Bildirim
ilköğretim matematik öğretmenliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upp -
up upp -
bence matamatik oğretmenliğini yazma atamasi zor -
en çok ataması olan branşlardan biri,tutuyorsa yaz direk. -
herkes böyle diyor ama karasızım osmangazi ve anadolu üni. tutuyor -
öğretmen olurum diyorsan yapıştır direk,ama öğretmenliğe karşı bir ilgi yoksa bir daha düşün derim,ama bölümün istihdam sıkıntısı olmaz merak etme o açıdan özel ders vs gibi ekstralarıda var ayrıca. -
ilköğretim matematikten özel ders alan olur mu pek bilmyorum açıkcası :/ -
sen matematik öğretmeni olacaksın arkadaşım,branşının ilköğretim olması bunu engellemez,piyasada lise mat.özel dersi verebilirsin yine. -
gazi geçen sene ek puanlı 9300 le kapatmış bense 9376 dayım tutarsa lise matematik de istiyorum ama tutmazsa llköğretim matematik -
ilköğretim matematik yazmak yerine iyi bir fen edebiyatta matematik ve formasyon daha tercih edilebilir bir şey olabilir bence.
bölüm üniversite tercih analizleri için yazımızı okuyabilir, yorum ile merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Eğitmen kadromuz tarafından gün içinde yorumlarınız cevaplanacaktır.
çok sayıda özel mesaj aldığım için özel mesajlara dönüş yapamıyorum kusura bakmayın
http://www.ozgurhaberci.com/egitim/2015-tercih-rehberi-tercih-tavsiyeleri-h554.html -
ohaa gerçekten mi mutlu oldum bian -
formasyon zor iş bee -
başka yazabileceğim yer yok 60k dayım ek puanla 9376 başka seçeneğim yok -
başka seçeneğim yok -
üniversiteler formasyonda kendi öğrencilerine öncelik tanıyorlar, alacağınız 7-8 tane eğitim dersi olur. Formasyon zor olmaz zor olan belki fen edebiyatta okumak olur
bölüm üniversite tercih analizleri için yazımızı okuyabilir, yorum ile merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Eğitmen kadromuz tarafından gün içinde yorumlarınız cevaplanacaktır.
çok sayıda özel mesaj aldığım için özel mesajlara dönüş yapamıyorum kusura bakmayın
http://www.ozgurhaberci.com/egitim/2015-tercih-rehberi-tercih-tavsiyeleri-h554.html
-
düşüncem bu dediğinizi teşekkürler -
Şu formasyon denen saçmalık kalksın artık
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
up upp
Benzer içerikler
- uyku açan kahve
- yarı metaller kodlama
- çoğullaştırma nedir
- eyüp b geometri pdf
- günde kaç paragraf çözülmeli
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X