Herkese merhaba, 👋 Bir web sitesi sahibi olarak, KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu), Elektronik Ticaret Kanunu ve Ticaret Bakanlığı regülasyonlarına uygun hareket etmeniz zorunludur.❗ Web sitenizin bu yasal düzenlemelere uyumlu olmaması, ciddi hukuki yaptırımlar ve maddi cezalarla sonuçlanabilir. 😱 🛡️ Teknoloji hukuku alanında uzmanlaşmış bir avukat olarak, sitenizi bu yasal düzenlemelere tam uyumlu hale getirmek için buradayım! 📋 Size Nasıl Yardımcı Oluyorum? ✅ KVKK, Elektronik Ticaret Kanunu ve Ticaret Bakanlığı regülasyonlarına uygunluk analizi ✅ Gizlilik politikası, çerez politikası ve kullanıcı sözleşmesi düzenlemeleri ✅ E-ticaret sitenizde yasal olarak gerekli bilgilendirme ve onay mekanizmalarının kurulumu ✅ Ticari elektronik ileti izinleri ve yasal bildirimlerin yönetimi ✅ Yasal açıkları tespit edip çözüm önerileri sunma 🎯 Neden Ben? ⚖️ KVKK, e-ticaret hukuku ve Ticaret Bakanlığı regülasyonları konusunda yılların deneyimi 🔒 Sorunsuz denetim süreçleri ve yasal uyum garantisi 💼 Web sitenizi yasal olarak koruyarak hem güvenilirliğinizi artırma hem de müşterilerinizin güvenini kazanma Eğer web sitenizi KVKK, Elektronik Ticaret Kanunu ve Ticaret Bakanlığı regülasyonlarına uygun hale getirmek istiyorsanız, bana PM ya da Skype üzerinden ulaşın! 📩 |
Bildirim