Şimdi Ara

Illidan down by Nihilum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: selrk

Şimdi siz çok büyük bir yanılgıya düşüyorsunuz. Online RPG oyunlarında iki yüz vardır. Birisi PvE diğeri PvP. PvP bildiğiniz gibi oyuncu oyuncuya karşı. Arenada, Bg de vs karşılaşıp savaşıyorsunuz. PvE ise oyundaki hikaye akışına göre mob kesmekten ibaret en yalın haliyle. Buraya kadar herşey tamamda ne anlatmak istiyorum? Anlatmak istediim şu; Nihilium Illidian'ı kesmiş bize ne? Biz ne kesebildik ne de görebildik. Onlar kesti diye biz kesemeyecek miyiz? Hayır keseceğiz. Belki daha uzun sürecek, daha zor olacak. Ama sonuçta bizde yapabileceğiz. Adamlar günde 20 saat oynuyor belki daha fazla (yuha :D ) Tabiki kesecekler. sende günde 4 saat oynayıp 2 ayda kesiyorsan adam günde 20 saat oynayıp tabiki 1 haftada kesecek. Yani basit bir matematik ile bunu anlayabilirsiniz :D

Kısacası herkes kendi guildine kendi raidine bakacak. Siz hangi konumdasınız? Üzerinde sadece 2 tane epic olan Nihilium oyuncusu Arena'da 3. sıradaydı server'da. Bu demekki herşey tamamen item değil...

Nihilium değil nihilum fakelere kanmayın

• ay bu adamlar zaten dunyaca meshur Clan SK nin wow uzantisi. Oyuna ilk baslarken bunu hedeflemislerdi ve aq dan itibaren kendilerini gosterdiler. Arkadasinda dedigi gibi nerdeyse tester olarak oynuyorlar bi bug falan varsa onlar ugrasiyor bi soraki patch de blizz duzeltiyor :) Ya da cok zor geliyorsa diger oyuncular icin kolaylastiriyor...

Nese bu konu uzadikca uzayacak gibi...
  • Bu gidişle heralde Nihilum isminde bir dungean açılır. Nihilumdaki heriflerde boss olarak karşımıza çıkar.
  • Bak bu güzeldi.
  • bnce bunların kesmesine izin verilmeye bilrdi bi ally grup içeri girip ortamı yıka bilrdi bölece hiç böle bi soprun yaşanmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nergall

Bu gidişle heralde Nihilum isminde bir dungean açılır. Nihilumdaki heriflerde boss olarak karşımıza çıkar.

• quote:

Orjinalden alıntı: matrix_0011

bnce bunların kesmesine izin verilmeye bilrdi bi ally grup içeri girip ortamı yıka bilrdi bölece hiç böle bi soprun yaşanmazdı

o adamların girdiği dungeon 'a girmen için onların grubunda olman lazım ki onlar horde sen ally 'ken onların grubuna girmen imkansız ... anca adamlar dungeon için toplanırken kesebilirdi ally 'ler ama bi yere kadar, er ya da geç girecekler

• Bu adamlar durdurulamaz bence.Bunların bir adamı allylerin 5 adamına bedelli.
  • Sanmıyorum.
  • Adamlar Illidan'ı kesmiş oyunu bırakıcam artık diyenler var.. Ayrıca MasterHapLo ve Bone[Olympos] 'a sonuna kadar katılıyorum. Burada online bi oyundan bahsediyoruz yani hikaye bizimle beraber gelişiyor. Kestilerse kestiler yani tebrikler ne diyelim.. Sanki adamlar ilk denemede wipe sız kestiler onu.. Adamlar gece gündüz uyumadan raid yapıyorlar.
  • Aslında Illidan FD yapmış (sonuçta hunter ) yarın çıkarmış Acımadıki Acımadıki diye yells atarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Adamlar Illidan'ı kesmiş oyunu bırakıcam artık diyenler var.. Ayrıca MasterHapLo ve Bone[Olympos] 'a sonuna kadar katılıyorum. Burada online bi oyundan bahsediyoruz yani hikaye bizimle beraber gelişiyor. Kestilerse kestiler yani tebrikler ne diyelim.. Sanki adamlar ilk denemede wipe sız kestiler onu.. Adamlar gece gündüz uyumadan raid yapıyorlar.

