Şimdi Ara

İllerdeki TG ve Kurumsal Deneme Yapan Kurumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,ilinizdeki kurumsal deneme yapan ve tg lere dışarıdan tek seferlik ya da kayıtlı öğrenci alan kurumları yazarsanız herkes faydalanır. Bazı yerlerde hala bilinmeyen yerler çıkabiliyor.

Eskişehir Pi Kanguru Kursu/Deneme Kulübüm: Paraf,345,nitelik,limit,karekök,özdebir,töder gibi piyasadaki çoğu denemeyi yapıyor.Ama denemeleri temin ettikten 1-2 ay sonra sizi sınava sokuyor ve sadece sıralamanızı size gösteriyor. Direkt güncel zamanlı tüm Türkiye ile giremiyorsunuz. Örneğin 345 Kurumsal 3 olduğu zaman daha 1'i yeni yapıyorlar. Kayıtlı ya da tek seferlik katılım sağlayabiliyorsunuz.

Eskişehir Vektör Özel Öğretim Kursu: Endemik denemelerini yapıyor ama dışarıdan öğrenci kabul ediyor mu kesin emin değilim gidip konuşacağım.

Eskişehir Şehir Özel Öğretim Kursu: Testokul,Soru Kalesi,Okyanus'un denemelerini yapıyor. Kayıtlı ya da tek girişlik sınav sağlanabiliyor olması gerek.

Eskişehir Limit Özel Öğretim Kursu: Limit TG ve kurumsal denemeleri için kayıtlı üyelik alıyorlar.

Eskişehir Genç Ufuk Özel Lisesi: bu yıl Orijinal TG'ye dışarıdan katılmak isteyenler buraya başvurarak girdiler.

KOCAELİ
    Kocaeli bilgi köprüsü --> töder-özdebir
    kocaeli bire bir dershanesi---> limit-özdebir
    başka da bir şeye girmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysneedmentalreset -- 22 Temmuz 2020; 17:43:41 >

• Up
  • up
  • Forumdan öğrendiğim kadarıyla İstanbul'da Bakırköy semti için Limit , Açı ve Sevinç özel öğretim kursları birçok deneme sınavını yapıyormuş.
  • hocam sen corumda mi yasiyorsun
  • sutkardesim MA'ya gidiyodu belki alır orası
  • bilmiyorum ya. merkez anadolu da mı okuyordunuz siz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antalya için hangi kurumlar dışarıdan alıyor bilen ? up
  • Kocaeli bilgi köprüsü --> töder-özdebir
    kocaeli bire bir dershanesi---> limit-özdebir
    başka da bir şeye girmedim
  • İllerdeki TG ve Kurumsal Deneme Yapan Kurumlar fiyatları açıklandı.
  • Bilirkişi Eğitim Kurumları / Bilirkişi Sınav Merkezi, Türkiye'de en iyisi!

google'a "deneme sınavı merkezi" yazın çıkar hemen. Derece yapan arkadaşlarımın hepsi oraya gitti. Bu sene mükemmel bir uygulama geliştirmişler. Kullanıcı adı ve şifre tanımlıyor. Girdiğin bütün denemeleri uygulamayı indirip analiz edebiliyorsun. Sana deneme netine göre gerçek sınavda kaçıncı olacağını tahmini olarak söylüyor. Kronik hatalarını listeliyor hatta önerilerde bulunup hangi konuları halledersen ne kadar nete yükseleceğini bile söylüyor. Bir de Ankara'da en yüksek katılımlı gerçek mekanda sınav provasını Bilirkişi Eğitim Kurumları / Bilirkişi Sınav Merkezi yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.