Şimdi Ara

İlknokta.com kitap satışı rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan tam 2 hafta önce yani 07.01.2015 tarihin de vermiş olduğum, içerisinde 7 kitap bulunan siparişimin ilginç, komik ve bir o kadar rezalet dolu macerasını sizinle paylaşmak istiyorum.
    Dediğim gibi bundan 2 hafta önce 7 kitaplık bir sipariş vermiştim. Vermiş olduğum 7 kitabındanwww.ilknokta.com sitesinde temin süresi 3 gün olarak gözüküyordu. Neyse ilk günden itibaren günler ilerledi pazartesi günü olduğunda ki aradan bakınız 3 iş günü + cumartesi yarım günlük bir süre geçti ve pazartesi akşam saatinde 1 kitabım dışında (ferrarisini satan bilge isimli kitap bknz.
    https://www.ilknokta.com/
    Ferrari'sini Satan Bilge %25 indirimli Robin Sharma
    http://www.ilknokta.com/robin-sharma/ferrari-sini-satan-bilge-1.htm
    ki temin süresi 3 iş günü yazıyor. ) diğer 6 kitabımda temin edilmiş gözüküyordu. Bunun üzerine satıcı olan site şu anda temin edilmemiş olan kitabı daha sonra göndereceklerini, diğer 6 kitabımı da kargoya verdiklerini söylediler.
    Aradan 2 gün sonra akşam 6 kitaplık kargo elime ulaştı. Kargoyu açtığımda sadece 5 kitap gönderilmişti yani 1 kitap eksik göndermişlerdi. Bunun üzerine ertesi gün satıcı siteyi arayarak durumu bildirdim. Eksik olarak gönderilmeyen kitap Marslı isimli kitaptı bknz. (
    https://www.ilknokta.com/
    Marslı %40 indirimli Andy Weir
    http://www.ilknokta.com/andy-weir/marsli.htm
    ) ve daha önceden stokta olmayan ferrarisini satan bilge isimli kitaplarında ellerinde olduğunu ve aradığım gün olan perşembe günü göndereceklerini söylediler.
    Perşembe günün den itibaren pazartesiye kadar kargoyu beklemekle yetindim. Hafta sonu girmiş olabileceğini düşünerek. Pazartesi günü olduğunda, tekrar ilgili satıcıyı aradım ve bana "hafta sonu girdiğinden dolayı gönderemediklerini" söylediler. Bende buna karşılık "perşembe günü kitabı kargoya vereceğinizi söylemiştim" dedim. Tabiki ki bi şey değişmedi 19.01.2015 tarihinde bir kez daha bu gün gönderiyoruz kitaplarınızı dediler. Eetesi gün ben tekrar aradım ve hala kargo gönderilmemişti. Bunun üzerine bana açıklama olarak Ferrarisini satan bilgenin basımının bittiğini ve yeni basımın cuma günü yapılacağını söylediler. Bunun üzerine o kitabın iptalini istedim ve eksik gönderil yapılmış olan marslıyı göndermelerini istedim. Bu gün yani 21.01.2015 tarihinde tekrar aradığım sitede kargonun hala gönderilmemiş olduğunu öğrendim. İlgili kişi beni tekrar arayacağını söyledi fakat tabi ki aramadı.

Şu an itibari ile (21.01.2015 saat 15.44 de her zaman aramış olduğum kendi cep numaram dan yaklaşık olarak 5-6 kere aradığım site telefonu açmadı. Daha sonra başka bir numaradan aradığım da telefon açıldı. Ve kargo kaydını bulamadıklarını söylediler. Araştırıp tekrar arayacağını söylediler. Bu arada göndermiş olduğum banka hesabıma da iptali olan kitabın ücreti hala geçirilmemiş. Telefonda ki ilgili kişi de "demin yemekteydim." diye bir cevap verdi. bu kadar sorumsuz, laubali, ilgisiz bir site daha olamaz.
    Sizlere önerim sevgili DH kitap okurları. Daha önce bir çok siteden alış veriş yaptım ama ilk defa bu kadar sorunlusu ile karşılaşıyorum.www.ilknokta.com sitesinden alış veriş yapmanızı hiç ama hiç önermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 21 Ocak 2015; 15:53:59 >