Illidan 'ın kesilmiş olması tamamen bahane benim için :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 6 Haziran 2007; 19:43:38 >
  • Mesela Kael'Thas'da öldü sanıyorsun ama ölmedi. Raid üyeleri shattrath'a döndüğünde Kael'in şu konuşması giriyor:

Silence descends upon Shattrath
    A'dal's thoughts invade your mind
    Kael'thas Sunstrider has been defeated by $N and (his/her) allies
    The time to strike at the remaining blood elves of Tempest Keep is now. Take arms and let A'dal's song of battle empower you!
    Kael'thas Sunstrider yells: Your monkeys failed to finish the job, naaru! Beaten but alive... The same mistake was not made when we took command of your vessel.
    Kael'thas Sunstrider yells: All for what? Trinkets? You are too late. The preparations have already begun. Soon the master will make his return.
    Kael'thas Sunstrider yells: And there is nothing you or that fool, Illidan, can do to stop me! You have both served me in your own right - unwittingly.

diyor ki: tamam yenildim ama daha işim bitmedi, ayaktayım. Illidan da ölmemiştir, hatta Arthas gelip kaldırır, saflarına falan katar :D

• nihilium guildi profesyonel oynamıyolarmı?Blizzard bunlara para veriyor diye okumuştum.Eğer öyleyse kısa sürede kesmeleri kadar dogal bişey olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

ya bi de soyle dusunun warcarft da bir hero lvl 1 den basliyor sagda solda bisiler dovup ole ya da boyle gucleniyor ornek arthas prens e uther sen yonet bu saldirida diyor o da ben mi diyor biraz durakliyor sonra guveni yerine geliyor ve tabiki diyor. Ole bole derken simdi lich king le birlesti garip bisi oldu :)

gelelim nihilum a lvl 1 domuz keserek basladilar prove your worth den mc di bwl di cthun da kel tuzad di derken mantiken buraya kadar gelmis adamda hero sayilir. Wc deki hero dogustan mi 10 level basliyor biraz ona benzer birsey. Yani kisacasi illidan i kesen 25 footman degil 25 tane captain :) ( Su arthas in devamli yaninda gezen adam wc3 den )

ayrica maiev le akamada da encounter da savasiyor sanirim ya da en azindan baslangicta resimlerden goruldugu kadar. Onlarin da hero oldugunu bildigimize gore wow oyunculari sadece konuya araci oluyor gibi birsey oluyor.

Yanlız bu hikaye ilerlemiyor.Allah için kim hikayenin ilerlediğini hissediyor.Frozen Throne çıktıında şok olmuştum hikayesiyle.Wowda yok ölyle bişi.Herşey hikayeyi bozuyor nerdeyse.

• quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Mesela Kael'Thas'da öldü sanıyorsun ama ölmedi. Raid üyeleri shattrath'a döndüğünde Kael'in şu konuşması giriyor:

Silence descends upon Shattrath
    A'dal's thoughts invade your mind
    Kael'thas Sunstrider has been defeated by $N and (his/her) allies
    The time to strike at the remaining blood elves of Tempest Keep is now. Take arms and let A'dal's song of battle empower you!
    Kael'thas Sunstrider yells: Your monkeys failed to finish the job, naaru! Beaten but alive... The same mistake was not made when we took command of your vessel.
    Kael'thas Sunstrider yells: All for what? Trinkets? You are too late. The preparations have already begun. Soon the master will make his return.
    Kael'thas Sunstrider yells: And there is nothing you or that fool, Illidan, can do to stop me! You have both served me in your own right - unwittingly.

diyor ki: tamam yenildim ama daha işim bitmedi, ayaktayım. Illidan da ölmemiştir, hatta Arthas gelip kaldırır, saflarına falan katar :D

Bende Kael'thasın gerçekten ölüp ölmediğini merak ediyordum.Çümkü TBC kutularınızdan çıkat kitapçıkta blood elfle ilgili kısma bakarsanız halkının yanından ayrıldığı ve bir gün mutlaka geri dönmek için söz verdiği yazıyordu.Hero dediğin sözünde durmalı dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer of bodom -- 6 Haziran 2007; 20:26:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

Orjinalden alıntı: iLLeGaL56

Elinde sonunda kesileckti büyütmenin anlamı yok süs olsun diye koymadılar onu.Nihilum'a helal olsun adamlar gerçekten çok iyi geç olsa bile onların kesecegi kesindi.

