Şimdi Ara

IMATE JASJAM SORUNLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
11.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni rom'un hayırlı olsun. upgrade işlemini başaralı bir şekilde gerçekleştirmene çok sevindim. yardımcı olabildiysem ne güzel.

1.41 zaten yeterince güncel bir radio version. HardSPL'i bir kerelik yüklemek yeterli. bundan sonraki upgrade işlemlerinde sadece rom'u yüklemen yeterli olacaktır.

yükleme aşamalarını detaylı bir şekilde yazmış olman çok iyi olmuş. upgrade yapmak isteyen arkadaşlara çok yardımcı olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: G774

Hece arkasim merhaba,

Oncelikle kurulumu su vakit gerceklestirmis bulunmaktayim (pazar gecesi). ancak bugun bos kalabildim. Kurulum benim ilk kurmamdan dolayi kaynaklanan tekrarlara sebe oldu.. (yaklasik 2 saatimi aldi..)

Verdiginiz tum dosya ve islem siralari dogru.. Oncelikle ben benim PDA Simlock ve CID lock olmadigi var sayimiyla ise basladim.. Cunku telsim-turkcell gibi sim kartlar calisiyordu.. HardSPL v6 da daha once kurup basarmistim.. yani 3. ve 4. adimdan basladim ama ne yazikki 3. adimda error unknow versiyon hatasi ile karsilasinca demekki CID lock gerekiyor diyerek basa dondum yani 1. isleme..

1. islemdeki CID lock calistirdim zor gibi gozukmekle birlikte icersindeki dosya yardimci oldu. SIM yapmadim sadece CID yaptim (bunun olup olmadigini baslangictan ogrenme sansimiz yokmuydu acaba diyede dusunmedim degil ???)..

2. asamada ise bu sefer sizin verdiginiz HardSPL v7 yaptim . oda basitce oldu..

3. asama gelince ilk denememdeki hatayi vermezmi , tum oradaki secenekleri denememe ragmen error unknow versiyon yazisi cikti. Ama NEXT aktif duruyordu bende hatayi kulak asmadan nextledim ve sonucta radio da kuruldu..!!

4. asamada ise WM6.PRO baslatim ki orda da error unknow versiyon hatasi ama next aktif idi. Bende bir onceki deneyimden nextledim ve sonucta 10 dk. dan daha az surede kurulum gerceklesip kendini resetleyip HTC logosu ile acilim gerceklesti.. (daha evelkinde VODAFONE yaziyordu..)

sonucta; belki ilk denememde de olabilecekti.. cunku error unknow versiyon yazisina takilip kaldim vede olmadi deyip vaz geciyordum..Oradaki Autodedect bir is gormedi bende acikcasi..

Biraz detayli anlattim ama belki benim gibi takilan arkadaslara bir cozumde yardimci olur..

Size danisacagim konu ise; ben tekrar baska yeni bir rom yuklemek istesem gene ayni islem ve sirasini yapmam gerekiyor yoksa sadece direk yeni romumu kurmam gerekiyor..

sayenizde bu islemleri gerceklestirdigim icin, verdiginiz bilgiler ve dosyalar icin cok tesekkur ederim. Bu konuyu bir kac foruma yazmama ragmen onlardan hala bir cevap alabilmis degilim ustelik pda ve cep forumlari adlarina sahip sirf bu isle ilgilenilen forumlar olmalarina ragmen...

kolay gelsin.
    .

• arkadaslar bluetooth kulaklıkla müzik dinkeme programları hangisi....

BlueTooth Audio v1.0 bu programı nerden bulabilirim olan arkadas varmı...
  • Tekrar merhaba,

Jasjama yeni wm6.0 yukledim ama bu seferde kontur sorunum cikti ??? EDGE denem secenek basima bela oldu. Bu edge nasil kapatilir.. Bakmadigim ayar kalmadi.. WIFI acikken sorun yok wifi kapandigi an benim ayarlama ma ragmen otomatikman turkcel edgeye baglaniyor. Sag olsun her kullanimda kalan konturumu soyluyor :)))

Ayralardan baglanamasin diye avea sectim gene baglaniyor turkcel hattim olmasina ragmen. Bu telefon sirketleri ortakmi calismaya basladi insanlari soymak icin ??
    Lutfen bir care bu rom yuklemeden de daha buyuk sorun olmaya basladi ? Karti cikarip eski cep tlf. takmaya basladim.. Nede olsa onda edge yok !! :))

yardimlarinizi bekliyorum..

