Şimdi Ara

im+ PRO En iyi mesajlaşma yazılımı üstelik twitleri anında alabiliyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bugün gün boyu süren uzun incelemeler sonucu (bağlanılabilirlik işlevsellik v.s) en iyi mesajlaşma programının im+ Pro olduğunun sonucuna vardım işte detaylar:
    Not: Yazı ücretli sürüme göre yazılmıştır free sürümde Push mesaj bildirimlerinin size ulaşması yani program kapalıyken online kalma süreniz düşük (ücretli sürümde 7gün) , skype desteklemiyor, resim müzik v.s gönderme özelliği kısıtlaması v.s var ama denemek için yeterli tabiî ki pro sürüm daha hızlı çalışıyor.
    Ücretli pro sürüm :http://itunes.apple.com/app/id296246130?mt=8

Free Sürüm :http://itunes.apple.com/us/app/im-lite/id285688934?mt=8
    1- Program kapalıyken de ( tekrar programa giriş yapmazsanız 7 gün sonunda offline duruma geçer) online durumda kalırsınız ve mesajlar anında size bildirilir (push desteği) Bunu istemezseniz programdan çıkarken durumunuzu offline yapmanız yeterli ayarlardan da olduğunu okudum ama ben bakmadım açıkçası.
    2- Hemen Her mesajlaşma platformunu destekliyor: Skype, Facebook, MSN/Live Messenger, Google Talk, Yahoo, AIM/iChat, ICQ, MySpace, Twitter, Jabber, VKontakte, Mail.Ru Agent, and Yandex IM. Now with Neighbors!
    3- EN önemli özellik benzeri programlarda olmayan twitleri anında almanız. Yani twitter da takip ettiğiniz bir kişinin twitini anında alabilirseniz ( ek ayar yapmanız gerekebilir kişi kişi seçimde yapabiliyorsunuz)
    4- Neighbors özelliğini denemedim anladığım kadarıyla konumunuza yakın kişileri bulup mesajlaşmanızı sağlıyor
    Eksileride var tabiî ki Türkçe desteklenmiyor ama kullanım arayüzü çok basit
    Programın ayarlarıyla ilgili yazıyı ilerleyen zamanda ekleyeceğim.

• objektif olmamış gibi
  • Neredeyse 2 yildir kullaniyorum ucretli surumunukulkaniyirum. Son guncellemeler ile sik sik gocer oldu. Benim icin en guzel ozelligi birisi online oldugunda push ile haber vermesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

Neredeyse 2 yildir kullaniyorum ucretli surumunukulkaniyirum. Son guncellemeler ile sik sik gocer oldu. Benim icin en guzel ozelligi birisi online oldugunda push ile haber vermesi.

Selam uygulamayı kullandığınız için sormak istedim ben msn de bir resim gönderdim bir link oluşturdu ve resmi oraya attıhttps://imtransfer.shapeservices.net/uploads/xxxxxxxxxxxxxxxx/Image.jpg şeklinde ve resim 24 saate yakındır hala durmakta bunu kendisi zaman içinde siliyor mu biz mi sileceğiz bir ayarı var mı acaba sonuçta basit bi adres değil ama sürekli kalmasınıda istemem resimlerin

• bu 7 gün online olma olayı iyimiş.. haberim yoktu.. free sürümde bırakın zamanın düşük olmasını atıyorum IM+'dan Safari'ye geçiş yaptığınızda bile çok çok kısa bir süre sonra karşı tarafa offline görünüyormuşunuz.. hiç deneme fırsatım olmadı ama böyle deniliyor..

ama işte IM+ Pro almaya değer mi? bunu düşünüyorum.. parası problem değilde reklamları görmeyeceğim ve online kalıp push olayı için değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 2 Aralık 2011; 2:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

bu 7 gün online olma olayı iyimiş.. haberim yoktu.. free sürümde bırakın zamanın düşük olmasını atıyorum IM+'dan Safari'ye geçiş yaptığınızda bile çok çok kısa bir süre sonra karşı tarafa offline görünüyormuşunuz.. hiç deneme fırsatım olmadı ama böyle deniliyor..

ama işte IM+ Pro almaya değer mi? bunu düşünüyorum.. parası problem değilde reklamları görmeyeceğim ve online kalıp push olayı için değer mi?

istersen biraz bekle kullanacağım bu aralar pek vakit bulamadım detaylı bilgi verebilirim az para değil sonuçta yanlış yönlendirmek istemem

• Tweet'leri almak icin kullanıyorum özellikle; tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada aynı seyler free sürüm detaylarında da yazmakta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

bu arada aynı seyler free sürüm detaylarında da yazmakta..

skype desteği 7 saat olan online süresinin 7 güne çıkması gibi bazı farklar var ama free de denenmeli tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: benonur2000

quote:

Orijinalden alıntı: drony

Neredeyse 2 yildir kullaniyorum ucretli surumunukulkaniyirum. Son guncellemeler ile sik sik gocer oldu. Benim icin en guzel ozelligi birisi online oldugunda push ile haber vermesi.

Selam uygulamayı kullandığınız için sormak istedim ben msn de bir resim gönderdim bir link oluşturdu ve resmi oraya attıhttps://imtransfer.shapeservices.net/uploads/xxxxxxxxxxxxxxxx/Image.jpg şeklinde ve resim 24 saate yakındır hala durmakta bunu kendisi zaman içinde siliyor mu biz mi sileceğiz bir ayarı var mı acaba sonuçta basit bi adres değil ama sürekli kalmasınıda istemem resimlerin

Acikcasi bir yada iki kez resim gondermisimdir onlarida takip etmedim siliyormu diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.