arkadaşlar imalat muhendisligi ile alakalı bi sorum olcaktıda. tahmini olarak yapacağım puanla iki üniversite kaldım. sizce
süleyman demirel üniversitesinin mi, karabük üniversitesinin mieğitimi daha iyidir? bana karabük daha cazip geliyo. çünki hem ıstanbula yakın hem memleketime yakın. ama eğer derseniz süleyman demirelin eğitimi çok daha iyidir orayı tercih edicem.
allah rızası için cevap verin Lütfen !
niye makina değil de imalat? kötülemek için yazmıyorum bir abin olarak sordum sadece Karabükte imalat okuyacağına daha iyi bir okulda makina oku imalat dersleri al seçmeli olarak çok daha mantıklı. ha birde bunlar teknoloji fakültesiymiş Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan. niye makina değil de imalat? kötülemek için yazmıyorum bir abin olarak sordum sadece Karabükte imalat okuyacağına daha iyi bir okulda makina oku imalat dersleri al seçmeli olarak çok daha mantıklı. ha birde bunlar teknoloji fakültesiymiş Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
ders çalışmaya geç başladığım için daha iyi bir sonuç yapabileceğimi sanmıyorum abicim benim yapabileceğim şey budur
hem imalat kötümüki ben hocalarla konustum imalat için kötü demediler niye böyle sert cikistin ki abicim! benim bildiğim imalat makinadan daha kapsamlı bir muhendislik bölümü bana daha faydalı olucagnı düşunüyorum
senin konuştuğun rehber hocalar nerden bilsin sektörü teknoloji fakültesinin 4 sene sonra ne olacağının garantisi yok imalat mühendisliği çok geçerli bir bölüm fakat Türk eğitim sisteminde makinanın gölgesinde kalmış durumda tıpkı kendi bölümüm malzeme gibi. İtü İmalat kazanıyorum dedinde sana kimse gitme kötü bölüm mü dedi teknoloji fakültesine gitme hayatının kararma ihtimali var.
İlgin alakan için çok teşekkür ederim abicim benim için imalat bölümü benim tam da istediğim bölüm eğer kendini geliştirebilirsen sanayide çok etkili bir eleman olursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme