Şimdi Ara

İlk üç günde 4 milyondan fazla iPhone 4S satıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
9.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesle komut alma özelliğinin bu kadar başarılı olacağını hiç düşünmemiştim.Kullanıcı 4S e İtalyan restoranı soruyor,4S anında çevresindeki İtalyan restoranlarını buluyor.Şu saate alarm kur diyor,4S pat diye o saate alarmını kuruyor.Böyle bir özellik NY,LA,DC.ve bunun gibi büyük amerikan şehirleri için düşünülmüş harika bir özellik,Ana dilim ingilizce olsa ve amerikada yaşasam Kesinlikle İ phone 4s alırım.Ama Ben bir Türk üm ve 4S e en yakın kebapçı nerede ? diye sorduğumda cevap veremeyecekse benim için Apple in devrim niteliğindeki özelliği tam bir fiyaskodur ve hemen donanım özellikleri gelişmiş olan SGS 2 LTE tercih edeceğim telefon olur ama ne zaman ki Bu sesle komut özelliğine Türkçe dil seçeneği gelir, O zaman vay Android in başına gelenler...
  • iPhone 5 serisiyle düşüşe geçmek zorunda.

Tek tip telefon, tek tip işletim sistemi. Tek tip donanım.

İnsan oğlu tek tip yapısını her daim zaman içersinde çürütmüştür. Çeşitlilik her zaman daha cazip olmuştur.

Bir yanda tek tip iphone, diğer yanda milyonlarca marka telefon. iPhone daha kararlı, daha sorunsuz, daha akıcı olsa bile bu değişmeyecek. iPhone 5 serisiyle düşüşe geçmek zorunda. Ama evet iPhone bir dev, ve bu dev her zaman hayatımızda olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltanoltan

Her sene İphone alanların sorunu ne anlamıyorum apple yenisini çıkartınca eskisine desteği çekmiyor ki

4s alanların büyük çoğunluğunun eski 3gs-3g-2g sahiplerini olduğunu düşünüyorum. 25 milyon güncellemenin bence 20 milyonu 4 kullanıcılarıdır. yaptıkları çok mantıksız değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

yahu bana neden eksi veriyonuzzz kimdir bu anarşik dış mihraklar

yazdıklarım içinde tahrik istihza hakaret içeren ifadelerde yoktu oysaa

edit: jeton düştü android bölümünde haber aktif

tehlikeli sulardasınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 17 Ekim 2011; 17:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JohanCruyff14

quote:

Her sene İphone alanların sorunu ne anlamıyorum apple yenisini çıkartınca eskisine desteği çekmiyor ki

4s alanların büyük çoğunluğunun eski 3gs-3g-2g sahiplerini olduğunu düşünüyorum. 25 milyon güncellemenin bence 20 milyonu 4 kullanıcılarıdır. yaptıkları çok mantıksız değil bence

İphone 4 alıp yenisin alanlar var(çogunluğu iphone alma manyağı) apple 4'e destiği çekmiyorsa 3gs'ede çekmemesi gerek çünkü 3gs'e 4'ün güncellemeleri gelmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

bu telefondaki siri özelliği kararlı sürüme geçince insanların telefona soracağı soruları düşenemiyorum

haha millet içip içip derdini paylaşır :D
    siri de seviyosan git konuş abi der :D

o değilde deneme aşamsında sorulan sorulardan birtanesi elimde bir ceset var nereye gömebilirim ? sorusuymuş ve telefon bu soruya mantıklı cevaplar vermiş ( yer gösterme anlamında ) artık nasıl bir datası varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 17 Ekim 2011; 17:50:05 >
  • quote:

quote:

quote:

İphone 4 alıp yenisin alanlar var(çogunluğu iphone alma manyağı) apple 4'e destiği çekmiyorsa 3gs'ede çekmemesi gerek çünkü 3gs'e 4'ün güncellemeleri gelmesi lazım

4 varken alanlar birazcık saçmalık yapmış oluyor, bu konuda katılıyorum. 3gs'e destek çekilmedi ios5 geldi fakat 3gs ile 4s arasında gayet ciddi farklar var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 varken alanlar birazcık saçmalık yapmış oluyor, bu konuda katılıyorum. 3gs'e destek çekilmedi ios5 geldi fakat 3gs ile 4s arasında gayet ciddi farklar var.

