Şimdi Ara

İmam-hatip sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmam hatipli öğrencilerin uluslararası başarısı

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde uygulanan uluslararası müfredatta başarılı olan 11. sınıf öğrencileri Ruşen Kartal ve Ayşenur Gökçe, katıldıkları Cambridge IGCSE (Uluslararası Genel Orta Öğretim Sertifikası) programında, ana dil alanında en yüksek notu alarak "Outstanding Cambridge Learner Awards Top in the World" sertifikası almaya hak kazandı. Öğrenciler böylece dünyanın sayılı üniversitelerine girmekte rakiplerinin bir adım önüne geçmiş oldu.
    Ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin öğrencileri Ruşen Kartal ve Ayşenur Gökçe, 145 ülkeden 100 bini aşkın öğrencinin katıldığı programda birinci oldu. IB (Uluslararası Bakalorya) müfredatına da katkıda bulunan IGCSE müfredatı, 14-16 yaş aralığındaki lise öğrencilerine yönelik en popüler program olarak biliniyor. Müfredat sonunda yapılan sınavlardan geçer not alan öğrenciler, dünyanın sayılı üniversitelerine girmekte rakiplerine göre bir adım önde oluyor.

Kaynak:http://m.yenisafak.com/gundem/imam-hatipli-ogrencilerin-uluslararasi-basarisi-2562526

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karelibaxır -- 12 Kasım 2016; 10:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmam hatip değildir o. İmam hatipliler başarılı olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki iş okulun adında değil öğrencide bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anadolu Aöf Mü? Ata Aöf mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.