simdiden tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 18 Mart 2008; 0:04:39 >
  • modaco nodata isimli bir program var, işini görecektir. gprs'i istediğin zaman kapatabilir istediğin zaman açabilirsin.

http://www.modaco.com/content/Pocket-PC-Software/246171/New-FREE-Utility/

quote:

Tekrar merhaba,

Jasjama yeni wm6.0 yukledim ama bu seferde kontur sorunum cikti ??? EDGE denem secenek basima bela oldu. Bu edge nasil kapatilir.. Bakmadigim ayar kalmadi.. WIFI acikken sorun yok wifi kapandigi an benim ayarlama ma ragmen otomatikman turkcel edgeye baglaniyor. Sag olsun her kullanimda kalan konturumu soyluyor :)))

Ayralardan baglanamasin diye avea sectim gene baglaniyor turkcel hattim olmasina ragmen. Bu telefon sirketleri ortakmi calismaya basladi insanlari soymak icin ??
    Lutfen bir care bu rom yuklemeden de daha buyuk sorun olmaya basladi ? Karti cikarip eski cep tlf. takmaya basladim.. Nede olsa onda edge yok !! :))

simdiden tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 18 Mart 2008; 9:07:30 >

• Hece arkadasim,

gene imdadima yetistin tekrar cok tesekkur ederim.. Sende olmasan bu isleri cozemiyecegiz.. Bir sey daha sormak istoyorum biliyorsun bu makina da 3g icin onde cmos kamera var bunu 3g disinda aktif hale getirilemiyormu? varmidir bir yontemi? mesela msn de goruntulu mesajlajma olmuyor mu bu kamera yardimiyla ..

tekrar tesekkurler, iyi calismalar..

quote:

Orjinalden alıntı: hece

modaco nodata isimli bir program var, işini görecektir. gprs'i istediğin zaman kapatabilir istediğin zaman açabilirsin.

quote:

Tekrar merhaba,

simdiden tesekkurler..

• rica ederim, program işine yaramıştır umarım.

bildiğim kadarıyla şu an için msn'in mobile versiyonunda görüntülü mesajlaşma mümkün değil. ancak telefonu biligayara bağlayıp bilgisayardaki msn'de telefonu web kamera olarak kullanmak mümkün. biliyorum istediğin bu değil ama bilgi olsun diye söylemek istedim. Ateksoft WebCamera Plus isimli bir program bunu yapıyor. isteğe göre ön veya arkadaki kameraları kullanmak mümkün bu program vasıtasıyla. ya da aynı firamnın CoolCamera programını kullanarak öndeki kamera ile foto çekmek mümkün. bu gibi birkaç program dışında öndeki kamera şimdilik işimize yaramıyor

quote:

Hece arkadasim,

gene imdadima yetistin tekrar cok tesekkur ederim.. Sende olmasan bu isleri cozemiyecegiz.. Bir sey daha sormak istoyorum biliyorsun bu makina da 3g icin onde cmos kamera var bunu 3g disinda aktif hale getirilemiyormu? varmidir bir yontemi? mesela msn de goruntulu mesajlajma olmuyor mu bu kamera yardimiyla ..

tekrar tesekkurler, iyi calismalar..

quote:

modaco nodata isimli bir program var, işini görecektir. gprs'i istediğin zaman kapatabilir istediğin zaman açabilirsin.

quote:

Tekrar merhaba,

simdiden tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 19 Mart 2008; 0:00:19 >

• Hece arkadasim,

Vermis oldugun programlari indiririp kurdum;

1-modaco nodata prog. kurdum calisiyor fakat benim turkcelli fark etmedi yani genel engelleme mms,internet,wap gibi secenekler cikti bende onlari disable ettim.. su an girmiyor gibi...