Nası büyütmenin anlamı yok ya koskoca illidandan bahsediyoruz alayına kafatutmuş biri Biz o heroların ondabiri olamayız bence Heroları sıradan Playerler kesicekse Bende bırakıyorum orjinal accı Çok ciddiyim

25 tane en hayvani player kesiyor. yoldan geçen adamlar değil. ayrıca warcraft 3 te 25 tane footmani verin illidiana bakın bakalım ne oluyor. abartmayın heroları. herkes gelişiyor. hikaye ilerliyor.

Tamam haklısın ozaman snn mantığınla gidelim şimdi bu adamlar Archimonde yide kesicekler Archimondeye 40 Footman yolla gene kesemiyo e ozaman bunlar keserse saçmalık olmazmı??????

• Bu ek$isözlükte Dream Endless nickli arkadaşın yazısıdır;

Nihilum; bir oyunda en iyi olmanin nasil gerceklestigini,bu hirsin nasil yasandigini gosteren bir grup insanin olusturdugu,world of warcraft guild'idir.

simdi bazi kliselerden soz edip aslinda bunun bir <<oyun>> oldugu,bir <<oyun>> icin bu kadar zaman harcamanin,kafa patlatmanin,sinir harbi yasayip hirslanmanin anlamsizligi uzerine lakirdi yapabiliriz.lakin nihilum,bir seyi yapiyorsan,en iyisini yap,en iyisi ol,ve sinirlari zorla gibi bir motto edinmistir kendisine;bu motto'yu guild'ine asilayan da olaganustu guild leader'lari,world of warcraft dunyasinin en taninmis ismi,kungen'dir.bir grup insan nasil motive edilir,en iyi olma hirsi nasil asilanir gibi iki tane doktora tezi bulunan kungen,hirs denen olgunun misket oyunu gibi sacma bir seyde bile en iyisini yapma ustune kurulu oldugunu,kavramlar ustu bir kavram oldugunu butun world of warcraft camiasina gostermis bulunmaktadir.

guild dahilindeki,onceden birlikte de 1-2 yil boyunca oynadigim insanlardan da cikardigim kadariyla,su iddiada bulunabilirim; bu insanlar,bireysel olarak mega,hiper oynadiklari kadar class'larina ve hatta baska class'lara da oldukca hakimdirler.bunun yani sira,oyun mekanikleri,trade ve auction house sistemleri hakkinda da olaganustu deneyimler tasirlar ve korkunc derecede farm yaparlar,her turlu buff ya da potion icin.pvp gibi konulari minimal duzeyde tutup,oyunu oynayan 8 milyon insanin onune gecmek icin insanustu bir hirs tasiyan ve insanustu bir caba gosteren 50-60 kisilik bir grup insandan soz ediyoruz.bu sebeptendir ki,progress dahilinde yaptiklari hatalari cok iyi analiz ederler,yaptiklari hatalari tekrarlamamak icin cok calisirlar ve iclerindeki en iyi olmak/en iyi olmaya devam etmek hirsini da kullanarak asla yilmazlar.mesela noth'ta 15. denemeden sonra bile dansedemeyen,ouro'da sand-storm range'ini ayarlayamayan oyuncuyu,onundeki mind-blast atmis eye-tentacle'i silence etmeyen mage'i,habire overheal eden bir healer'i,surekli aggro kaciran bir tank'i ya da overaggro eden bir warlock'u tutmazlar,aninda sutlarlar.

