Şimdi Ara

Illidan down by Nihilum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozman büyük ihtimal kesilmesi ile baslayan bir q reward cünkü nihiliumun verdigi ssde 2 epic war bu yoktu :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

Orjinalden alıntı: iLLeGaL56

Elinde sonunda kesileckti büyütmenin anlamı yok süs olsun diye koymadılar onu.Nihilum'a helal olsun adamlar gerçekten çok iyi geç olsa bile onların kesecegi kesindi.

Nası büyütmenin anlamı yok ya koskoca illidandan bahsediyoruz alayına kafatutmuş biri Biz o heroların ondabiri olamayız bence Heroları sıradan Playerler kesicekse Bende bırakıyorum orjinal accı Çok ciddiyim

25 tane en hayvani player kesiyor. yoldan geçen adamlar değil. ayrıca warcraft 3 te 25 tane footmani verin illidiana bakın bakalım ne oluyor. abartmayın heroları. herkes gelişiyor. hikaye ilerliyor.

• tower defansda arthas kesmişliğim var :D sonucta oyun yani... sıra ilidiandan sonra uzaya cikicaz starcraftla birleşcek. taurenler spaceship falan kullancak. galaxiler arasi dueller sonra sıra titanlara gelicek.. alayini kestircek blizzard :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoCKout -- 6 Haziran 2007; 3:50:16 >
  • ya bi de soyle dusunun warcarft da bir hero lvl 1 den basliyor sagda solda bisiler dovup ole ya da boyle gucleniyor ornek arthas prens e uther sen yonet bu saldirida diyor o da ben mi diyor biraz durakliyor sonra guveni yerine geliyor ve tabiki diyor. Ole bole derken simdi lich king le birlesti garip bisi oldu :)

gelelim nihilum a lvl 1 domuz keserek basladilar prove your worth den mc di bwl di cthun da kel tuzad di derken mantiken buraya kadar gelmis adamda hero sayilir. Wc deki hero dogustan mi 10 level basliyor biraz ona benzer birsey. Yani kisacasi illidan i kesen 25 footman degil 25 tane captain :) ( Su arthas in devamli yaninda gezen adam wc3 den )

ayrica maiev le akamada da encounter da savasiyor sanirim ya da en azindan baslangicta resimlerden goruldugu kadar. Onlarin da hero oldugunu bildigimize gore wow oyunculari sadece konuya araci oluyor gibi birsey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterHapLo -- 6 Haziran 2007; 5:43:39 >
  • bu kadar çabuk kesilmesi benide üzdü daha uzun zaman almalıydı ama adamlar tabi ne kasmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

ya bi de soyle dusunun warcarft da bir hero lvl 1 den basliyor sagda solda bisiler dovup ole ya da boyle gucleniyor ornek arthas prens e uther sen yonet bu saldirida diyor o da ben mi diyor biraz durakliyor sonra guveni yerine geliyor ve tabiki diyor. Ole bole derken simdi lich king le birlesti garip bisi oldu :)

gelelim nihilum a lvl 1 domuz keserek basladilar prove your worth den mc di bwl di cthun da kel tuzad di derken mantiken buraya kadar gelmis adamda hero sayilir. Wc deki hero dogustan mi 10 level basliyor biraz ona benzer birsey. Yani kisacasi illidan i kesen 25 footman degil 25 tane captain :) ( Su arthas in devamli yaninda gezen adam wc3 den )

ayrica maiev le akamada da encounter da savasiyor sanirim ya da en azindan baslangicta resimlerden goruldugu kadar. Onlarin da hero oldugunu bildigimize gore wow oyunculari sadece konuya araci oluyor gibi birsey oluyor.

+12132154

• ya arkadaşlar adamların kesmesi normal ya adamlar herşeyi hazırlıklı. bi ara baktımda casterların üstünde 300 üstü shadow resist vardı. yani adamlar hadi gidip kesiyoruz demiyolar kasmışlar itemlarını. her kombat için hazırlıklılar. Ayrıca ve en önemlisi adamlar tüm hafta boyunca uyumamışlar sürekli deneme yapılmış. bizler 25 adamı bir araya getircezde akşam 8-12 arası 4 saat raid yapıcaz. 3 wipe yiyince oyundan soğuyan adamlarız istisnalar var ben progress hastası bi adamım ama ben bile bayabiliyorum.. İşin özü bırakında adamlar kessin bizim 2-3 ayda yaptığımız toplam raid süresini 1 haftada tükettiler.
    beni tek üzen ilidian kesmek için ssc eye dropları okadarda çok yok. adamlarda oyunculuk süper laf yok ama item yetmiyo olmalıydı . sırf kungen ve main healerların giyinmesi ile iş bitmemeli. misal 10 dk içinde inmez ise raidi wipe etsin ve dmg yetmesi için black temple diğer bossların bir kaç hafta farmda kalması item toplanması sağlanmalıydı. gidip yarım yamalak eksik setli t5 adamlar ilidian kesti hiç mantıklı değil yani.

• ehh artık bı kac gun tatıl felan verırler herhalde....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

ya bi de soyle dusunun warcarft da bir hero lvl 1 den basliyor sagda solda bisiler dovup ole ya da boyle gucleniyor ornek arthas prens e uther sen yonet bu saldirida diyor o da ben mi diyor biraz durakliyor sonra guveni yerine geliyor ve tabiki diyor. Ole bole derken simdi lich king le birlesti garip bisi oldu :)

Çok doğru soylemis MasterHaplo.Sonucta bizde birer hero'yuz.Ve hikaye bizimle birlikte devam ediyor...Taki sonlanakadar.Yakında Sargeras'da da iner onuda keseriz....

