Şimdi Ara

imdat skystar kartını kırcam artık....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kartı yeni aldım...board umda 2 tane pci slotu var ıkısındede denedım ama bilgisayar hiç tepki vermiyor kartı gördüğüne dair..urun bozuk diye değişim yaptım yine calısmadı board um GIGABYTE GA MA DS3 770 ...dedik heralde board tan bi tanımama olayı var arkadasın bılgısayarında deneyelım..MSI NEO V9 boardda da gormedi..aynı sorun...ne yapmamız gerekıyor acaba bios ta ufak bı ayarmı var gerçi sadece pci IRQ falan dıye ıkı ayar var onnarıda kurcaladık ama olmadı.yardım edebılecek varsa cok sevınırız...tesekkurler

• SkyStar HD2 kartı kullanıyorsanız, kartın arka kısmında bir güç girişi mevcut. Bunu takmadıysanız, kartın algılanmaması normal...
  • HD2 değil normal
  • arkadaşının boardında da görmediyse kartın bozuk olma ihtimali yüksek.
    gigabayt anakartlarda çakışma sorununa daha rastlanmamış
  • Kart bozuk büyük ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxlarge

kartı yeni aldım...board umda 2 tane pci slotu var ıkısındede denedım ama bilgisayar hiç tepki vermiyor kartı gördüğüne dair..urun bozuk diye değişim yaptım yine calısmadı board um GIGABYTE GA MA DS3 770 ...dedik heralde board tan bi tanımama olayı var arkadasın bılgısayarında deneyelım..MSI NEO V9 boardda da gormedi..aynı sorun...ne yapmamız gerekıyor acaba bios ta ufak bı ayarmı var gerçi sadece pci IRQ falan dıye ıkı ayar var onnarıda kurcaladık ama olmadı.yardım edebılecek varsa cok sevınırız...tesekkurler

kardeşim bende yeni konu açtım ve sorunum senle aynı..sen yine değiştirmişssin kartı ve yine olmamış..bence 2sininde bozuk olma ihtimali 0 çözüm bulabildinmi merak ettim çünkü bende delircem????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.