Şimdi Ara

Illidan down by Nihilum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh be arkadaş o nasıl bir itemdir öyle ya

Onu Rogue'nin elinde düşünemiyorum düşünsenize 2 çift olacak birde başka ne çıkmış içinden?
  • insan degil bu admalar ondan bole sende haftada 6 gun gunde 18 saat oyna sendede olsun... nekadar ekmek okadar kofte bu tur oyunların alayı bole cok oyna cok kazan..
  • Elinde sonunda kesileckti büyütmenin anlamı yok süs olsun diye koymadılar onu.Nihilum'a helal olsun adamlar gerçekten çok iyi geç olsa bile onların kesecegi kesindi.
  • hani illadan ölmücekti?hani chest bırakıp kaçıcaktı?yazık yazık blizze yazık yavaş yavaş senaryonun içine s.çıyolar aferin blizz devam bukadar güzel bi senaryoyu daha nasıl kirletir merak ediyorum
  • dicek laf bulamiorum ...
  • bliz .. vücüdumun heryeriyle sana tatlı sözcükler fısıldıyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: iLLeGaL56

Elinde sonunda kesileckti büyütmenin anlamı yok süs olsun diye koymadılar onu.Nihilum'a helal olsun adamlar gerçekten çok iyi geç olsa bile onların kesecegi kesindi.

Nası büyütmenin anlamı yok ya koskoca illidandan bahsediyoruz alayına kafatutmuş biri Biz o heroların ondabiri olamayız bence Heroları sıradan Playerler kesicekse Bende bırakıyorum orjinal accı Çok ciddiyim
  • Sahsen sandıgımdan cok kolay oldu bu, dedigim gibi son patchden sonra yalan oldu zaten pve, 1-2 ay sonra herkes bt yi farmlar merak etmeyın sonrada onyxia gibi bişi olur :)
  • s.çtılar bi b.k bakalım nsl sıvıyacaklar merak ediom
  • Q: What do you think about clearing the instance in almost a week? Shouldn't the encounters be harder than that?
    A: Well, given that TBC is 25 man, you can really form and shape your raids with the best skilled players, before with 40 people it was more a zerg, and your raids had a bigger chance to wipe (more to screw up). The encounters we've met so far, are indeed MUCH harder than those we did previous TBC.
    It feels weird that we cleared it all within 1 week, all World Firsts in whole of Black Temple, some of the encounters are really easy, but some of them are hard to. I would prefer some bosses to be harder though, but in the

bu yeter sanırım :)
  • Nihilum Durdurur artık Arthası Geldiğinde hatta warcraft 4 de koysunlar Nihilum u
  • Bu yaptığınız kıskançlık mı?
    Anlayamıyorum, adamlar kesti işte.
    Sizin bir hayatınız var sallayın onları.
    Bu arada çok mu kısa sürdü İllidan'ın kesilmesi?
    24 saat bilgisayarın başından kalkmadan İllidan'la mı uğraşacaklardı?
    Her şey gayet normal kıskançlık mı yapıyorsunuz anlayamadım?
    We havea life.
  • Adamlar o karakterleri satamya kalksa varya onlar milyarlık hiç abartmıyorum.
  • Kungen,guild'i açık arttırmaya çıkarsın,uçuk rakamlar vericek olcaktır...
  • cok normal bukadar hardcore yapmaları... belırlı sartlar ıcınde sponsorluk almıslar sayfasındada var zaten bır suru reklam.. bıraz tıcarı arkadaslar.. genede kutlamak lazım... tabı 18 saat raıd yapıp wf yapıp ellerıne ne gecıyo bılemıcem ama onlarda bole zevk alıyo demek ( ellerıne gecen ılla bellı bı mıktar para vardır ) ...

tek sasırdıgım nokta bu ılıdıan amca kacıcaktı lafda demek kafası atmıs gıder yapım demıs oda patlamıs:)

bız bakalım oynumuza:)
  • nihilum zaten kesecekti eninde sonunda biraz erken oldu ama kesecekti kesin bir olaydı bu dogrusu bende sok etkisi yaratmadı
  • Arkadas cok haklı.süs diye konulmadı boss elbet biri kesecek
  • Sorun kimin kestiği değil neyin kesildiği
  • buyrun droplar

Illidan down by Nihilum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 6 Haziran 2007; 2:37:21 >
  • Sırf Meraktan Servera Gittim Baktım Ve....İndigonun Verdiği Link Doğru

Illidan down by Nihilum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.