Şimdi Ara

IMEI kayıt ücretine yüzde 230 zam! Telefonlarda pasaport kaydı 20.000 TL oldu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
12
Favori
43.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Eşimle birlikte aldığımız telefonlarla yurt dışından (Akıllı telefonlarımızı 8,5 yıl kullanmışken ilk defa yurtdışından kendimize telefon alıyoruz bu arada.) 06.07.2023 tarihinde dönüş yapıyoruz. Ben harç tutarını ödedim, hat eşleştirmesi e devletten gerçekleşti ve telefonumu kullanıyorum. Eşim, 20 yıldır kendisine hediye olan hattı kullanıyordu. Öncesinde; TC kimlik numarasına harcı ödedik. Ardından devir işlemini yine aynı gün 07/07/2023 tarihinde yaptı. Ve telefonunda kullanmaya başladıktan sonra dün gece, servis yok uyarısı almaya başladık. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba? IMEI sorgulama sayfasında; IMEI NUMARASI KAYITLI (01/01/2026 tarihine kadar ........T.C. kimlik numaralı kişi adına kayıtlı hatlarla kullanımı kısıtlanmıştır. İbaresi var. Ve ben de bu ibare bugün itibari ile çıkmaya başladı. Ancak ben aktif kullanabiliyorum.

• mefce77 M kullanıcısına yanıt

Şuanda bir çok cihazda aynı sorun mevcut bekliyoruz..

• KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    Durumunda iyileşme olan arkadaşlar izledikleri yöntemlerle ilgili bilgi verirse, paylaşım olursa seviniriz. Teşekkürler.

• mefce77 M kullanıcısına yanıt

Simkartı çıkarıp başka bir telefona taktım şebeke geldi sonra kayıt ettiğimiz cihaza taktım düzeldi

• elmatadori kullanıcısına yanıt

Şu an geri gitti şebeke. Şaka gibi. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ampul içimizde mi kırıldı noldu ya acı var mı acı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü ülke kanun kurala göre değil, "ben böyle diyorum böyle olacak" mantığı ile yürütülüyor her alanda. Yediler, yiyorlar, doymuyorlar... Az maaş düzenlemesi yaptılar ya acısını kat kat çıkaracaklar insanlardan. Her şeyleri gösteriş yalan riya

Bende aynısını yaptım. Başka cihazda çalışan hat. Kayıtlıda açılmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

Arama yaptınız mı diğer cihazda açılınca?

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Aynen, çok önemli bilgi olur.

• Şimdi de adınıza kayıtlı hat ile İmei kaydı yapılan telefonun hat eşleştirmesini BTK yapmadığı için telefon sinyalleri patır patır gidiyor. Benim telefon sinyali sabah gitti henüz gelmedi. BTK bekleyin sistem otomatik eşleştirme yapıyor dedi. Yoğunluk varmış.. Kayıt sırasında harç teyidi için vergi dairesinden ödeme teyidi alan BTK eşleştirme işini kayıt sırasında yapamıyor mu. ? Bekle dur bakalım.

Yapmadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 7 aydır imei kaydı yaptırmadan kullandığım telefonu satabilir miyim ?

Başka bir hat taktığımda doğal olarak servis yok diyor.

• Forumun paralı trollerini şu konularda da görsek keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey maşallah ben 5 bin liralık bir telefon getirsem yine 20k paramı ödemem lazım aydınlatabilir misiniz ? yoksa bu meblağlar ıphone gibi üst level telefonlar için mi.

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Maalesef hepsinde geçerli.

• HipokampÜs kullanıcısına yanıt

avrupadan 150 euroluk kötü bir telefon getirtince kullanmak için devletede 3-4 tane getirmiş oluyoruz desene mantığa bakarmısın böyle bir saçmalık acaba dünyada başka bir ülkede var mıdır.

• Türkiyeye afrikalı hariç dünyanın neresinden yaşamaya adam getirsek şartlara soygunculuğa delirip isyan eder ama biz alışmışız deli misali yaşayıp gidiyoruz resmen IMEI kayıt ücretine yüzde 230 zam! Telefonlarda pasaport kaydı 20.000 TL oldu 

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Ben ağustos gibi yurtdışına çıkıp halledecektim,elimde patladı.

Kaç gündür kara kara ne yapıcam diye düşünüyorum.Satmaya kalksam aldığım fiyattan düşüğe satmış olacağım,satmayıp kayıt yaptırsam 20 bin lira.İki ucu boklu değnek.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.