Şimdi Ara

IMATE JASJAM SORUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
11.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda Jasjam In Konusunu Actik. Burdan Bilgili Arkadaslardan Bildiklerini Ogrenelim
    Jasjam Icin Soft Reset Hard Reset Nasil Atilir. Rom Yukleme Rom Yedegi Nasil Alinir Ve Cihaz Icin Bilmemiz Gereken Puf Noktalar Neler Dir? Cihazi Kullanirken Sorun Yasayan Arkadaslar Nasil Cozum Buldular. Tecrubelerden Faydalanmak Isteriz. Yardimlariniz Icin Tesekkurler. Bilgilerinizi Paylasiniz Lutfen

• ilk bilgi benden hard reset: cihaz üzerindeki sol ve sag yumusak tuslara basılı tutarken ( bu tuslar cihazin on tarafındakı ustteki - olan 2 tus) kalemiyle reset deligine tiklamaktır:) bu tarz bilgisi olan arkadaslarin paylasmasini rica ediyorum. JASJAM CILARIN PAYLASIM KONUSU YOK.OLSUN ARTIK PROGRAM BILGI NE VARSA PAYLASALIM.BEN YENI ALDIM CIHAZI OGRENDIKCE YAZICAM BURDA.
  • cihazı güle güle kullan, güzel bir seçim yapmışsın. 8-9 aydır jasjam kullanıyorum ve gerçekten çok çok memnunum.

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_Cooked_ROMs

adresinde jasjam ve benzer cihazlar için optimize edilmiş wm6 romlar var. ben LVSW tarafından hazırlanan rom'u kullanıyorum ve memnunum. wm6 çok büyük farklar getirmese de görsellik ve performans olarak biraz daha iyileştirmeler var.

neyse aklıma geldikçe önemli bulduğum şeyleri ve tecrübelerimi buraya yazmaya çalışırım.

bu arada sanalalem ve ogame konusunu halletmişsindir umarım.

quote:

Orjinalden alıntı: DALGIC28M

ilk bilgi benden hard reset: cihaz üzerindeki sol ve sag yumusak tuslara basılı tutarken ( bu tuslar cihazin on tarafındakı ustteki - olan 2 tus) kalemiyle reset deligine tiklamaktır:) bu tarz bilgisi olan arkadaslarin paylasmasini rica ediyorum. JASJAM CILARIN PAYLASIM KONUSU YOK.OLSUN ARTIK PROGRAM BILGI NE VARSA PAYLASALIM.BEN YENI ALDIM CIHAZI OGRENDIKCE YAZICAM BURDA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 16 Haziran 2007; 11:47:58 >

• tesekkerler hece ogame tam baglanamadım nete vaktim olmadı explorer yapmıyorda operanın ücretsiz sürümü varmi? ayrıca wm6 yüklemeyi adım adım anlatırmısın ?
  • Evet çok iyi olur. Özellikle radio rom nedir? rom nasıl yedek alınır? nasıl yüklenir? çok merak ediyorum. bir de merajh ettiğim bir konu daha var; diyelim ibb gov tr'ye girdik. nasıl kamera görüntülerini izleyeceğiz? flash player falan mı lazım acaba? lazımsa nerden bulacağız?

teşekkürler
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307951

adresinde benim kullandığım rom'un son güncellenmiş hali var. oradan bahsedilen 3 güncellemyi

1) Update Hard-SPL-V7
    2) Update GSM1.41.00.10
    3) Update Rom: Lang WWE

indirip sırasıyla cihaza yüklemek gerekiyor. yükleme için cihazı activesync ile bilgisayara tanıtıp güncelleme dosyasını çalıştırmak yeterli.

tabi rom güncellemesi sırasında tüm dosyalar gideceği için yedek almakta fayda var.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705

adresinde mesajların, contacts'ların falan yedek alınmasını sağlayan güzel bir yazılım mevcut.

sms yedek almak için "jeyo sms backup" programını da tavsiye ederim. gayet hızlı yedek alıyor ve geri yüklüyor.

rom'u tamamen yedek almak ve geri yüklemek için "spb backup" da güzel. ancak wn5'den wm6'ya smsleri aktarırken problem çıkarabiliyor. wm6 kurup tün ayarları yaptıktan sonra sistemin tüm yedeğini alıp geri yüklemek için kullanılabilir.

