Arkadaşlar çocuklar için kinect almak istiyorum. Jtag li 360 var bide İlk seri Xbox one var. 360 i zaten biliyorum. One I düşünme sebebim yeni oyunları da oynayabilecek.
Kronik arızası var mı Fan sesi durumu nasıl Oyunlarda kasma FPS düşüşleri oynamayı etkileyen durumlar var mı
Sahip olanlar yardımcı olursa sevinirim
Öne s tercih etmememin nedeni kinect için ayrı bir çevirici gerekmesi onunda pahalı olması
Al usta bende ilk kasa var gayet memnunum.
İlk kasa var, masaya kurulu şekilde oynuyorum. Fan sesi bir ara çıktı sonra 7-8 ay çıkmadı ilk bugün çıktı sonra. R6S'de 60 fps sabit alırken neredeyse her oyun minimum 30 fps alıyor. Sadece the division, bf serisi gibi oyunlarda ağır patlamalı ve değişkenli sahnelerde yarım saniye 25'e düşüyor.
Ben de kullanıyorum,hiçbir sorunu yok.
Not: Grafik olarak çok tatmin etmeyebilir.
Gunpower-storm
kullanıcısına yanıt
Grafik olarak tatmin etmeyebilir derken 1080p de grafik kalitesi kötü mü yeni oyunlarda. Yoksa x360 oyunları için mi söylediniz
HyDeS
kullanıcısına yanıt
1080p'de bazı oyunlarda detaylar tam keskin değil.
dostum kelepir 500 600 e net alınır o tarz bir pc yapsan zaten 3000 tutuyor alınır bende 2013 model ürün var ilk çıkanın ilki fan sesi yaşına göre var ama içini açıp tozun aldım kesildi bi işlemci macunu degiştirmek gerekiyr o topa da girmedim gerek yok yeni
dikkat etmen gerekenler
aldıgında muhakkak kaplama yaptır piano black bölüm ufak bir toz geldimi çiziliyor
arkadaki seri no vs üretim tarihine mukakak bak 2013 üstü olsun en azından
Hiçbir kronik sorunu yok iyi bir fiyata alınır.
700'e temizini bulur scarlett çıkana kadar son çıkan oyunları rahat rahat oynarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: jamie35
Hiçbir kronik sorunu yok iyi bir fiyata alınır.
+1
Tek kol ve Kinect 2 oyun ama oyunlar eski FIFA falandi bide hesapta oyunlar varmış far cry 5 falan
950 TL diyor
Al azim al kardeşim :)) Tanıdın mı beni bakam :)
HyDeS
kullanıcısına yanıt
kinect artık çöp kardeşim kinect e oyun yok
o paraya git one s aldaha iyi ugraşma
HyDeS
kullanıcısına yanıt
700'e kinectsiz alın daha mantıklı. Yoksa 1.000'e çıkıp one s alın.
Ederi 550
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme