< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmisim -- 25 Mart 2024; 15:12:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İmamoğlu'nun mal beyanında göstermediği milyarlık villaları
-
-
2-güllüce tarımcılık’ta tek yetkili görülen kişi ise kayıt dışı para soruşturmasında imamoğlu inşaat yetkilisi olarak ismi geçen tuncay yılmaz.
bu mantıkla bakarsanız,
şirketteki printer ve fotokopi makinaları Eİ ye ait diyebiliriz. olmadı. buda gol değil :)
evlerin Eİ ile bağlantısını asla ispat edemezsiniz.
kanunen ortada bir sorun yok.
keşke turgutun malvarlığı açıklandığı dönem
bu haberi servis etseydiniz, belki tutardı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 25 Mart 2024; 0:26:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İddaları kanıtlayamazsanız yargi yolu acik .
Konu baslığı için kayıt olusturuldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 25 Mart 2024; 0:49:44 > -
Burdan bir şey çıkmaz.
Tapu başkasının üstüne şirket başka şirket.
İçinde İmamoğlu oturuyor mu ! Yokk oda yok.
Nerden neyi bağlayacan veya ne diyecen. Bu iddia altı boş bir iddia. Velevki doğru bile olsa her şey KİTABINA UYGUN.
Yarın sorarsalar haberim yok der geçer İmamoğlu bu konuya.
-
Boşuna uğraşmayın. Sizin Turgut çıtayı arşa çıkardı. Ekremin yanına Bill Gates ve Elon Musk'ın taşınmazlarını ekleseniz yine de Turgut'un taşınmazlarının yarısı etmiyor. Kaybettiğiniz kesin olan cephede debelenmeyin.
-
Resmen cambaza bak oyunu oynanıyor ülkede.
Belediye başkanlarının mal varlıkları bir köşede dursun yönetenlerin neleri var neleri kim biliyor ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hollanda’da yaşayan Müslüman AKP’li gündemi 1 hafta geriden takip ediyor, ya da Amsterdam’a veri geç gitti
Ak it paçavrası, ensonhaber, sabah, takvim vs düğmeye basmış gibi aynı anda haber yapıyorlar. Haber kaynakları tabi ki Twitter’daki aktroll hesap. Ekşi de osmanlıcı hesaplar yaymaya çalışmışlar.
Aktroller Erdoğan’ın bugünkü düşük performansının ardından saldırıya geçmişler. Gene duvara çarpacaksınız. 5 yıl önce alınan parti binası için yapılacak ödeme videosuyla sanki Ekrem paraları kendi cebine atıyormuş algınız CNN Türk’te duvara çarptı. Bu da öyle olacak. Bu adama attığınız her pislik dönüp size bulaştı bıkmadınız mı artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 25 Mart 2024; 2:32:45 >
hırsız yakalanınca ev sahibini suçlarmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bal tutan parmağının yalar sözünü özümsemiş bir toplumda, siyasilerin mal varlığı oy tercihini etkilemez. Boşuna gündem. O kadar sokak röportajı yapılıyor, yolsuzlukları kimin umurunda? Kim oyunu buna göre değiştirir. Daha insanlar seçmen olduğunun, gücün kendilerinde olduğunun farkında değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 25 Mart 2024; 14:11:34 >
Ben kimsenin bana inanıp inanmamasını beklemiyorum. Bir haber var onu paylaşıyorum.
Amannnn dediğin doğru, banane yavvvv 😎.
Ne yaparsanız yapın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kimsenin bana inanıp inanmamasını beklemiyorum. Bir haber var onu paylaşıyorum.
Okadar haber sitesi paylaştı bu haberi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Boşuna uğraşmayın. Sizin Turgut çıtayı arşa çıkardı. Ekremin yanına Bill Gates ve Elon Musk'ın taşınmazlarını ekleseniz yine de Turgut'un taşınmazlarının yarısı etmiyor. Kaybettiğiniz kesin olan cephede debelenmeyin. |
İddaları kanıtlayamazsanız yargi yolu acik . Konu baslığı için kayıt olusturuldu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X