velhasil,nihilum bir efsanedir.gercek hayattan koparilan tum baglarin monitore baglanmasiyla olusmus bir no-lifer efsanesi degil de,oyun da olsa,0 ve 1'lerden olusan varolmamislik da olsa,hirsin,cabanin,analiz yetisinin efsanesidir.world of warcraft'u birakali cok oldu ama,su an da herhangi bir oyun oynarken hirslanip kazanmak icin ekstra bir caba gosterirken aklima nihilum gelir,en iyi olma ya da kazanma gudusunun hic bir sinira kapatilamayacagini dusundurur. yazısından alıntıdır arkadaşlar;
    --Alıntı--

Kesinlikle haklıdır. Ve böyle bir guildin bu tür şeyler başarması hiç bir şekilde mucize değildir. Ki ben çok gördüm aynı hataları defalarca tekrarlayanları, razorgore da gelen addleri warrior a, shaman a kite latmaya çalışan raid liderleri, chromaggusta veya ondan önceki bosslarda duvar arkasına kaçmayan mageleri, dps meterda 1. olmak için hayvan gibi abanan lockları, hunterları, core guildte overheal yapan healerı, raidin ortasında habersiz afk olanları ve daha bir çok vb. şeyleri.

Bu yazıda birşeye katılmıyorum. Adamlar mega, hiper değiller. Sadece classlarına tam anlamıyla hakimler. Analiz yetenekleri çok üst düzeyde. Adamlara gerçekten gıpta ile bakıyorum. Yok boss kesmelerine değil; azim, hırs ve analiz yetileri...

Bu adamların önüne her konulacak olan boss kesilir. Blizz in hatası Illidan ı oyuna erken eklemek oldu. Bu adamlar tabii ki Archimonde yerine Illidan a döner. Çünkü dünyaya isimlerini daha çabuk bu şekilde duyururlar. Eh bunu tahmin edemeyen Blizz suçludur.

Sen patch çıkalı 3 ay olduğu anda koyarsan Illidan ı olacağı budur. Ben kesilmesinden yanaydım. Defalarca söylemişimdir. Ama bu çok çabuk oldu. Çok kolay da bi prequest koy. Saçma politika izliyor Blizz.

Ya da Blizz gerçekten oyuncu memnuniyetini bi kenara atarak, aynı Kel'thuzad da olduğu gibi hemen bi patch çıkarma peşinde. Patch le BT ye girecek guild sayısı azalır. Eh görmek isteyen birçok insanda soğur oradan.

Bu tür şeylere inanasım gelmiyor. Yapma böyle hatalar Blizz, gözün yağın yiyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: De1cide

Bu ek$isözlükte Dream Endless nickli arkadaşın yazısıdır;

Nihilum; bir oyunda en iyi olmanin nasil gerceklestigini,bu hirsin nasil yasandigini gosteren bir grup insanin olusturdugu,world of warcraft guild'idir.

simdi bazi kliselerden soz edip aslinda bunun bir <<oyun>> oldugu,bir <<oyun>> icin bu kadar zaman harcamanin,kafa patlatmanin,sinir harbi yasayip hirslanmanin anlamsizligi uzerine lakirdi yapabiliriz.lakin nihilum,bir seyi yapiyorsan,en iyisini yap,en iyisi ol,ve sinirlari zorla gibi bir motto edinmistir kendisine;bu motto'yu guild'ine asilayan da olaganustu guild leader'lari,world of warcraft dunyasinin en taninmis ismi,kungen'dir.bir grup insan nasil motive edilir,en iyi olma hirsi nasil asilanir gibi iki tane doktora tezi bulunan kungen,hirs denen olgunun misket oyunu gibi sacma bir seyde bile en iyisini yapma ustune kurulu oldugunu,kavramlar ustu bir kavram oldugunu butun world of warcraft camiasina gostermis bulunmaktadir.

