Şimdi Ara

İmamın Ordusu (Bir ileri demokrasi örneği!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
10.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dişe dokunur, iler tutar, belgeli ispatlı ne yazıyor.
    Okuyanlar özet geçsin bakalım.
  • Yürütme ve yargının ayrı erkler olduğunu halen bilmiyorsunuz.
    Bu işin hükümetle ilgisi yok. Hükümetin elinde olsa asla böyle bir kararın çıkmasını istemez çünkü suçu olmadığı halde ona saldırılıyor.
    Yargı böyle bir karar almış saygılı olmak lazım.
    Ha ben yargıyı filan takmam, kararın neden alındığı ve dosya içeriğini iyi biliyorum, uygulama haksızdır diyorsanız o sizin bileceğiniz iştir.

edit : bir üstteki mesaj silinince cevap mahiyetinde yazılan bu mesaj alakasız gibi kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 1 Nisan 2011; 20:38:06 >
  • imaminordusu.com

bu kiyagimi unutma Cezeri
  • Onu bende biliyorum Fuego. Sağır sultanda biliyor.
    Buyrun o iddia sahipleri o alevli arkadaşlar aydınlatsınlar bizi.
    Bir maksadım yok. Sadece gün saydıkları kitabın en önemli, elle tutulu kısımlarını paylaşsınlar bizde mülahaza edip münazara edelim.

Yada megafonu mideleremi yerleştirmemiz lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri
    Bir maksadım yok...

Küffarı tutuklatmak için bahane üretmeye çırpınan imamın cop'unun çocuğa çukulata uzatmaya çalışması gibin olmuş.

Kitabı bulundurmak Ergenekon suçudur. Tutuklanma nedenidir. Oltaya gelme El-Fuego.
  • Mideden konuşmaya devam. Soruma cevap yok.
    Mesajında geçen detaylarla ilgili yorumları yazdık ve tartışıldı. Benim şimdiki sorum ise bundan farklı bir detaya dikkat çekiyor.

Oysa sen ustası olduğun demagojiye devam ediyorsun @Halkapınar
  • quote:

Mideden konuşmaya devam. Soruma cevap yok.
    Mesajında geçen detaylarla ilgili yorumları yazdık ve tartışıldı. Benim şimdiki sorum ise bundan farklı bir detaya dikkat çekiyor.

Oysa sen ustası olduğun demagojiye devam ediyorsun @Halkapınar

Niye kitabı indirip kendin okumuyorsun?

Yoksa okudun da bir şey anlamadın mı?
  • Verilen linklerden göz gezdirdim. Okumadım. Müsait bir vakitte belki detaylı incelerim.
    Ama madem burada gün sayan sabırsızlanan arkadaşlar var.
    Muhakkak okumuşlardır. Çarpıcı buldukları, iddiası ispatlı-sağlam paragrafları paylaşsınlar burada inceleyelim bizde diyorum.

Sizin hezeyan ve paronayalarınızla uğraşamam.
    Ayrıca mümkünse beni midenizle değil fikrinizle muhatap ediniz.
  • quote:

Verilen linklerden göz gezdirdim. Okumadım. Müsait bir vakitte belki detaylı incelerim.
    Ama madem burada gün sayan sabırsızlanan arkadaşlar var.
    Muhakkak okumuşlardır. Çarpıcı buldukları, iddiası ispatlı-sağlam paragrafları paylaşsınlar burada inceleyelim bizde diyorum.

Sizin hezeyan ve paronayalarınızla uğraşamam.
    Ayrıca mümkünse beni midenizle değil fikrinizle muhatap ediniz.

Breh breh breh.
    Okumadığı kitabı tartışacak, inceleyecek ama mideden konuşmaktan bahsedebiliyor!
    Bu zirve gerçekten...
  • Tamam madem o kadar ulu ve aydın bir insansın ve ben cahil ve avam bir lisanım ki senden o lisan ile bilgi talep ediyorum.
    Midenden değilde fikrinden mukabele bekliyorum.

Varsa tabi...
  • CIA Istasyon sefi Graham Fuller'in bizzat kefil oldugu Fetullah Gulen'in neyi merak edilebilir ki? Hersey meydanda...
  • emniyettekilerin itiraf edemediği tabucuklarının açığa çıkmasından korkuyorlar
  • Eee halkapınar pardon lehrer,
    Neden bu garip sesizlik?
    Oysa yazışınızdan bu basit soruya yanıt verebileceğinizi düşünmüştüm.
    Yanılıyormuşum herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

CIA Istasyon sefi Graham Fuller'in bizzat kefil oldugu Fetullah Gulen'in neyi merak edilebilir ki? Hersey meydanda...

40 yıllık sağ kolu kendininde dinlendiğini öğrenince ayrılıyor Gülen'den .. dinler arası diyalogla ılımlı islam projesiyle vatikana hizmet ediyor. fotoğraflar belgeler videolar herşey ortada. istiyen youtube'de bile bulabilir. bu adam çok tehlikeli birisi. cemaat siyaset tarikat CIA misyonlerlik hertürlü haltı etmiş. ee boşuna Amerikan papazı demiyorlar. madem o kadar dindarsın madem okadar vatanseversin gel ülkende yaşa. ama kendini PAPA ile eşdeğer gören bir insanın sonu bu..... ayrıca papanın elini öpmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helloween
    ayrıca papanın elini öpmüştür.

