Şimdi Ara

imdatttttttt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cd writerimde bir sorun war exe uzantılı dosyaları autorunu falan açmıyo ama sadece bu uzantıları diğerlerinde bir sorun yok mp3 dinliye biliyorum zipli bir klasörü açabiliyorum ama uzantısı exe olanlarda hiççbirşey yapamıyorum:.... ne oyun yüklüyebiliyorum nede driwerları cd yazmasında bir sorun yok ama cdyi yazabiliyor..
    ne yapabilirim...
    markası :lg
    tşk...

• çalıştıramadığın dosyaların olduğu cd yi harddiskine kaydetmeyi denedinmi?
  • ewet denedim bazı exe leri alıyor bazılarını almıyor...
  • Eğer kopyalamıyorsan o zmn cd de problem vardır başka cd ler i dene
  • Eğer kopyalamıyorsan o zmn cd de problem vardır başka cd ler i dene
  • cd lerimde hiç bir problem yok... cd rom ile kurarken sorunum yok ama cd writerle kurarken yapıyor sadece..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodox

ewet denedim bazı exe leri alıyor bazılarını almıyor...

garantisi varsa bi götür baksınlar.yapabileceğin en sağlıklı şey bu olur.(tabi bunu her cd de yapıyorsa)ayrıca sende çalışmayan cd leri başka bir pc nın cd romunda yada cdrw ında da deneki sorun neden kaynaklanıyor daha iyi anlarsın..kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dönmeyen Kapı Kilidi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başka bilgisayarın cd wreterdede çalışıyor cd lerim onla hiç bir alakası yokk...
    ayrıca garantisi bitmiş...
  • Başka bilgisayarlarlarda çalışıyor olabilir cd'lerin ama senin cd writer'ın söz konusu cd'leri okuyamıyor olabilir. Ben de öyle tonla cd vardı, kimisi ben de çalışırken arkadaşta çalışmıyordu kimisi onda çalışırken ben de çalışmıyordu. CD Writer'lar biraz nazlı parçalardır. Her şeyi okuyamayabilirler. Kısacası CD seçerler bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 12 Ekim 2004, 18:00:00 >
  • ii güselde daha önceden okuduklarını şimdi okumuyor...
    ama sadece exe uzantıları okumuyor arkadaşlar derdimi anlatamadım galiba daha önceden sorun yokken şimdi okumuyor.. ayrıcaa onlar haricinde yenileride okumuyor.... orijinal olsun copya olsun fark etmmiyoo exe leri okumuyor....
  • sistemin ne amd mi ayrıca anakartın nforce anakartımı
  • Başka sistemde senin wr çalıştı. Peki başka wr senin sistemde çalışıyomu?
  • xulux ewet sistemim amd 2500 barton 533
    ankartımda nforce k7n2 delta
    ram 1024

sorun bunlardan birimi diyosunnn?_?

ayrıca başka makinede benimkini deenmedim akşama doğru denicem amaa o zaman brşey söylerim bu konuda
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.