Şimdi Ara

Ilk videomu yükledim, sizce devam etmelimiyim?(video ingilzce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Konu kesinlikle reklam amacı taşımamaktadır, zaten kanalın dili ingilzcedir. Youtube-da kanali olan ve bu işlerden anlayan birilerinin görüşlerini almak isterim, türkçem çok iyi değildir affola )
    Merhaba, Youtube-a atdığım videom 2 günde 200 izlenime ulaşamadı sizce devam etmelimiyim?
    Digerlerine bakiyorumda onlardan daha kalitleli videom ve onrilenlerden gelenler 5%
    Pek onerilmiyor qaliba
    ilk videom oldugu icin ola bilirmi?

Video ingilizcedir,
    izlemek onemli degil zaten anlattim ama illaki videonu gormek isteyen buyursun izlesin ama dili ingilzice:
    https://youtu.be/ZN9giM9ag5o

• Bu arada video özgündür
  • yabancılar bu tür içerikleri seviyor ama ne kadar sürede yükselirsin bilemiyorum
  • beğendim
  • You should choose other subjects which are mystery and ubload video every time. After this you might be have sub

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAPPİNESS çok göze batıyor Devam et, eğer gerçekten bir yerlere varma isteğindeysen çok erken pes etmeyi düşünmeye başlamışsın :)
  • Destek için teşekkürler ! Haklısınız yola devam , sadece youtube-un önermemesi kötü. Kapitalist düzen burda da işliyor büyük kanallar olması gerekenden çok daha fazla öneriliyor maalasef.
  • Bence video gayet güzel izlenmeyi de takma Zamanla kanalın tanındıkça artar 👍🏾

Türkçe'm iyi değil dedin garanti olsun diye Bi de İngilizce yazayım. Ama benim de İngilizce iyi değil

I think you have done well. In addition to that do not bother yourself with the viewer numbers, it will increase in time with your channel's popularity 👍🏾

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 27 Nisan 2017; 3:3:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel olmuş videoyu hangi programla oluşturduğun kullandığın programlar neler
  • Teşekkür ederim ikinizede.
    Programlar
    VideoScribe
    GİMP ile resimleri ayarliyorum
    Camtasia video sonundaki yazi ve video ya ses koymak icin
    Müzikler buradanhttps://www.joshwoodward.com/
    Hepsi bukadar;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.