Şimdi Ara

İmamoğlu'nun 'istifa etti' dediği Yeşim Meltem Şişli... hala çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSMEK'te çalışan başörtülü kadınları, "Birçoğunuz bekarsınız. İsterseniz sizi bu akşam itfaiyecilerle bir araya getirelim tanışırsınız" sözleriyle aşağılayıp taciz eden skandal olay ortaya çıkınca da istifa ettiği açıklanan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin görevine devam ettiği ve izine çıkarıldığı öğrenildi.

Şişli'nin başörtülü kadınları taciz etmesi büyük tepkiyle karşılanmıştı. Gelen tepkiler sonrası İmamoğlu tarafından Şişli'nin istifa ettiği açıklanmıştı. Ancak İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) bugünkü kayıtlarına göre Şişli'nin İBB'nin iştiraklerinden İGDAŞ ve KİPTAŞ'ta yönetim kurulu üyeliğine devam ettiği ortaya çıktı.

www.yeniakit.com.tr
    Gerçek ortaya çıktı! İmamoğlu'nun "istifa etti" dediği Yeşim Meltem Şişli... - Yeni Akit
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/gercek-ortaya-cikti-imamoglunun-istifa-etti-dedigi-yesim-meltem-sisli-1071773.html

• kişi kendinden bilir işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calisan kadinlara bakis acilarini cok guzel gosterdi bu kadin aslinda. Imamoglu ruyasi bitiyor...
  • Bu kadin hakkındaki iddialarin yalan/abarti oldugunu dusunuyorum

mahkemeye verenler işten çıkartılıyor 5 ay sonra dava aciyor olay olurken neredeydiniz

Hirs ve kin gudulmus belli

Ben tartisma yasandigini ama olayin tam anlatıldığı gibi olmadigini düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.