Şimdi Ara

ILLUMINATI ARAŞTIRMA KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlarda "Illuminati, Masonlar, Yeni Dünya Düzeni" gibi birçok terimi duyduk ve kafamızda kendimize göre farklı kaynaklardan bir fikir oluşturduk. Şuana kadar gözlemlediğim Türkçe kaynak olarak bu derin konuları, düzenli, anlaşılabilir, kısa vs. anlatan bir yazı yok. Bize çoğu yeni bilgiyi açıklayan michaelsikkofield bloğunun, yetişkin kişilere göre anlatım ve yazım tarzı dolayısıyla uygun olmadığını ve birçok arkadaşımın bu nedenle ailelerindeki yetişkin insanlara kaynak gösteremediğini gördüm.

Benim amacım ise:

"Illuminati, Masonlar, Yeni Dünya Düzeni" ve daha birçok konuyu düzenli, anlaşılır, kısa ve heryerde yayımlanabilir bir yazı bütünü oluşturmaktır. Böylesi konulara değinildiğinde başkalarının ilk bu yazıyı kaynak gösterebileceği, neredeyse eksiksiz, kitap/sanat eseri tadında bir yazım olması için sizlerinde yardımıyla çalışmaları başlatmak ve başlamak istiyorum. Sizden ricam fazlasıyla geniş çaplı bu konularda güzel bir iş çıkarabilmek adına bu konu altında, yazıyı tamamlamak adına yardımlarınızı esirgememenizdir. Herkesin farklı kaynaklardan bilgiler bulması, burada paylaşması, derlenmesi, toparlanması ve bunların neticesinde konunun tamamlanmasını temenni ediyorum.

Yazının, olanların arasında en iyisi olması için şahsımca bazı metodlar buldum: (isterseniz sizde önerebilirsiniz)

1. Her 2 günde bir belirlenen farklı bir konu (Illuminati kuruluşu, oyun kartları, ufolar vs.) üzerine araştırma yapılır, konu altında sunulur.
    2. 2 gün sonunda yapılan araştırmalardan en düzenli, anlaşılır, kısasını vs. anket yoluyla seçilip, yazıya konulur. Diğer 2 gün için belirlenen konu hakkında çalışmalar başlar.
    3. Herkesin araştırmalarını konu altına sunabileceği gibi, isteyen kişilerde gönüllü olarak, devamlı, ekip içinde bulunabilir.
    4. İstediğiniz takdirde, ekip listesindeki kişiler bölümlere ayrılarak, daha kolay şekilde neticeye varabilir. (örn: imla düzenleme, görsel düzenleme, araştırma)

Eğer böyle bir yazıyı hayırlısıyla tamamlayabilirsek, diğer sitelerde yayılması yardımlarınızla zor olmayacaktır. Ve böyle konularda, -yetişkinlerde dahil- birçok kişi bilgi sahibi olacaktır.

Bu konuda çok kararlı olduğumu ve hiçkimse bile yardım etmese, bu yazıyı tamamlayacağımı söylemek isterim.

Ayrıca yazıya eklememi istediğiniz bir unsur varsa lütfen belirtin.

Ekip Listesi:

1. YSNYLCN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYLCN -- 8 Eylül 2011; 16:59:34 >

• Illuminati kadar kafanıza taş düşsün emi ergenler şoyle bi hayata başlayın işe güce karışın evlenin ozaman görüceksiniz gerçek Illuminati yi (sana yazmadım ortaya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Eylül 2011; 17:05:58 >
  • http://michaelsikkofield.blogspot.com/ bunları oku buraya özetleki daha çok kişi bilinçlensin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.