsın 10 lig atlamışsın
  • http://www.lolking.net/summoner/tr/2469569

• quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Oynamaya devam et benim geçen sene win lose'um -20'di 1 ayda +10 yapmıştım kimse anasının garnından süper oyuncu doğmuyor (ki ben süper oyuncu değilim) geliştirirsin kendini zaten sonra yağ gibi kayar ligler bi bakmışsın 10 lig atlamışsın

saollasın bro . all heil epic sax guy '

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.