2-CoolCamera prog. kurdum ondeki kameradan goruntu aldim. On kameranin calistiginida bu sekilde ogrenmis olduk her iki kameradanda goruntu aliyor.. birde crackini bulursak devamli kullanabiliriz gibi..Bu prog. ile collcamera capture geldi o da o anki ekran goruntusunu aliyor..

programlar icin cok tesekkur ederim, yardimlarini her zaman bekliyorum (bekliyoruz ;tum forumda cozum arayanlar olarak..)

kolay gelsin, iyi calismalar..

quote:

rica ederim, program işine yaramıştır umarım.

bildiğim kadarıyla şu an için msn'in mobile versiyonunda görüntülü mesajlaşma mümkün değil. ancak telefonu biligayara bağlayıp bilgisayardaki msn'de telefonu web kamera olarak kullanmak mümkün. biliyorum istediğin bu değil ama bilgi olsun diye söylemek istedim. Ateksoft WebCamera Plus isimli bir program bunu yapıyor. isteğe göre ön veya arkadaki kameraları kullanmak mümkün bu program vasıtasıyla. ya da aynı firamnın CoolCamera programını kullanarak öndeki kamera ile foto çekmek mümkün. bu gibi birkaç program dışında öndeki kamera şimdilik işimize yaramıyor

• Arkadaşlar benim bir sorunum var

şimdi i-mate jasjam telefom i-mate yazısında donuyor..
    içindeki bilgilerde hayati önem taşıyor..
    bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı..
    diğeride şebeke zaman zaman gidiyor ve zaman zaman karşıya ses gitmiyor bu sorun yazılımmı yoksa donanımsal bir sorunmu var

kolay gelsin..
  • arkadaslar bende de 1 yılı askındır yatıyor jas jam zıra ılk aldıgımda tr ce versın yoktu ii kotu bi yama buldum yukledım makına sapıttı ozelıkle ekran kalıbre olmuyor resetde atıyorum ama nafıle ve acıkcası konuya acayıp fıransızım sole sıfırdan telı nasıl kurar nasıl room versıon v.s yukseltırım bı arkadas benım kadar konuya uzak terımlere yabancı kullanıcılar ıcınde sole once su sonra bu ve su su ıse yarar seklınde ve program adve kısa yolları ıle acıklama yaparsa ınanılmaz mutlu olurum alalı yılı gectı ama kullanamadım malesef :((
    sımdıden yardımcı olacak arkadasların ellerıne emeklerıne saglık kendı uzmanlık alanımda yardımcı olmak uzre tskler.......
  • Arkadasim,
    bende bu konuda yeniyim, hart reset at diyecegim fakat bilgilerim kaybolur diyorsunuz. Genelde bu pdalarda fazla ram yok yani siz tum bilgilerinizi buyuk ihtimalle Micro Sd kartta sakliyorsunuzdur. Yani bilgi kaybi minimum olacaktir. Ayrica eger zar ve zor da olsa aciliyorsa bilgisayara baglayip iicndeki bilgileride alabilirsiniz derim.. Bunun disinda cozumler beni asar.. deneyimli arkadaslar size belki baska cozumler onerebilir..

kolay gelsin, basarilar..
  • Akadasim,

bende bu rom yukleme isine sifir bilgiyle basladim, tabiki herkes sifirdan basliyacak bunun kursu yok. Bana burada HECE arkadasim yardimci oldu eger bir kac mesaj geriye bakabilirseniz size cozum icin mutlaka bir fikir cikacaktir.. Ayrica yeni wm6.0 romuda cok kullanisli ve islevsel..

quote:

Orjinalden alıntı: keyman2

arkadaslar bende de 1 yılı askındır yatıyor jas jam zıra ılk aldıgımda tr ce versın yoktu ii kotu bi yama buldum yukledım makına sapıttı ozelıkle ekran kalıbre olmuyor resetde atıyorum ama nafıle ve acıkcası konuya acayıp fıransızım sole sıfırdan telı nasıl kurar nasıl room versıon v.s yukseltırım bı arkadas benım kadar konuya uzak terımlere yabancı kullanıcılar ıcınde sole once su sonra bu ve su su ıse yarar seklınde ve program adve kısa yolları ıle acıklama yaparsa ınanılmaz mutlu olurum alalı yılı gectı ama kullanamadım malesef :((
    sımdıden yardımcı olacak arkadasların ellerıne emeklerıne saglık kendı uzmanlık alanımda yardımcı olmak uzre tskler.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 5 Nisan 2008; 18:36:15 >

• quote:

Akadasim,

bende bu rom yukleme isine sifir bilgiyle basladim, tabiki herkes sifirdan basliyacak bunun kursu yok. Bana burada HECE arkadasim yardimci oldu eger bir kac mesaj geriye bakabilirseniz size cozum icin mutlaka bir fikir cikacaktir.. Ayrica yeni wm6.0 romuda cok kullanisli ve islevsel..

