Şimdi Ara

IMATE JASJAM SORUNLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
11.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar benim i-mate jasjamin wm5 ini ürkçe yapmak istedim programı yükeldim kurdu tekrar başlattı ve daha sonra bembeyaz bir ekran göründü başka birşey yok ekranda telefon açık ama ekran yok
    ne edebilirim lütfen yardımcı olun!!!
  • arkadaşlar merhaba bende jasjam aldım 2. el olarak üründen yana herhangi bir sıkıntım yok ancak işletim sistemi ingilizce olduğu için kullanmakta zorluk çekiyorum.wm6.0 yüklü Türkçe dil yaması yükledim ancak o zaman da mesajlara ve telefon rehberine girmiyor ne yapmamı önerirsiniz 6.1 yükleyip türkçe dil yaması yüklesem düzelir mi?
  • ARKADASLAR JASJAM UZERINDEN PC YI INTERNETE NASIL CIKARIRIZ.
    NASIL MODEM OLARAK GOSTERIP USB YADA KABLOSUZ BAGLANARAK PC INTERNETE CIKAR....
  • Arkadaşlar merhaba benim jasjam kamerayı açmak istediğimde "UNABLE TO START CAMERA " VE " UNABLE TO İNİTİALİZE CAMERA" diye uyarı veriyor lütfen yardım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuRock83 -- 26 Şubat 2009; 6:12:22 >
  • ;onuRock83

jasjamın kamera tusuna baska bır fonksıyon atamıs olabılırmısın? orn; kamera tusuna bastıgında ses kaydedıcı calıssın gıbı bunu bır kontrol et.bundan degılse sorun cıhazın ıcınde devıce update dıye bır prog var mı?ben ıkıncı el aldım cıhazı ve bu romla beraber gelmıstı.bu program vasıtasıyla cam fix dıye bır program ındır.calıstır sorunun cozulek.bu program yuklu degılse cam fix dıye ufak bır yama var bende goz atarım lınkı paylasırım;)
  • değerli arkadaslar ya bana jasjam ıcın medıa player lazım.yanı farklı medıaplayer skıldım resmen war olan medıa playerından yardım edeceklere sımdıden tesekkur
  • arkadaşlarrr bana yardım edın 2. el jasjam aldım ama kuramıyorum sadece msj atıp konuşabiliorum ne internete girebiliorum ne başka bişi yapabiliorum ciddi yardıma ihtiyacım var bana bu markanın teknik servis adreslerinin biliosanız msj atarmısınız deliricem yoksa program cd side var ama pc mde vista yüklü olduğu için kabul etmiyo dolayısıyla programlaraıda yukleyemedim ama başka pc de yuklemeyi denedim bu seferde hafıza dolu diyor hafıza kartı olmasına rağmen yani oynatmama az kaldı nolur bana teknik servis adresleriiiii söyleyin teşekkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: melekjoya

arkadaşlarrr bana yardım edın 2. el jasjam aldım ama kuramıyorum sadece msj atıp konuşabiliorum ne internete girebiliorum ne başka bişi yapabiliorum ciddi yardıma ihtiyacım var bana bu markanın teknik servis adreslerinin biliosanız msj atarmısınız deliricem yoksa program cd side var ama pc mde vista yüklü olduğu için kabul etmiyo dolayısıyla programlaraıda yukleyemedim ama başka pc de yuklemeyi denedim bu seferde hafıza dolu diyor hafıza kartı olmasına rağmen yani oynatmama az kaldı nolur bana teknik servis adresleriiiii söyleyin teşekkkürler

öncelikle kendi pc'den cihazı bağlamak istiyorsanız microsoftun sitesinden windows mobile device center programını yükleyiniz. hafıza konusuna da gelince hafıza kartın dolmuş olabilir. ayrıca telefonunun dahili hafızası da dolmuş olabilir. cihazının ayarları kısmında memory kısmında bakabilirsin her ikisine de.

• arkadaşlar nolur bana yardım edin jasjam aldım telefon özelliğinden başka bişi kullanamıorum internete giremiorum çunku pc de vista yuklu ve bunun programlarını kabul etmıyor bana ya bu telefondan anlayan bi yerlerın adresını söyleyın yada internette bi anlatıcı bi site delireceğim :((((((
  • dediğinz programı yuklemeye çalıştım yukleme tamamlandı ama pc de gözukmuyor ve usb kablosu takılıyken telefon sarj oluo ama pc aygıtı tanımıyor nedenını anlamıyorum o yuzden teknık servıs adresı lazım bana lutfen yardımm yardımm:((((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: melekjoya

dediğinz programı yuklemeye çalıştım yukleme tamamlandı ama pc de gözukmuyor ve usb kablosu takılıyken telefon sarj oluo ama pc aygıtı tanımıyor nedenını anlamıyorum o yuzden teknık servıs adresı lazım bana lutfen yardımm yardımm:((((((

bu imate'in Türkiye distrübtörü: Koyuncu Elektronik

http://www.koyuncu.com.tr/contact.aspx bu adresten oturduğunuz il'e göre teknik servis bilgisi alabilirsiniz.
  • sagamor yardımın için teşekkurler işallah bu sefer olur
  • Merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıldır Jasjam kullanıcısıyım.Fakat son 6 aydır nedenini bulamadığım bir problemim var.Arada bir telefonun ekranı bembeyaz açılıyor.ekran kapama tuşuna birkaç defa basınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.Bu beyaz ekran sorunu için bi çözümünüz varmı??
  • cihaz garantide ise koyuncu elektronik gayet hızlı bir şekilde çözüm üretiyor. ben jasjam'da ekran dokunmatiği konusunda problem yaşamıştım ve bu tip arızaların genellikle ekran soketi ile ilgili olduğunu söyleyip ekran soketini değiştirmişlerdi. belki benzer bir problem yaşıyor olabilirsin.

öncesinde bilgilerini yedekleyip cihaza hard reset atmanı ve problem devam ediyorsa servis ile görüşmeni tavsiye ederim. telefon ile de gayet iyi destek veriyorlar.

http://www.destekbilisim.com/garanti-kontrol.aspx

adresinden cihazın garanti kontrolünü yapabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Haltox

Merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıldır Jasjam kullanıcısıyım.Fakat son 6 aydır nedenini bulamadığım bir problemim var.Arada bir telefonun ekranı bembeyaz açılıyor.ekran kapama tuşuna birkaç defa basınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.Bu beyaz ekran sorunu için bi çözümünüz varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 2 Şubat 2010; 17:51:39 >

• yardımınız içiin çok teşekkür ederim.Ancak telefonum garantili değil.Soketini değiştirmem ne kadara mal olur bir fikriniz varmı??
  • problemin soket kaynaklı olma ihtimali sadece bir tahmin idi. aslında yazılım kaynaklı olma ihtimali de var. bence öncelikle cihaza bir hard reset amak ve problem devam ediyorsa diğer çözümleri araştırmak en doğrusu.

ayrıca destekbilişim'i arayıp telefon ile teknik servisle görüşüp onlardan bilgi alınabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Haltox

yardımınız içiin çok teşekkür ederim.Ancak telefonum garantili değil.Soketini değiştirmem ne kadara mal olur bir fikriniz varmı??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.