Şimdi Ara

iMac alacağım destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iMAC'in 21.5 inç 2.7 ghz ' lık versiyonunu alacağım.
    Hem görünüm olarak hemde kullanım olarak masa üstü yada laptopdan faydalı olduğu için seçiyorum.
    Ayrıca hobi olarak fotoğrafçılık yapıyorum biraz da fotoğraf programlarında kullanmak için seçiyorum.

Esas sormak istediğim şu,
    oyun oynamam Ps4 var sadece Football Manager tarzı oyunlar oynarım.
    Bu oyunlarda özelliklerde belirtilen ekran kartı yetersiz kalır mı ?

2.7 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i5, Turbo Boost ile 3.2 GHz'e çıkarılabilir
    8 GB 1600 MHz DDR3 SDRAM - 2x4 GB
    1 TB Seri ATA Sürücüsü, 5400 rpm
    Intel Iris Pro Graphics

• 2012 model yeni kasa 21.5 inç iMac kullanıyorum. Özellikler ekran kartı dışında (nvidia 640m) hepsi aynı. Performansından ve kullanımdan gayet memnunum. Grafik işleri yapıyorum. Fm 2014 yüklemedim, yüklemeyi bende düşündüm. Eğer bir kaç gün senin için önemli değilse yükledikten sonra net bir performans testi sunabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexagoncw

Arkadaşlar merhaba,

iMAC'in 21.5 inç 2.7 ghz ' lık versiyonunu alacağım.
    Hem görünüm olarak hemde kullanım olarak masa üstü yada laptopdan faydalı olduğu için seçiyorum.
    Ayrıca hobi olarak fotoğrafçılık yapıyorum biraz da fotoğraf programlarında kullanmak için seçiyorum.

Esas sormak istediğim şu,
    oyun oynamam Ps4 var sadece Football Manager tarzı oyunlar oynarım.
    Bu oyunlarda özelliklerde belirtilen ekran kartı yetersiz kalır mı ?

2.7 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i5, Turbo Boost ile 3.2 GHz'e çıkarılabilir
    8 GB 1600 MHz DDR3 SDRAM - 2x4 GB
    1 TB Seri ATA Sürücüsü, 5400 rpm
    Intel Iris Pro Graphics

Football Manager kotu bir oyun, ben oynadim ve anlamsiz bir oyun. Cok fazla detay var, bu da adami sogutuyor. Video game olarak Tomb Raider iyidir. Steam ve App Store'dan bakabilirsiniz. PS4 gayet iyi bir console, Witcher'in oyunun oynamadaysaniz, Steam'den alip oynayabilirsiniz ve 3. oyunu PS4'a gelecek. PS4 varsa, zaten cok fazla video game'e gerek kalmaz.

• Fm 2014'ü dün kurdum. Performansı müthiş. Bir anlık duraksama bile yaşamadım. Yani kesinlikle için rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Fm 2014'ü dün kurdum. Performansı müthiş. Bir anlık duraksama bile yaşamadım. Yani kesinlikle için rahat olsun.

Çok teşekkür ederim, bende dün aldım sonunda.
    Ve ilk iş kurulumu yaptıktan sonra Fm2014 kurmak oldu.
    Dediğin gibi süper bir performansı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexagoncw

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Fm 2014'ü dün kurdum. Performansı müthiş. Bir anlık duraksama bile yaşamadım. Yani kesinlikle için rahat olsun.

Çok teşekkür ederim, bende dün aldım sonunda.
    Ve ilk iş kurulumu yaptıktan sonra Fm2014 kurmak oldu.
    Dediğin gibi süper bir performansı var.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullan. Kesinlikle pişman etmeyecek bir cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.