Kim öpmüştür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massaimassai

quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

Kaybediyorlar.Kaybettiklerini bildikleri için sokaktaki insana bile saldırmaya başladılar.Amerikan İmamı kaybettiğini anladıkça sağa,sola saldırmaya devam ediyor.fetullah sen bilmezsin belki ama sağa sola saldıran kimse kalamadı bu güne kadar ayakta?

Okumadan alim olanlara örnek siz olmalısınız sanırım. Tutuklanan gazeteci sayısı kaç? Toplam muhalif gazeteci sayısı kaç? Ki tutuklananlarının suçluluğu veya suçsuzluğu belirsiz.
    Ben ne yaratana ne de kitaplara inanmam! Fettullah Gülen' e de bu bağlamda inanmam. Ama bu durum onu delilsiz ve ispatsız suçlamamı gerektirmez. Ki Türkiye üzerinde de bu kadar etkinse bravo derim. Aydın olduğunu iyi düşündüğünü sanıpta cahil zannetiği halkı inandıramayanlar utansın. Orta okul mezunu bir imam bu kadar etkili; üniversite mezunu yetme akıllılar bu kadar etkisizken adama hayran olmamak elde değil.
    Tarihle sabit , her bi boku bildiğini sananlarla ; tarihe yön verenler arasındaki bariz fark:))
    Engin Ardıç gibi yazdım:) keşke onun kadar entellektüel olabilsem:)
    Saygılarımla,

Okumadan alim olmak kötüdür. Ama okuyarak cahil olmak daha kötüdür. Çünkü herşeyden yarım yamalak bilirler. Doğruyu ve gerçeği bulabilecekken bile bilgileri eksik olduğundan her zaman yanlışı bulurlar. Bu tabire günümüzde Liboş olarak adlandırılan günde en fazla bir gazete okuyabilecek kapasiteye sahip insanlar uyar. Tek gazeteden ya da tek kaynaktan zihinsel olarak beslendikleri için isteseler de tarafsız olamazlar. Okudukları herşeyi doğru kabul ederler. Sonra Engin Ardıç gibi tipler olur size entellektüel.

Daha Fethullah Gülen'in ilkokul mezunu olduğunu bilmezken ben bu beyinlere nasıl anlatabilirim ilkokul mezunu bir vaizin üniversite mezunlarından daha etkili olduğunu? Etkileyenlerin kameranın önündeki konuşan olmadığını, kameranın arkasındakileri nasıl izah edeyim? Zaten bir insanda akıl olsa, hatibin konuşmalarını biraz takip etse, kurulan cümlelerin hitap edene ait olup olmadığını anlar. Doğada yaşayan tüm omurgalılarda akıl yoksa avdır, varsa avcıdır. Avcıysa "Sen komplocusun, ABD de yok, CIA da yok." der şimdi. Bekleyin görün. Bunlar yok derse, ben de ona sen de yoksun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 2 Nisan 2011; 0:46:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

CIA Istasyon sefi Graham Fuller'in bizzat kefil oldugu Fetullah Gulen'in neyi merak edilebilir ki? Hersey meydanda...

40 yıllık sağ kolu kendininde dinlendiğini öğrenince ayrılıyor Gülen'den .. dinler arası diyalogla ılımlı islam projesiyle vatikana hizmet ediyor. fotoğraflar belgeler videolar herşey ortada. istiyen youtube'de bile bulabilir. bu adam çok tehlikeli birisi. cemaat siyaset tarikat CIA misyonlerlik hertürlü haltı etmiş. ee boşuna Amerikan papazı demiyorlar. madem o kadar dindarsın madem okadar vatanseversin gel ülkende yaşa. ama kendini PAPA ile eşdeğer gören bir insanın sonu bu..... ayrıca papanın elini öpmüştür.

Bir video linki vardı bugün. Silmişler sonradan. Hepsi böyledir sanırım. Çarpıtmalarla doluydu. Ciddi şeyler değil inanın. Biraz araştıran hemen çarpıtmaları anlar.

• Hökümeti halen fukaranın beyaz atlı prensi sananlar var yahu, okuduklarıma inanamadım, 8 senedir aynı rüyayı görür müymüş insanoğlu Ben de köyde doğdum büyüdüm, annem babam da köylü, onların annesi babası da. Ne yalılarda oturduk, ne sahil kenarlarında kahve içtik. Ama ne kördük, ne de aptal. Hiç böyle adalet de görmedik! Diğerlerini burjuva, kendilerini emekçi gösterdiler de ne oldu? Şimdi fakir yine fakir, zengin daha da zengin, ne anladım bu işten?
  • Ben en iyisi sorumu tekrarlıyayım:

Eee ne diyormuş kitap?
    Dişe dokunur, iler tutar, belgeli ispatlı ne yazıyor.
    Okuyanlar özet geçsin bakalım.
    İlgili, çarpıcı ve dikkate değer ispatlı-belgeli parafları burada paylaşarak aydınlatalım mevzuyu.
    Bunları masaya yatırarak değerlendirelim.
    Madem bu kadar kıymet verilen bir kitap o halde tartışmayada değecektir.

Karın gurultusundan, üfürmelerden, dayanaksız iddialardan daha ilerisini bekliyorum şahsen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sayın El-Cezeri, bu bahsettiğiniz "dikkate değer kısımlar"ını, bunları gerekçe göstererek kitabı yasaklatanların, ya da yandaşlarının göstermesi gerekmez mi? Bir şeyi iddia edip, "ben neyi, neden iddia etmişim?" demek tuhaf.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.