quote:

Orjinalden alıntı: keyman2

arkadaslar bende de 1 yılı askındır yatıyor jas jam zıra ılk aldıgımda tr ce versın yoktu ii kotu bi yama buldum yukledım makına sapıttı ozelıkle ekran kalıbre olmuyor resetde atıyorum ama nafıle ve acıkcası konuya acayıp fıransızım sole sıfırdan telı nasıl kurar nasıl room versıon v.s yukseltırım bı arkadas benım kadar konuya uzak terımlere yabancı kullanıcılar ıcınde sole once su sonra bu ve su su ıse yarar seklınde ve program adve kısa yolları ıle acıklama yaparsa ınanılmaz mutlu olurum alalı yılı gectı ama kullanamadım malesef :((

HECE arkadasımızın yazdıklarını okudum gercekten cok faydalı bılgıler lakın konuya tamamen yabancı olunca ve temel bılıler olayınca malesef sımdılk sadece bılgı olarak kaldı pda da zaten bılgı falana yok mumkunse bana sıfırdan turkce yukleme yaapabılmek adına adım adım bı sıralama olursa sevınırım zıra gercekten bu sınbıan olayına hıc benzemıyor bıde ıngılızce olunca tamamen husran oldu benım ıcın en azından sıfırdan saglıklı bır sekılde tr ce kurulum yapabılırsem yama faalan olmayan kalıtelı bı wndvs vede
    varsa sıstemın versıonu gunceleyıp sıfırlarsam cok mutlu olurum sanırım benım gıbı onlarca arkadasda bu konudan muzdarıp tskler....

• arkadaşlar ben şu olayı anlayamadım,wm6 yükleyince cihaz garantiden çıkıyor mu çıkmıyor mu?
  • arkadaşlar imate jasjam var yeni aldım ikinci el olarak ancak ne yaptıysam bir türlü pc ye bağlayamadım usb kobloda sorun yok microsoft activesync yüklü ancak pc görmüyor cd sini taktım gerekli programlarda yüklendi ancak yok pc ye tanıtamadım bluetooth üzerinden denedim yine olmadı ne yapacam. bu tür bi sorunla karşılaşan oldumu lütfen yardım edin kafayı yicem yoksa...şimdiden teşekkürler...
  • MERHABA artıtech

Buna benzer problem bendede var klitleme yok ekran donması vs.. yok ama şebeke gidip gelmesi var servise götürdüm yaptılar 1 ay geçmeden tekrar şebeke gidip gelmeye başladı tekrar servise götürecemde vaktim olmuyor çünkü servis sarıgazıde ithalatcı firma koyuncu şebeke gidip gelmeside kızaktan bilginin gidip gelmesinde galiba servisten aldığım bilgiye göre garantisi varsa servise götür yoksada ithalatcıya götürmeni tavsiye ederim
  • slm arkadaslar bu ı mate jasjamın senkronıze ıslemını sureklı yapmak sorunda kalıyorum pekı bundan nasıl kurtulurum yoksa ı mate katılı olcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoboss

slm arkadaslar bu ı mate jasjamın senkronıze ıslemını sureklı yapmak sorunda kalıyorum pekı bundan nasıl kurtulurum yoksa ı mate katılı olcam

merhaba phoboss

i-mate ithalatcıyı hiç aradınmı gerçi nereden aldığını yazmamışsın ama bence bi dene

ithalatcı firma koyuncu elektronik den yıldıray bey ile görüş baya bu konuda bilgisi var

gerçi mesajın uzun süreden beri var olmadıysa (216) 528 88 88
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacak.

Tcell hat kullanıyorum bu telefon ile. Konum bilgisi almak istemiyorum. Komple nasıl kapatabilirim? Teşekkürler..
  • bendeki imate jasjam in başlangıctaki güvenlik kodunu unuttum. Şu an her denememede bekleme süresini iki katına çıkararak beklemeye alıyor ve yeni deneme yaptırmıyor. Bu kodu nasıl devre dışı bırakabiliirim ?
  • Hard reset atarak çözdüm bunu. Şimdi bir önceki sayfada verilen yazılımlarla güncelleme deniyorum. Başarılı olurum umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.