Şimdi Ara

ILK TESCIL TARIHI ILE TRAMERDE TRAFIGE CIKIS TARIHI FARKLI ACIL YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
21.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 2006 model bir arac almak istiyorum. Fakat satan arkadas bana arabanin ilk tescil tarihinin 2008 oldugunu soyledi. Ruhsatta da ayni sekilde yaziyor. Arkadas araci alali da 6 ay olmus tescil tarihi de 2017 temmuz. Ben tramer sisteminden kontrol ettigimde aracin trafige cikis tarihi 2006 yili gozukuyor. Bu konu hakkinda forumda herkes biseyler yazmis. Forumda bu durumda olan bir konu goremedigim icin konu actim. Arastirmalarim sonucunda plaka il degisimi olursa da ilk tescil tarihi degisebilirmis fakat malesef tramerin detay kisminda plaka il degisimi yok sadece plaka degisimi var o da 2014 de arac baska plakaymis. 2016 da su anda kullandigi plakasini almis. Acaba bu durum neden dolayi olabilir arac 2 yilligina trafikten mi cekilmis? Ticari amacli kullanilmayacak bir arac o kesin. Ya da arac pert oldu da 2006 da tekrardan mi toplandi. Boyle bir durum varsa kimden ogrenebilirim. Cok acil fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı almadıysan uzak dur. Bu nasıl iş aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre sonra hepsi şoföre resmen.

• Yok almadim daha ama almaya niyetim var arac Porsche Cayenne bu arada 2006 model. Arastiracam ama isin icinde bir is varmis givi geliyor bana cunku servisle konustugumda bana 2007 yilinda arabanin maslakta ilk muayesine girdigi soylendi yani araba kesinlikle 2008 trafige cikisli degil ama bu konu hakkinda bilgisi olan var mi onceden boyle bisey yasayan var mi? Neden boyle olmus alabilir acaba? Tesekkurler

• Lüks araçlar galeride yatarken trafikten çekiliyor, boşa sigorta ve MTV ödememek için, sonra muayene yapılıp tekrar trafiğe sokuluyor, böyle bir işlem yapılmış da olabilir.
  • Kaç tl ye almayı düşünüyorsununz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay aldım aracı. İlk tescil tescil ve tescil tarihinin fotoğrafı. Sizin alacak olduğunuz araç 2008 yılında el değiştirmiş olabilir. Benimki 96 model araç 2007 ilk tescil yazıyor. Sizin araç bi hayli pahalı olduğu için iyi araştırmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadamama -- 27 Kasım 2017; 22:41:50 >
  • Pert olduktan sonra trafikten men edilmiş ve tekrar tescil ettirilmiş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tramer sorgusunu sigortacılar yapınca tüm detayı görebiliyor diye biliyorum. şasi numarasından yaptırın bakın.

pert olup tekrar trafiğe çıkarma durumu mu yoksa vergi ödememek için satılmayı beklerken mi çekilmiş anlaşılır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Lüks araçlar galeride yatarken trafikten çekiliyor, boşa sigorta ve MTV ödememek için, sonra muayene yapılıp tekrar trafiğe sokuluyor, böyle bir işlem yapılmış da olabilir.

Evet bende oyle dusundum fakat arac 2007 yilinda maslak dogusta muayeneye girmis yani kesin eminim ki arac 2006 yilinda trafige cikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Kaç tl ye almayı düşünüyorsununz?

85.000-90.000 TL arasinda almayi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: vadamama

Geçen ay aldım aracı. İlk tescil tescil ve tescil tarihinin fotoğrafı. Sizin alacak olduğunuz araç 2008 yılında el değiştirmiş olabilir. Benimki 96 model araç 2007 ilk tescil yazıyor. Sizin araç bi hayli pahalı olduğu için iyi araştırmakta fayda var.

Ilk tescil tarihi 2008 yazip 2006 da trafige cikmasi kafami kurcaladi yoksa bayi cikisli olmasi iyi bir sey. Ama el degistirmis olsa ilk tescil tarihi degil de tescil tarihi degisiyor. Bazi yerlerde il degisikliginde de ilk tescil tarihi degisebiliyormus ama il degisikligi yok aracta.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Pert olduktan sonra trafikten men edilmiş ve tekrar tescil ettirilmiş olabilir.

Aynen benim korkumda o zaman muhtemelen oyle bisey var trafikten veya sigortacidan sorduracam yoksa neden 2006 da trafige cikan arac 2008 de cikmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

tramer sorgusunu sigortacılar yapınca tüm detayı görebiliyor diye biliyorum. şasi numarasından yaptırın bakın.

pert olup tekrar trafiğe çıkarma durumu mu yoksa vergi ödememek için satılmayı beklerken mi çekilmiş anlaşılır muhtemelen.

Aynen bugun sigortaci arkadasimla konusacam ruhsatin fotosunu yollayacam kontrol etsin. Vergi odenmemek icin arac malesef bekletilmemis cunku 2007 yilinda dogus maslakta arac muayeneye girmis o yuzden galeri de bekleme ya da vergi odememek icin aracin trafikten cekilme gibi jir ihtimal gozukmuyor. Belki 2007-2008 yili icin bekletilmis olabilir ama o da cok dusuk bir ihtimal. Bugun soracam sigortaciya neden olmus olabilir diye insallah olumlu bir cevap verebilir

• HiFeLiFE H kullanıcısına yanıt
    Yürütme masrafları tuzludur. Dikkatli düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Arkadaşlar Trafiğe Çıkış Tarihi(TÇT) 24 Mayıs 2016 fakat İlk Tescil tarihi(İTT) 21 Mart 2016 olan bir aracı 1 Mayıs 2019 tarihinde çeviren polisin KTK 34.Maddeden (İlk Tescil Tarihi bittiği için) yazdığı trafik cezasına itiraz etmeyi düşünüyorum.Bu husustaki düşünceleriniz nelerdir?
  • jim archer J kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla muayene yok diye ceza yediniz. Bende trafiğe çıkış tarihine göre muayeneye götürmek istediğimde aracımı gecikme bedeli ödedim. Bana söylenene göre ilk muayene tarihi ilk tescil tarihinden itibaren 3 yılmış. Yani itiraz edersen eline bir şey geçeceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.