• Adamların setleri gayet iyi bence yarım yamalak felanda değil magelerine dikkat ettim 150-170 hit change var yani adamlarda daha ne olsun spell damage onları söylememe gerek yok ama benim dikkatimi çeken raidde neden 4 mage olduğu 4 rogue 1 tane hunter var garip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrowbarG0d -- 6 Haziran 2007; 10:45:52 >
  • @CrowbarG0d

Diğer başlıkta da yazdım daha karazandan ilersini görmemiş, heroic farmlamış herhangi bir 10 kişilik guildin tailor kasmış mage'i ordaki magelerden daha sağlam itemli olabiliyor. Adamlarda gerçekten item yok, adamlar itemle değil oyun kabiliyetiyle, koordinasyonla ve takım oyunu ile kestiler tüm bossları.

Eskiden armory yokken bizde öyle sanıyoduk. Ama şimdi açıyoruz, bakıyoruz ve inanamıyoruz sadece kungen+ 2 main healer olan pala ve shamanın itemleri gayet iyi (onlarınkiler bile inanılmaz değil SSC ayarında +1-2 tanede BT drobu).

Raidin kurulumuna gelince , ilk olarak Illidan'a geldiklerinde saatlerce wipe yediler sonra ertesi gün tamda Illidan için gerekli kadroyu alıp gittiler ve sadece 1 wipe yiyip kestiler. Yani sebebini bilmiyoruz ama nihilumun 2. gün kurduğu kadro Illidan'ı kesmek için gereken mükemmel kadro bu kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbbxxx777

ehh artık bı kac gun tatıl felan verırler herhalde....

Tatil mi?

Şimdi de deli gibi Hyjal kasıyorlar.. Archimonde First Kill için -_-

Ama bir söz vardır: Hızlı koşan erken yorulur.. Bakalım, ne olacak gelecekte bekleyip göreceğiz..
  • Valla hızlı koşan erken yorulurda. Nihil bu hızla yorulmadan ortada bişi bırakmicak
  • Oyuncuların oyun kabiliyetine lafım yok zaten quantzla muqq bizim serverdan gittiler hatta aynı guilddeydik zamanında ama demekki item yok derken 1100+ spell damage var bt dropu olsa bu kaç olabilirki 1500 olcak hali yok sanırsam mageler arcane değil sonuçta fire gitmiş çokda bi fark olacağını sanmıyorum item konusunda ama ben halen tek hunter olduğuna gıcık gittim sanki hunterın dps düşük tekrar raidi kontrol ettim 3 lock 3 mage 4 rogue var 1 tanecik hunter var gerçi talentlerine kontrol ettim dpsye destek karakteri gibi bişi rogueları imba yapmaya yönelik
  • bunlara bi dur artık felan demezmıkı blızzard yanı ınsanı oyundan sogutuyolar ben klethuzad gormeden tbc geldı sımdı daha ben en kral voıd kestım hadı benı bırak daha karazhan goremeyen o kadar cok ınsan varmı turk olsun yabancı olsun hakkten ınsanın hevesı kırılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 6 Haziran 2007; 11:24:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbbxxx777

bunlara bi dur artık felan demezmıkı blızzard yanı ınsanı oyundan sogutuyolar ben klethuzad gormeden tbc geldı sımdı daha ben en kral voıd kestım hadı benı bırak daha karazhan goremeyen o kadar cok ınsan varmı turk olsun yabancı olsun hakkten ınsanın hevesı kırılıyo

Online oyunlarda oyuncu az oynuyorsa pek bir yere varamaz zaten çinli olmak lazım bir yere varabilmek için ama bu mantık ne derece doğru tartışılır sonuçta bu bir oyun bugün var yarın yok
  • Tebrik ediyorum onları başka birşey demiyorum.
  • Sponsorları olduğuna göre adamlar oyunu iş olarak görüyorlar böyle olması da normaldir.Para bile kazanıyor olabilirler bu işten.
    Ayrıca First try larda GM lerin desteğinin olduğunu unutmayalım.Bi bakıma adamlar tester yani.
  • bu oyunu knight vs diğer oyunlar gibi yarış olarak görmeyin. zevk almak için oynayın. bu adamlar kesti tamam artık ben bırakıyorum ne demek. git sen de kes. sen de yaşa o zevki. illa herseyde birinci olmayı istiyorsan 24 saat oynayacaksın. oynamıyorsan kimseye laf etmeyeceksin.
  • Şimdi siz çok büyük bir yanılgıya düşüyorsunuz. Online RPG oyunlarında iki yüz vardır. Birisi PvE diğeri PvP. PvP bildiğiniz gibi oyuncu oyuncuya karşı. Arenada, Bg de vs karşılaşıp savaşıyorsunuz. PvE ise oyundaki hikaye akışına göre mob kesmekten ibaret en yalın haliyle. Buraya kadar herşey tamamda ne anlatmak istiyorum? Anlatmak istediim şu; Nihilium Illidian'ı kesmiş bize ne? Biz ne kesebildik ne de görebildik. Onlar kesti diye biz kesemeyecek miyiz? Hayır keseceğiz. Belki daha uzun sürecek, daha zor olacak. Ama sonuçta bizde yapabileceğiz. Adamlar günde 20 saat oynuyor belki daha fazla (yuha :D ) Tabiki kesecekler. sende günde 4 saat oynayıp 2 ayda kesiyorsan adam günde 20 saat oynayıp tabiki 1 haftada kesecek. Yani basit bir matematik ile bunu anlayabilirsiniz :D

Kısacası herkes kendi guildine kendi raidine bakacak. Siz hangi konumdasınız? Üzerinde sadece 2 tane epic olan Nihilium oyuncusu Arena'da 3. sıradaydı server'da. Bu demekki herşey tamamen item değil...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.