Şimdi Ara

İlk Türk Yapımı Half-Life 2 Modu: Unexpected Conclusion

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Projenin eski ismi "Unexpected End"di; fakat model, skin ve texture ile ilgilenen proje ortağımın projeden ayrılması üzerine yapımı bana kalmıştı ve bugün itibariyle yapımı bitmiş bulunmaktatır.

İlk Türk yapımı half-life 2 modudur ve umarim ki bundan sonra da başka kişilerce bu turde projeler yapılmaya başlanır. Moddaki bazı bölümler ilk harita deneyimlerimi içerdiği için biraz amatorce gelebilir; ama ikincisinin çok güzel olacağının garantisini verebilirim.

Konusu: Kardeşi combine'lar tarafından kaçırılmış bir direnişçinin, kardeşini kurtarmak için atıldığı seruveni anlatıyor kısaca... Birbuçuk saatlik oynanış süresi var; ayrıca oyunu oynayabilmeniz için episode two gereklidir.

Edit; Yardımları için Erozbey ve Barnz'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Download ve bilgi için:

http://www.moddb.com/mods/unexpected-conclusion/

Alternatif download linki:

http://www.filefront.com/14796131/unexpectedconclusion.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -corporal- -- 26 Ekim 2009; 3:13:53 >

• müthişsin, inşallah tüm türk kardeşlerimiz destekler modu
  • Ellerine sağlık.Devamının gelmesini dilerim.
  • Arkadaşlar, Moddb'ye yükledim, rahatça indirebilirsiniz.
  • eline sağlık. başarılarının devamını dilerim
  • -corporal- dosyayı indirdim ve zip ten çıkarttım.HL2 E2 kurulu değildi henüz.Ama dosyanın içinden herhangi bir açıklama çıkmadı.Yani HL2E2 kursam oyun direk yükleneceği bulur ve oynarsın mı diyorsun?
    Biraz açıklasan...
    Bu arada ellerine sağlık teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

-corporal- dosyayı indirdim ve zip ten çıkarttım.HL2 E2 kurulu değildi henüz.Ama dosyanın içinden herhangi bir açıklama çıkmadı.Yani HL2E2 kursam oyun direk yükleneceği bulur ve oynarsın mı diyorsun?
    Biraz açıklasan...
    Bu arada ellerine sağlık teşekkürler...

Moddb.com'dan indirdiyseniz, kendisini otomatik olarak

C:\Program Files\Steam\SteamApps\SourceMods

klasorune çıkartır ve episode two'yu kurduğunuz an oynayabilirsiniz. Fakat alternatif linkteki (filefront) adresten indirdiyseniz *.rar'dan çıkarılmış halini yukarıdaki klasore koymanız gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadığım-kusura bakma- Ep2 nin exe sinden mi oyuna başlayacağız?
    Yani Ep2 exe ye tıkladığımda sizin bu mod mu lamı açılacak oyun?
  • Korsan episode 2 ile oynamayı düşünmüyorsun umarım? Oyunu kurduktan sonra Steam'ı tekrardan başlattıktan sonra modu Steam Oyun Listesinde bulabilirsiniz.

Şekil 1.a

• Modu "SourceMods" klasorüne çıkarttığınızda Steam'in "My Games" bölümünde modun ismi gözükmesi gerekir. Eğer Kullandığınız korsan ise normalde hiç bir mod açılamaz. Fakat Episode one için bir yontem vardı, belki episode two için de bulmuşlardır ama korsan sürüm ile alakalı yardımda bulunmam doğru olmaz.
  • iyi iş çıkartmış bizimikiler
  • Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
  • ellerine sağlık.güzel olmuş.
  • Kardes yanlıs anlamada. Madem Turk modu ısmı neden yabancı?? Turkce ısım koysan daha ıyı olmazmı?
  • vaaay...gerçekten iyi...sonunda ilk kez sonu getirilmiş bir proje ve ilk Türk modu olarak tarihe geçti

devamını getir...!
  • Tebrik ediyorum. Emek verildiği belli oluyor. Resimlerden gördüğüm kadarıyla bölüm tasarımları güzel.

Ancak,
    modla ilgili video bulamadım. Yüklerseniz sevinirim.
  • Bende beğendim güzel olmuş devamı gelir inşallah.
  • eline sağlık Türk yapım birşeyler görmek çok güzel
  • Şu çılgın türkler
  • Yalnız The Orange Box içinmi normal içinmi Normal içinse The Orange Box u normal e çeviririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.