guild dahilindeki,onceden birlikte de 1-2 yil boyunca oynadigim insanlardan da cikardigim kadariyla,su iddiada bulunabilirim; bu insanlar,bireysel olarak mega,hiper oynadiklari kadar class'larina ve hatta baska class'lara da oldukca hakimdirler.bunun yani sira,oyun mekanikleri,trade ve auction house sistemleri hakkinda da olaganustu deneyimler tasirlar ve korkunc derecede farm yaparlar,her turlu buff ya da potion icin.pvp gibi konulari minimal duzeyde tutup,oyunu oynayan 8 milyon insanin onune gecmek icin insanustu bir hirs tasiyan ve insanustu bir caba gosteren 50-60 kisilik bir grup insandan soz ediyoruz.bu sebeptendir ki,progress dahilinde yaptiklari hatalari cok iyi analiz ederler,yaptiklari hatalari tekrarlamamak icin cok calisirlar ve iclerindeki en iyi olmak/en iyi olmaya devam etmek hirsini da kullanarak asla yilmazlar.mesela noth'ta 15. denemeden sonra bile dansedemeyen,ouro'da sand-storm range'ini ayarlayamayan oyuncuyu,onundeki mind-blast atmis eye-tentacle'i silence etmeyen mage'i,habire overheal eden bir healer'i,surekli aggro kaciran bir tank'i ya da overaggro eden bir warlock'u tutmazlar,aninda sutlarlar.

velhasil,nihilum bir efsanedir.gercek hayattan koparilan tum baglarin monitore baglanmasiyla olusmus bir no-lifer efsanesi degil de,oyun da olsa,0 ve 1'lerden olusan varolmamislik da olsa,hirsin,cabanin,analiz yetisinin efsanesidir.world of warcraft'u birakali cok oldu ama,su an da herhangi bir oyun oynarken hirslanip kazanmak icin ekstra bir caba gosterirken aklima nihilum gelir,en iyi olma ya da kazanma gudusunun hic bir sinira kapatilamayacagini dusundurur. yazısından alıntıdır arkadaşlar;
    --Alıntı--

Kesinlikle haklıdır. Ve böyle bir guildin bu tür şeyler başarması hiç bir şekilde mucize değildir. Ki ben çok gördüm aynı hataları defalarca tekrarlayanları, razorgore da gelen addleri warrior a, shaman a kite latmaya çalışan raid liderleri, chromaggusta veya ondan önceki bosslarda duvar arkasına kaçmayan mageleri, dps meterda 1. olmak için hayvan gibi abanan lockları, hunterları, core guildte overheal yapan healerı, raidin ortasında habersiz afk olanları ve daha bir çok vb. şeyleri.

Bu yazıda birşeye katılmıyorum. Adamlar mega, hiper değiller. Sadece classlarına tam anlamıyla hakimler. Analiz yetenekleri çok üst düzeyde. Adamlara gerçekten gıpta ile bakıyorum. Yok boss kesmelerine değil; azim, hırs ve analiz yetileri...

Bu adamların önüne her konulacak olan boss kesilir. Blizz in hatası Illidan ı oyuna erken eklemek oldu. Bu adamlar tabii ki Archimonde yerine Illidan a döner. Çünkü dünyaya isimlerini daha çabuk bu şekilde duyururlar. Eh bunu tahmin edemeyen Blizz suçludur.

Sen patch çıkalı 3 ay olduğu anda koyarsan Illidan ı olacağı budur. Ben kesilmesinden yanaydım. Defalarca söylemişimdir. Ama bu çok çabuk oldu. Çok kolay da bi prequest koy. Saçma politika izliyor Blizz.

Ya da Blizz gerçekten oyuncu memnuniyetini bi kenara atarak, aynı Kel'thuzad da olduğu gibi hemen bi patch çıkarma peşinde. Patch le BT ye girecek guild sayısı azalır. Eh görmek isteyen birçok insanda soğur oradan.

Bu tür şeylere inanasım gelmiyor. Yapma böyle hatalar Blizz, gözün yağın yiyim.

Gercektende BT patchı ıcın cok acele ettı Blızz.. Aynı sekılde senle beraber nıhılum a gıpta ıle bakıorum.Bı an ıcın kendımı onlardan bırının yerıne koydugumda ıse ıslerının cok zor oldugunu anlıyorum Alkıslar nıhılum a

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.