Şimdi Ara

İlk Türk Yapımı online strateji oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Arkadaşlar, İlk Türk yapımı online strateji oyunu Hükümdar Savaşları başladı! Yabancı yapım oyunlara hertürlü desteği veriyoruz gerekirse para harcıyoruz ama Türk yapımlarına ilgi göstermiyoruz.Oyunlarımıza destek olalım.Yeni başlayan Rexwars fazla kullanıcısıda olmadığı için çok iyi bir fırsat.Herkesi oyuna beklerim.Hertürlü gelişme aşamasında yardımcı olmaya hazırız ittifak olarak.
    Fragmanhttp://www.youtube.com/watch?v=0VZY1syhOW4
    Rexwarshttp://fb.rexwars.com
     İlk Türk Yapımı online strateji oyunu

Not:Reklam olarak algıyan arkadaşlar kendileri bilir.Biz sadece gerçekleri söyleyip yanımıza oyun arkadaşları arıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intels -- 6 Mayıs 2012; 16:16:08 >

• ilk türk oyunu olduğunu nereden çıkarttınız ? Ben kendim yıllar önce cihanimparatoru adında online bir strateji oyunu yapmıştım. Çok kişi de oynuyordu, derslerimin yoğunluğu yüzünden oyunu kaldırmıştım. Yani önüne gelen ilk türk yapımı oyun benimki diyor. ??? şimdide aynı oyunu gizgi.com adında tekrar online hale getirdim. Belki de ilk türk online oyun benimkidir. Ama belki diyorum çünkü başkaları ne zaman yaptı bilmiyorum. Önüne gelen ilk türk strateji oyunu diyor ki HAYRET !!
  • bunu oynayacağınıza ikariam oynayın bu nedir görseller bile olmamış. "işte bu yüzden oynamıyoruz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

bunu oynayacağınıza ikariam oynayın bu nedir görseller bile olmamış. "işte bu yüzden oynamıyoruz"

iyi de sen oyunu hiç oynamadın ki, oynamadan böyle bir yorum yapma hakkın nasıl oluyor! Ben burdan görüyorum oyunu oynamamışsın.

"işte bu yüzden oynamıyoruz" diyerek herkes adına konuşma hakkın da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizgi -- 3 Kasım 2013; 0:16:16 >
  • fragman ne için yayınlanır?
  • avenged kullanıcısına yanıt
    Ben gizgi.com oyun sitesini spor olsun diye tekbaşıma yapıyorum. 1000 kişilik bir ekip ile değil. Grafiklere harcayacak milyon dolarlarım da yok. Fragman hazırlayacak zamanım da yok. Grafik çizecek zaman bile bulamıyorum. Çok iyi birşey yaptım falan da demedim. Burada konu ilk türk online oyun idi. Ben de ilk türk oyun kimin belli değil dedim sadece. Sen ise bu ne biçim oyun diye alakasız bir meseleye girip çamur atıyorsun !!!

http://www.alexa.com/siteinfo/gizgi.com dan bakarsan bir ay içinde 22 000 000 sıra birden yükseldi benim oyunum ve 5 700 000 inci sırada. Çünkü mantık olarak çok gerçekçi şeyler var oyunda. Oyun siteleri reklam ile ayakta durur. Benim tek bir reklamım dahi yok.

İnan diğer oyunlar gibi reklama ve grafiğe para harcasa idim onlardan Allahın izni ile onlardan öne geçerdim . Ama bu benim spor olsun diye boş zamanlarımda uğraştığım bir uğraşı sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizgi -- 3 Kasım 2013; 23:44:20 >

• gizgi G kullanıcısına yanıt
    dostum sizden dünyada kaç tane var ???? ben senin oyununa birşeymi dedim oyunun linkini bile vermemişsin ben nerden bakayım oyununa da sonra dönüp buraya yazayım ben konuyu açan arkadaşa yazdım fragmanı ve oyunu yayınlamış sen değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avenged kullanıcısına yanıt
    :) ben de bana yazdın sandım. Benim imzada link görünüyorda, ordan baktın sandım. :)
  • www.cenkmeydani.com 2005 yılından beri yayında ve şuan 11. meydanı oynanıyor.

ben bu oyunu yaparken sadece bir tane Türk yapımı online oyun vardı ve o da şu an kapalı.
    Yani Türkler olarak 2004 yılından beri uğraşıyoruz bu işlerle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.