• banka hesabı açma konusunda bilginiz var mı ?
  • Geçmiş olsun hocam. Bu tür bir şey hiç başıma gelmedi. Umarım da gelmez. Çok sıkıntılı bir süreç olduğuna şüphem yok. Kötü bir tecrübe olarak değerlendirin.
    Tekrardan geçmiş olsun.
  • Sonunda bir kargo numarası almayı başardım. Son aramam da kargo numarası verdiler ve konuştuğum kişiye şu anda kargom nerede diye sorduğumda Ankarada dedi. Verdikleri numara ile kargo sorgulayınca anladım ki kargoyu bana numarı vermeden 15 dakika önce daha kargoya vermişti.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6999B225 -- 2 Kasım 2015; 13:40:48 >
  • benzer durum kitapyurdu.com da da sıklıkla yaşanıyor , ben de orayı tavsiye etmiyorum artık. geçmiş olsun sizede ;)
    babil'i deneyeceğim bundan sonra bakalım...
  • ben genellikle nadırkıtap.com'dan alırım. her ay en az 4-5 kitap alan biri olarak sızı takdir ettim, kitap için bunca sıkıntıyı çektiniz ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazom kitap kampanyası
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu siteden başka bir siparişim daha vardı. 2 gün önce kargoya verildi yazıyordu. Bu gün aradım kargo takip numarası almak için bu gün kargoya verildiğini söyledi. KArgo takip numarasını da yarın alabilirmişiz... İnsanları kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar.
  • Bende ilknoktadan 6 kitap sipariş verdim 1 i rezalet olarak ulaştı elime sanki 2.elde değil 10 el geçirmiş gibi yarın arayıp değişim isticem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinde ne olursa olsun D&R üzerine tanımam. Film yada kitap olsun adet farketmeden gayet muntazam bir şekilde zamanında kargoluyorlar.
  • Bu tarz sorunlar insanı internet alışverişinden soğutuyor.Darty'den garanti kapsamında hdd mi değiştirmek istedim 3 ay sürmüştü .Araya bayram arife falan girdi o kadar.Bir daha alışveriş yapmayın olsun bitsin onlar kaybeder.Zibilyon tane kitap satıcısı var.
  • başlığı görünce kendi rezaletim geldi aklıma onu da belirteyim. ithaki yayın evini çok severim çok kitap almışlığım var bu yayınevinden ilknoktada oldukça indirimli sattığından bu kitapları 1-2 kez sipariş verdim ama son siparişim ki bundan 2 sene önceydi. şu an kitapları hatırlayamıyorum 3-4 kitap vardı kargoda . ben öğretmen olduğum için evde mi okulda mı denk gelemeyeceğimi bilemediğimden eşimin iş yerine kargolatmıştım kitapları . eşim teslim almış kargoyu. Kargo demeye bin şahit lazım zaten kitapları neredeyse birarada tutan 2 karton parçası bantlanmış haldeydi . eşim tam ne olduğuna bakarken içinden 2 parmak büyüklüğünde kocaman bir böcek çıkmış. Sonrası malum. Neyse ben firmaya bunu bildirdim bana dedikleri tek şey yaa öyle mi olmuş kargonun suçudur o . Ben de zaten içine böceği bilerek siz attınız demedim ama o kadar kötü paketlemişsiniz ki içine kadar girebilmiş. Tamam özür dileriz dedi kapattı. o gün bugündür alışveriş yapmadım. Bu araa yine güzel indirimler görüyorum ama aklıma sürekli bu hikaye geldiği için kararsızım :)

• Zaten o telefon ile konuştuğunuz kişi hep aynı kişi ve hayatımda bu kadar laubali bir çalışan daha görmemişimdir. Şu anda da indirim var ilknokta ' da. Şiddetle buradan alışveriş yapmamanızı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 16 Nisan 2015; 13:22:47 >
  • Bu başlığı sipariş verdikten sonra gördüm. Bayağı moralim bozuldu ama kitaplarım çok düzgün geldi. Şanslıyım galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Bu başlığı sipariş verdikten sonra gördüm. Bayağı moralim bozuldu ama kitaplarım çok düzgün geldi. Şanslıyım galiba.

Ne sipariş ettin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsu_41

quote:

Bu başlığı sipariş verdikten sonra gördüm. Bayağı moralim bozuldu ama kitaplarım çok düzgün geldi. Şanslıyım galiba.

Ne sipariş ettin?

Zaman Çarkı 2
  • quote:

quote:

quote:

Ne sipariş ettin?

Zaman Çarkı 2

75 tlye tamamlamadan mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne sipariş ettin?

Zaman Çarkı 2

75 tlye tamamlamadan mı?

Tamamladım da kalanları kendime almadım.

• Yıllar geçti bu adamlar hala aynı 5 gün temin süresi olan kitabı 6 günde temin etmişler(!) daha kargoya bile verilmemiş. Almadan önce başlığa girip okumadığım için pişmanım hediye için almıştım rezil oldum. Kesinlikle bir daha almam sitelerinde tel no bile yok iade seçeneği yok sitede mail atıyorum iade istiyorum diye cevap yok.
  • 4.kez alışveriş yaptım.3 kez sorun yoktu anında kargoya verilmişti kitaplar.Ancak 26.08 de verdiğim sipariş hala 'Paketleniyor'. Aldığım kitaplar da İthaki'nin kitapları.Nedense hala kargoya verilmedi.
    Bunun yanında telefonlara ve maillere de dönüş yapılmıyor.Bu hafta da kargolanmazsa daha alışveriş yapmam bu siteden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.