• Eğer DALGIC28M bu işlemi yaparsa, vatanbilgisayar'dan aldığı iki yıl garantili cihazının garantisi PUFFF diey uçar gider ;-)

quote:

Orjinalden alıntı: hece

cihazı güle güle kullan, güzel bir seçim yapmışsın. 8-9 aydır jasjam kullanıyorum ve gerçekten çok çok memnunum.

adresinde jasjam ve benzer cihazlar için optimize edilmiş wm6 romlar var. ben LVSW tarafından hazırlanan rom'u kullanıyorum ve memnunum. wm6 çok büyük farklar getirmese de görsellik ve performans olarak biraz daha iyileştirmeler var.

neyse aklıma geldikçe önemli bulduğum şeyleri ve tecrübelerimi buraya yazmaya çalışırım.

quote:

ilk bilgi benden hard reset: cihaz üzerindeki sol ve sag yumusak tuslara basılı tutarken ( bu tuslar cihazin on tarafındakı ustteki - olan 2 tus) kalemiyle reset deligine tiklamaktır:) bu tarz bilgisi olan arkadaslarin paylasmasini rica ediyorum. JASJAM CILARIN PAYLASIM KONUSU YOK.OLSUN ARTIK PROGRAM BILGI NE VARSA PAYLASALIM.BEN YENI ALDIM CIHAZI OGRENDIKCE YAZICAM BURDA.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo a830- Şebeke sorunu
    11 yıl önce açıldı
    i-mate jasjar-hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wm6 ilk çıktığında bendeki cihaza yüklemiştim ve yeni olmasından kaynaklanan bazı problemleri olduğu için tekrar wm5'e dönmüştüm. yani istenirse cihaza wm5 geri yüklenebilir. tabi bu durum garanti sürecini nasıl etkiler bilermiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: gurhangurcan_

Eğer DALGIC28M bu işlemi yaparsa, vatanbilgisayar'dan aldığı iki yıl garantili cihazının garantisi PUFFF diey uçar gider ;-)

quote:

Orjinalden alıntı: hece

cihazı güle güle kullan, güzel bir seçim yapmışsın. 8-9 aydır jasjam kullanıyorum ve gerçekten çok çok memnunum.

quote:

• jasjam da oldukça sık bi şekilde
    settings
    system
    align screen
    yapan kullanıcılar varmı?
    kalemle 5 e basınca 3 cıkıyo gibi,
    yani kalem ekrandaki doğru bölgeye basamıyor
  • ben en iyisi wm 5 ile idare ediyim :)
    arkadaşlar kullandıgınız program isimlerini müsait zamanlarınızda yazarsanız sevinirim.
    bi soru :)
    cihaza kişi listesi oluşturuyoruz telefon için ve hatırlatmalar falan. bu girişleri kart hafızasına yüklenmesini sağlayabiliyormuyuz? yoksa cihaz hafızasındamı kalıyor ?
  • cihaz yanımda değil, tüm contacts listesini seç deyip
    seçip
    hepsini save to sd card yapabiliyorsunuz
  • şu ana kadar öyle bir problem hiç yaşamadım

quote:

Orjinalden alıntı: fresho

jasjam da oldukça sık bi şekilde
    settings
    system
    align screen
    yapan kullanıcılar varmı?
    kalemle 5 e basınca 3 cıkıyo gibi,
    yani kalem ekrandaki doğru bölgeye basamıyor

• Ekran ayarlarına gir orada düzeltme seçeneği vardı galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fresho

cihaz yanımda değil, tüm contacts listesini seç deyip
    seçip
    hepsini save to sd card yapabiliyorsunuz

SAGOL DOSTUM BU BILGI ICIN. BEN ISTIYORUMKI ROM HAFIZASI DOLMASIN KARTA KAYDETSIN KISI KONTAK VE RANDEVU BILGILERINI. GELEN MESAJLARI BUNLAR ICIN BI AYAR VARMI?
  • slm arkadaşlar wm 05 türkçe rom nerden buluruzz ? kullanan arkadaşlarr yardımlarınızı bekliyorum.
    ayrıca bu jasjam ın kamera prg hoşuma gitmedi karanlık çekiyorr
    daha iyii net çeken bi prg varmıı ?
    bide rom yüklemeyii anlatann biş arkadaşş olursaa memnunn olurum
  • Merhaba arkadaşlar,
    jasjam alıp almama konusunda karar verme aşamasındayım. Kafamda bir iki soru var. Kullanan arkadaşlar olarak cevap verebilirseniz çok sevinirim.

