Bildirim
İmac ram yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2400 MHz PC4-19200 DDR4 SDRAM SO-DIMMs (260-pin) -
teşekkürler -
Merhaba... Aynı durum bende de var... Yükseltme yaptınız mı acaba? Yaptıysanız gerçekten performansta ciddi bir artış oldu mu? Bir de bir arkadaşım tüm slotlarda aynı miktarda ram takarsan performans alırsın dedi. Yani tüm slotlarda 4+4+4+4 gibi... Bu doğru mudur? Yani ben boş slotlara iki tane 8 GB taksam olmaz mı? Şimdiden teşekkür ederim... -
Olur. -
Teşekkür ederim. Eğer mümkünse bir sorum daha olacak. Ben işim gereği Windows a da ihtiyaç duyuyorum. Bu sorunu parallels desktop programı ile çözdüm. Lakin makina çok kasıyor... Ram yükseltirsem ciddi performans artışı olur mu? Yoksa değmez mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Neden Bootcamp ile Windows değil de, Parallels Desktop? -
Aslında ikisinin de aynı anda çalışması işime çok yarıyor. Anlatması uzun sürer. Ama bootcamp ile kurarsam performans daha iyi olur sizden anladığım kadarıyla? Peki ram yükseltmesi ilk durum için fayda sağlar mı yoksa gereksiz bir yükseltme mi olur?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Denemediğim için kesin bir şey söylemek benim açımdan zor. Ama be kadar RAM kullanırsanız kullanın bir bootcamp performansını PD ile alamazsınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X