Şimdi Ara

İlk Yurtdışı internet alışverişim az bakar mısınız? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ilk konum ve başlıyorum fazla lafa gerek yok :)

2 gün önce DealExtreme'den bir kaç ufak parça siparişi verdim. Tabii ki Paypal ile.
    Ancak ben bu siparişi verdiğim ürünlerin bana nasıl geleceğini merak ediyorum, yanlış anlamayın normalde internetten çok alışveriş yaparım :)
    Dediğim gibi ve merak ettiğim bir kaç soru da var. Gelelim sorularımıza;

1-) Bazı yerlerde gördüm 5 Kez hak diye bi'şey varmış. Bu 5 kez hak Fatura mı oluyor yoksa Teslim adresi mi? Yoksa ben yanlış mı anlamışım ve Yıllık dışardan getirtilen eşyaların ücretinin toplamı 70€ mu?
    2-) DHL EMS vb.. şekillerde yazılar da okudum bunlar ne kargosu oluyor? Hangisi daha sağlıklı, sağlıksız?

Şimdi kahvemi hazırladım, terliklerimi giydim, Sıla'dan da bir parça açtım DH nin eşşiz güzelliğine gömüldüm ve aydınlatıcı yardımlarınızı bekliyorum. :)

Herkese hayırlı forumlar.

Bu arada Konu Dışı kurallarını okudum, umarım herhangi bir hata yapmamışımdır. Eğer yapmışsam beni uyarırsanız PM ile çok müteşekkir olurum. :)
     İlk Yurtdışı internet alışverişim az bakar mısınız? :) İlk Yurtdışı internet alışverişim az bakar mısınız? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhancakir -- 7 Nisan 2013; 19:20:26 >

• :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bilgisi olan bugün?
  • Arkadaşlar halen bir cevap bekliyorum 1 Hafta olacak nerdeyse birazcık yardımcı ve açıklayıcı yorumlar yapsanız kötü mü olur? :)
  • ebaydan alınaiblecek ilginç ürünler başlığı vardı.baya bir bilgili arkadaş var. olmadı mr.loney'e pm at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhancakir

Öncelikle tüm DH üyelerine MERHABA.
    Ilk konum ve başlıyorum fazla lafa gerek yok :)

2 gün önce DealExtreme'den bir kaç ufak parça siparişi verdim. Tabii ki Paypal ile.
    Ancak ben bu siparişi verdiğim ürünlerin bana nasıl geleceğini merak ediyorum, yanlış anlamayın normalde internetten çok alışveriş yaparım :)
    Dediğim gibi ve merak ettiğim bir kaç soru da var. Gelelim sorularımıza;

1-) Bazı yerlerde gördüm 5 Kez hak diye bi'şey varmış. Bu 5 kez hak Fatura mı oluyor yoksa Teslim adresi mi? Yoksa ben yanlış mı anlamışım ve Yıllık dışardan getirtilen eşyaların ücretinin toplamı 70€ mu?
    2-) DHL EMS vb.. şekillerde yazılar da okudum bunlar ne kargosu oluyor? Hangisi daha sağlıklı, sağlıksız?

Şimdi kahvemi hazırladım, terliklerimi giydim, Sıla'dan da bir parça açtım DH nin eşşiz güzelliğine gömüldüm ve aydınlatıcı yardımlarınızı bekliyorum. :)

Herkese hayırlı forumlar.

Bu arada Konu Dışı kurallarını okudum, umarım herhangi bir hata yapmamışımdır. Eğer yapmışsam beni uyarırsanız PM ile çok müteşekkir olurum. :)
     İlk Yurtdışı internet alışverişim az bakar mısınız? :) İlk Yurtdışı internet alışverişim az bakar mısınız? :)

Hocam bildigim kadar yardımcı olayım.
    Ürün ptt ile gelicek kapınıza kadar.
    yıllık 75€ degil tek faturada 75€ yu geçmemeli.(gümrüge takılabilir)
    5 kez dışarıdan ürün getirme hakkı diye ortada bir şey dönüyor ama kaç kişi 5 kereden fazla alışveriş yaptım ama takılmadı diyor.(Muamma yani)

• yurtdışından alışveriş yapıyorumda yazı çok uzun vala üşendim okumaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhancakir

Arkadaşlar halen bir cevap bekliyorum 1 Hafta olacak nerdeyse birazcık yardımcı ve açıklayıcı yorumlar yapsanız kötü mü olur? :)

Merhaba. Çin sitelerinden alışverişte dikkat edilmesi gereken önemli konular var örneğin 75 Euro sınırı her seferde geçerlidir. Toplam değil. Çoğunlukla bunun altındakiler sorunsuz geçer. Siparişlerinizi tek seferde birden fazla ürün değil her seferinde bir iki ürün şeklinde verirseniz daha sağlıklı olur. Çünkü aynı siparişi iki üç partide gönderdiklerinde sipariş kodu aynı oluyor. Bu şekilde sanırım gümrükte bu kod daha önce geçmişti diyerek ikinci üçüncüyü takıyorlar. Benim bazı siparişlerimin ikinci paketi gelmedi. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linkteki yazıyı okuyabilirsiniz. Aynı sitede Buyincoins için de yazı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.