Şimdi Ara

imate jam, xda, mda cihazlar artık türkçe olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imate jam, xda, mda cihazları Türkçe yapabiliriz ilgili frimware alttaki likte var. Fakat ücretli şunun serialini bulalım ve Türkçe kullanalım.

http://www.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=1&jid=92281AA294X34B37B88FB2C568E14C34&platformId=2&N=96806&productId=21687&R=21687

Arkadaşlar serial bulursanız buradan paylaşalım.

• verdigin linkte programı ücretli satıyorlar

bu programı satın alan varsa mail ime gönderirse sevinirim

simlockman1@hotmail.com

• o program bende var. Ama telefonu türkçe yapmıyor maalesef.
  • xda II mini için de geçerli mi

yollayabilirsen sevinirim

alpaslanyuksel@hotmail.com
  • Hocam ingilizce PPC nin neresini kullanamiyorsunuz anlamiyorum bu forumlarda bu konu belki 50 kere acildi turkce olmuyor malasef oluyor ama yuzde yuz turkce olmuyor PPC ler ayrica kasilmalara neden oluyor bu turkce PPC sevdasindan vazgecin artik.
  • diGiheX arkadasıma katılıyorum, Türkçe rom cıkmadan hiçbirseyi denemeyin bence.değmez.MDAIII ü 3 ay almanca kullandım.simdi zor bela ingilizce yaptım nimet gibi.ama almancayken %80 kullanıyormusum yani..Türkçe olması cok da gerekli degil bence.Ama illa ben Türkçe bir seyler görmek istiyorum diyen varsa
    PPC içindeki windowsu kurcalasınlar.örneğin start menü diye bir klasör var windowsun içinde.orada bulunan isimleri türkçeleriyle değiştirin.alın size türkçe menü.file explorerda klasörlerin isimlerini türkçe yapın göz zevkinize hitap etsin..programlar zaten ingilizce..önerecegim bunlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsedat17 -- 28 Şubat 2006; 10:53:03 >
  • olmuyor demeyın oluyor ama windows mobile 2002 kullananlar yapabılır
    451POV5O4PZE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhahauahaahah

koptum yaw +1 drsedat17. bu nasıl bir yaklaşımdır yahu. süpersin ehehe
  • Bide bu aletleri turkceye cevirince cok kasıomus. hepten yavaslıyomus duyduguma gore. herseyin orjinali varken nedir bu istek? YUMATU filan yazacak sonunda bir turkce rom. alacak herkes sonra gorecekler ebenin hörekesini en yakından.....
  • Evet türkce yapmıyor .............
  • ne olur şu cihazların rom larını kurcalamayın.. yazıktır günahtır
  • Arkadaşlar handango telefonu tamamen türkçe yapmıyor. Sadece klavye ve benz. yerleri türkçe yapıyor. Bazı makinalardada gereksiz menüler oluşturuyo. Bunun yerine pc'nize uygun mobilerayı bulun. Yüklemeden önce pc tarihini biraz ileri alın mesela 2050 2085 gibi.Programı kurduktan sonra tarihi normal güne ayarladığınızda bu programın "aktivasyon için kalan gün" yazan yerde 30 gün yerine 42.564.521 gibi bir rakam gözüküyor. Buda bu program 30 yerine 42.564.521gün boyunca kullanabileceğiniz anlamına geliyo. Ömrünüz yeterse tabii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.