Şimdi Ara

İmalat mühendisligi !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    muhendisligi ile alakalı bi
    sorum olcaktıda. tahmini
    olarak yapacağım puanla
    iki üniversite
    kaldım. sizce

süleyman demirel
    üniversitesinin mi,
    karabük üniversitesinin
    mieğitimi daha iyidir?
    bana karabük daha cazip
    geliyo. çünki hem
    ıstanbula yakın hem
    memleketime yakın.
    ama eğer derseniz
    süleyman demirelin
    eğitimi çok daha iyidir
    orayı tercih edicem.

allah rızası için cevap verin Lütfen !

• niye makina değil de imalat?
    kötülemek için yazmıyorum bir abin olarak sordum sadece Karabükte imalat okuyacağına daha iyi bir okulda makina oku imalat dersleri al seçmeli olarak çok daha mantıklı.
    ha birde bunlar teknoloji fakültesiymiş Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.
    niye makina değil de imalat?
    kötülemek için yazmıyorum bir abin olarak sordum sadece Karabükte imalat okuyacağına daha iyi bir okulda makina oku imalat dersleri al seçmeli olarak çok daha mantıklı.
    ha birde bunlar teknoloji fakültesiymiş Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

ders çalışmaya geç başladığım için daha iyi bir sonuç yapabileceğimi sanmıyorum abicim benim yapabileceğim şey budur

hem imalat kötümüki ben hocalarla konustum imalat için kötü demediler niye böyle sert cikistin ki abicim!
    benim bildiğim imalat makinadan daha kapsamlı bir muhendislik bölümü bana daha faydalı olucagnı düşunüyorum
  • senin konuştuğun rehber hocalar nerden bilsin sektörü teknoloji fakültesinin 4 sene sonra ne olacağının garantisi yok imalat mühendisliği çok geçerli bir bölüm fakat Türk eğitim sisteminde makinanın gölgesinde kalmış durumda tıpkı kendi bölümüm malzeme gibi.
    İtü İmalat kazanıyorum dedinde sana kimse gitme kötü bölüm mü dedi teknoloji fakültesine gitme hayatının kararma ihtimali var.
  • İlgin alakan için çok teşekkür ederim abicim benim için imalat bölümü benim tam da istediğim bölüm eğer kendini geliştirebilirsen sanayide çok etkili bir eleman olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.