Şimdi Ara

Illidan down by Nihilum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • are u prepared? no... next patch i need buff <.<
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuujinsan

are u prepared? no... next patch i need buff <.<

• quote:

Orjinalden alıntı: Basar

o zaman öldürmenin ne anlamı var adam ölmüyosa :S

elbet ölecek tabikide ama nezaman ve nasıl ölecegi.böyle bi ölüm tabiki hikayeyi çıkmaza sokar.herkese kafa tutmuş illidan nagaları uykularından uyandırmış ve blood elfleri hizmetine çekmiş bi heronun böyle çabuk ve kolay ölmesi herkesi şaşkına çevirdi herhalde(kolay derken süreden bahsediyorum.tabiki nihiluma tebrikler azminden dolayı)
  • wowda öldüğünüzde char silinsin o zaman... fantastik bir dünyada geçen bir oyun oynuyorsun.. doğaüstü güçler var.. magelerin durduk yere firebolt atması gayet normal.. birisinin ölüp geri gelmesi anormal kaçıyor... harika ya..
  • ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum ama forumlarda okudugum kadariyla nihilum kendine ait private serveri var ve burada trash mob lar olmuyor sadece boss oluyor ve adamlar surekli boss deniyorlar trash moblari oldurmeden buda cok fazla zaman kazandiriyor....
  • mantıklı aslında fuujinsan dediğin doğru olabilir .
  • benim bildiğim adamlar haftanın 6 günü günde 18-20 saat boyunca raid yapıyo. Bu adamlar privite serverda taktik deniyo olabilirler ancak offical serverda oyundaki herkezden daha çok zaman geçiriyolar. Konunun başlarında biri yazmıştı biz akşam 8 den gece 12 ye kadar 3-4 wipe yiyince sıkılıp oyunu kapatıyoruz adamlar 6 gunde 600 den fazla wipe yediler ama inat edip doğru takımı kurdular. Bu arada guildin geri kalanı private serverda deneme yapmış olabilir.
    Ayrıca adamlardan şikayetçi deyilim bence iyi ki varlar, oyundaki hiçbir şeyin imkansız olmadığını kanıtlıyolar. Nihilum kesmişse o bossu kesmenin en az 1 yolu var demektir. Adamlar resmen labaratuar faresi gibi çalışıyo :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Php

wowda öldüğünüzde char silinsin o zaman... fantastik bir dünyada geçen bir oyun oynuyorsun.. doğaüstü güçler var.. magelerin durduk yere firebolt atması gayet normal.. birisinin ölüp geri gelmesi anormal kaçıyor... harika ya..

Illidan: ''Bırak abi bırak ya, bak şuna bak adamlar kesiyor lan lan, kesilicem.''
    5 dk. sonra
    Illidan: ''Yok lan, bırakıyorum wow'u. Satmıyom da acc i. Siliom char ı.''

Yok yani öldürmeyen allah öldürmüyor di mi Php ^^

Maiev ölmüyor ki. Onu nerden çıkardın? Maiev outlands de bi tane hücrede Illidan tarafından hapis. Shadowmoon Valley de görebilirsin.

Balnazaar'ı Varimathras mı öldürüyordu. Ve 13 tane dreadlord var (öyle aklımda kaldı). Balnazaar ve Varimathras bunlardan 2si. Yani Balnazaar'ın geri döndüğünü ilk defa duydum.

Ayrıca Khel'thuzad şu anda ölü. Yeterince guild öldürdüğü için bişi diyemeyeceğim.

Ama blizz bu haklısın. Geri döndürürler. Ama döndürmemeleri temennimdir.

Not: Fireball ^^

• warcraft tarhiçesini incelersen bunların öldüğünü görürsün... bildiklerimin haricinde wikilerden öğrendiklerim var..www.wowwiki.com
  • Kel'Thuzad W4 çıktığında geri dönecektir. Quest Text'i okursanız blizzard açık kapı bırakmış:http://www.wowhead.com/?quest=9120

Aynı şekilde Kael de ölmedi sadece yenildi ama hala yaşıyor..
  • Bence Blizzard Ilıdanı bu kadar kolay öldğrtmekle çok büyük 2. hatasını yaptı. 1. Hata Kel'thuzad'ı kolayca öldürtmek oldu. Tamam öldüren Guild Nihilum olabilir. Takdir ediyorum kendilerini ama Blizzard en zor denilecek en son Dungeon'un son bossunu Blizzard çalışanları oyunun yapımcıları bir araya gelse zor kesebilecekleri bir son boss olarak yapmalılar. Ne oldu şimdi oyunun itibarı yerlerde. Ben dahil benim serverımda bulunan herkes aynı şeyi söylüyor:

"Burning Crusade is OVER"

Bence çok çok zor olmalı ve belli zamanlarla kademeli olarak zorluğunu azaltmalılar. Bu kadar çabuk olmamalıydı.

"NERDE YENİ EK PAKET?"
  • zor olcak da ne olcakki sonuçta Yapay zeka.
  • Yok Php öldüklerini biliyorum.. Maiev hariç. O ölmedi. Shadowmoon da hapis. Hatta Illidan ölürken;
    ''A huntress is nothing without a hunt, Maiev, you are nothing without me'' gibi bişiler diyor. Ben hep Maiev gelip son vuruşu yapacak Lore a da Maiev öldürdü diye geçecek diye tahmin ettim. Olmadı. Liderleri Kungen olan çok özel bir Horde birliği ''Nihilum'' tarafından öldürüldü falan...

Yok şey saçma bi eleman çıkıyor ''BT ye kolay diyen insanlara soruyorum, kaç tane boss öldürdünüz BT de?'' diye soru soruyor. Sonra da BT ye buff geliyor. Adama geçipte ''Lan angut'' diyesi geliyor insanın ya neyse.

BC bitmedi. Archimonde var daha. Ayrıca BT ye buff, Archimonde a buff geldi. Blizz yeni bi patch çıkarsın 2-3 ay içinde oyunu bırakırım. Çünkü ztn embesil gibi TBC yi çıkardıkları için Kel'thuzad ı göremedim. Illidan ı da görmemeye dayanamam. Diablo 3 e kadarda hiç bir Blizz oyununa el sürmem. Bu blizz e koyar mı? Hayır. Ama prensip meselesi işte.

• Söylentilere göre Nihilum Illidan Storm.u bug dan yatırmış!!!!!!!
  • Blizzard'ın prensibi bir heroyu 10 kişi kessin ancak öyle tamamen ölsün.
  • Illidan bug'dan dolayı yatmış bu durum Nihilum'un lehine olmuş
  • arkadaşlar insanlar yapamadığı işler için bir ilki başaran insanları kıskanıp iftira çamur vs bir suru yakıştırmada bulunurlar ne bug'ı ispatlanmış bir seymi bu kaynak gösterin adamların emeğine saygı duyun bu arada ben nihilum'un avukatı değilim sadece adamların hakkını verin emeğe saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 9 Haziran 2007; 15:18:55 >
  • Nihilum asmis adamlar horde horde ezer for the horde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.