Şimdi Ara

İLK SAHİBİNDEN 1991 MODEL RENAULT 9 BROADWAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süre önce açık kalp ameliyatı geçiren babamın 1991 yılında sıfır olarak satın aldığı, direksiyonun hidrolik olmaması nedeniyle bu saatten sonra kullanması ciddi risk teşkil eden arabasını, kendisine uygun daha yeni model araba arayışımız sonlandığında satacağız..Arabanın özellikleri kısaca aşağıdaki gibi , araç alım satımı ve piyasa rakamları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların bu aracın eder fiyatı hakkındaki yorumlarını rica edeceğim..

Model : 1991
    Renk : Beyaz
    KM : 165.000
    Vites : Manuel
    Yakıt : Benzin / LPG

Araç satın alındığı 1991 yılından bugüne dek kaskoludur..22 yaşında bir araç olmasına rağmen full hasarsızlık ile devam eden bir kasko poliçesi bulunmaktadır..Bunun sebebi arabanın bugüne kadar hiçbir kazaya karışmamış olmasıdır..Arabanın üzerindeki tüm parçalar orjinaldir, dolayısıyla 22 yıl aktif olarak trafikte bulunan her araba kadar doğal şartlardan ertkilenmiştir..

Babamın Renault'a alışmış olması nedeniyle almayı planladıgımız yeni arabada da önceliğimiz Renault..2005- 2006 civarı, düşük kilometreli, ciddi bir kazaya karışmamış olan Megane II bakıyoruz, çevresinde bu tarz bir araba gören olursa paylaşmasını rica ediyorum..

Selamlar..
    mp

• Babanıza geçmiş olsun diliyorum. Allah şifa versin.
    Tokatta olsa temizliğine göre alıcısına gözü kapalı 7-8 bin'e ve hatta biraz daha üzerine satılabilir (al satçı değilde kullanıcı bir alıcıya). Burada çok tutuluyor bu araç.

Megane 2 meselesine gelince kısaca yazayım, 2004 model bir tane benzinli dynamic aldım sattım memnun kalmadım. Beni çok zarara sokan bir model oldu. Bakımlı bildiğiniz çok temiz bulursanız alın derim ama bilmediğiniz araç çok masraf açar başınıza.
    Ha şunuda söyleyeyim,
    2007 model Megane 2 expression dizel 100 beygir bir aracı var arkadaşın tanıdığı birinden aldı şu an kullanıyor çok seviyor aracını rutin bakımlar harici araçta hiç masraf açmadı bu güne kadar. Yakıtınında da oldukça ekonomik performansının da çok iyi olduğunu söylüyor arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 27 Mart 2013; 13:55:48 >
  • çok temiz olması nedeniyle edeceği rakam 7-7,5 arası
  • büyük şehirde 6 binden fazla para etmez.. ama ufak şehirlerde 7'ye alıcı bulursunuz.

Size de araç tavsiyem megane 2 değil
    Reno rembol olurdu 2009 model dizel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metbrave

Merhaba Arkadaşlar

Bir süre önce açık kalp ameliyatı geçiren babamın 1991 yılında sıfır olarak satın aldığı, direksiyonun hidrolik olmaması nedeniyle bu saatten sonra kullanması ciddi risk teşkil eden arabasını, kendisine uygun daha yeni model araba arayışımız sonlandığında satacağız..Arabanın özellikleri kısaca aşağıdaki gibi , araç alım satımı ve piyasa rakamları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların bu aracın eder fiyatı hakkındaki yorumlarını rica edeceğim..

Model : 1991
    Renk : Beyaz
    KM : 165.000
    Vites : Manuel
    Yakıt : Benzin / LPG

Araç satın alındığı 1991 yılından bugüne dek kaskoludur..22 yaşında bir araç olmasına rağmen full hasarsızlık ile devam eden bir kasko poliçesi bulunmaktadır..Bunun sebebi arabanın bugüne kadar hiçbir kazaya karışmamış olmasıdır..Arabanın üzerindeki tüm parçalar orjinaldir, dolayısıyla 22 yıl aktif olarak trafikte bulunan her araba kadar doğal şartlardan ertkilenmiştir..

Babamın Renault'a alışmış olması nedeniyle almayı planladıgımız yeni arabada da önceliğimiz Renault..2005- 2006 civarı, düşük kilometreli, ciddi bir kazaya karışmamış olan Megane II bakıyoruz, çevresinde bu tarz bir araba gören olursa paylaşmasını rica ediyorum..

Selamlar..
    mp

Peder Beye geçmiş olsun der Allah (cc)'tan acil şifalar dilerim. Megane 2 Privilege düşünürsen aracımın bilgileri linktedir...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-dosta-gidecek-tertemiz-megane-ii-privilege-123082609/detay/

• Kaça bırakıyorsunuz? Birde yeriniz neresi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.