Olsun oyun için almıyorsan telefonu bana göre sorun yok.

• Şu teste bir bakın iphone4s ve galaxy s2 düşme testihttp://gizmodo.com/5850438/obligatory-drop-test-iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: nehuse

Şu teste bir bakın iphone4s ve galaxy s2 düşme testihttp://gizmodo.com/5850438/obligatory-drop-test-iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-ii

eeeee konu başlığıyla ne alakası var ? düşünce plastik kasası kırılmıyor diye zamzung mu alıcaz yani. e o zaman evdeki bardakları şişeleride plastik yapalım.

• bu rakkamların hepsinde ben de varım.
  • Gereksiz masraf iphone 4s 2500 tl verip ne beklenir bilinmez:D
    İphone 4s sahibi:Siri beni ışınla:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: nehuse Şu teste bir bakın iphone4s ve galaxy s2 düşme testihttp://gizmodo.com/5850438/obligatory-drop-test-iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-ii
    eeeee konu başlığıyla ne alakası var ? düşünce plastik kasası kırılmıyor diye zamzung mu alıcaz yani. e o zaman evdeki bardakları şişeleride plastik yapalım.

Sen al iphone 2000 küsüre ondan sonra yere düşürde kır ekranını bak böyle konuşuyormusun :) Galaxy s2 nin ön camıdamı plastik düşünce niye hiç bir şey olmuyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: nehuse Şu teste bir bakın iphone4s ve galaxy s2 düşme testihttp://gizmodo.com/5850438/obligatory-drop-test-iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-ii

Evdeki bardakla cebindeki elektronik milyarlık cihaz bir değildir.Yoksa yoksa sen Steve'n kimselere söylemediği Türkiye'deki oğlu musun? Kusura bakma, ekran camım çatladı 300tl masrafı var benimkini bedava yaptırabilir misin?

• dakka 3 gol 3
  • fakirler yine toplanmış iphone kötülüyor geleceğe dair o öyle olsa ah bu böyle olsa diye yazıp duruyorlar :) bu kadar enerjiyi çalışmaya harcasanız alacağınız parayla siz de bir iphone sahibi olur kedi ciğer ilişkisini arkanızda bırakabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakuteike`n`

Operatörler ve toptancıların çektiği stokları direkt kullanıcıya satılmış gibi haber yapmanıza bayılıyorum, süper objektifsiniz!

Onlarda tursusunu kuruyolar zaten dimi, hayatiniz camur be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kişi samsung galaxy s2 htc evo3d iphone 4s vb. telefonları alıpta o telefonlardan ne bekler anlamış değilim burdan alanlara sesleniyorum çok merak ettim bu telefonlara bu kadr para verip de telefonla ilgili günlük yaptığınız işler nedir arkadaş:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobias

fakirler yine toplanmış iphone kötülüyor geleceğe dair o öyle olsa ah bu böyle olsa diye yazıp duruyorlar :) bu kadar enerjiyi çalışmaya harcasanız alacağınız parayla siz de bir iphone sahibi olur kedi ciğer ilişkisini arkanızda bırakabilirsiniz..

cep telefonuyla sinif atladigini sanan cakma zengin seni. 2bin lirayi bu devirde para zannediyor :) orta halli bir aile evinde az detayli tadilat yaptirsa rahat onun iki katini harciyor. dunyadan haberin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobias

fakirler yine toplanmış iphone kötülüyor geleceğe dair o öyle olsa ah bu böyle olsa diye yazıp duruyorlar :) bu kadar enerjiyi çalışmaya harcasanız alacağınız parayla siz de bir iphone sahibi olur kedi ciğer ilişkisini arkanızda bırakabilirsiniz..

kibir olarak zenginsin belli, birazda zeka olarak olsaymış...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.