1- Sizce jasjam ile araba kullanırken tek elle qwertyden sms yazmak mümkün olur mu?
    2- Gsm özelliği nasıl? Pda özelliği olmayan telefonların (mesela n70) iyi sinyal aldığı yerlerde daha az veya kötü aldığı oluyor mu?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • tek el kullanarak sms yazmak pek kolay olmaz doğrusu. yazıyı okuduktun sonra denedim ama zor oldu doğrusu.

gsm özelliği çok çok iyi, sinyal konusundu hiçbir problem yaşamadım şu ana kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: ERAYALTUN

Merhaba arkadaşlar,
    jasjam alıp almama konusunda karar verme aşamasındayım. Kafamda bir iki soru var. Kullanan arkadaşlar olarak cevap verebilirseniz çok sevinirim.

1- Sizce jasjam ile araba kullanırken tek elle qwertyden sms yazmak mümkün olur mu?
    2- Gsm özelliği nasıl? Pda özelliği olmayan telefonların (mesela n70) iyi sinyal aldığı yerlerde daha az veya kötü aldığı oluyor mu?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

ben en iyisi wm 5 ile idare ediyim :)
    arkadaşlar kullandıgınız program isimlerini müsait zamanlarınızda yazarsanız sevinirim.
    bi soru :)

cihaza kişi listesi oluşturuyoruz telefon için ve hatırlatmalar falan. bu girişleri kart hafızasına yüklenmesini sağlayabiliyormuyuz? yoksa cihaz hafızasındamı kalıyor ?

www.handango.com sitesine gir beğendiğin ihtiyacın olduğunu düşündüğün programı bul sonra emule vasıtasıyla indir ve kullan bu sayede bende 1.5 gbye yakın program oldu:)

• ALLAHINI KİTABINI SEVEN İ-MATE JASJAM WİNDOWS MOBİLE 5,0 CİHAZINI TÜRKÇE YAPMAK İÇİN BANA YARDIMCI OLSUN.DELİ OLCAM ARA ARA YOK HİÇ Bİ NE BİLGİSAYARCI NE TELEFONCU ANLAMIYR ADAMLAR MÖS MÖS BAKIYOR YOKMUDUR ARKADAŞALR BU CİHAZIN TÜRKÇE YAZILIMI YAA.HİÇ Bİ FORUM SİTESİNDE BULAMIYORUM BİRİ BANA YARDIMCI OLSUN BOL BOL DUA EDERİM YOKSA PARÇALAYIP ATICAM CİHAZI.LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    m-tk@hotmail.com bu adrese mail atın emeğinizin karşılığıı vericem her şekilde .çok bunaldım
  • Aman dostum ne ediyon.. kırma dur..
    Ben böyle bi aleti yana yana ararken sen kırmaya kalkıyon:)

Mail adresini bi yokla,ilacın orda..
    Hala yapamadıysan cihazına talibim bilgin olsun haa..
    quote:

Orjinalden alıntı: axl82

ALLAHINI KİTABINI SEVEN İ-MATE JASJAM WİNDOWS MOBİLE 5,0 CİHAZINI TÜRKÇE YAPMAK İÇİN BANA YARDIMCI OLSUN.DELİ OLCAM ARA ARA YOK HİÇ Bİ NE BİLGİSAYARCI NE TELEFONCU ANLAMIYR ADAMLAR MÖS MÖS BAKIYOR YOKMUDUR ARKADAŞALR BU CİHAZIN TÜRKÇE YAZILIMI YAA.HİÇ Bİ FORUM SİTESİNDE BULAMIYORUM BİRİ BANA YARDIMCI OLSUN BOL BOL DUA EDERİM YOKSA PARÇALAYIP ATICAM CİHAZI.LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    m-tk@hotmail.com bu adrese mail atın emeğinizin karşılığıı vericem her şekilde .çok bunaldım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.